Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Dum 24 Iul 2011, 23:24 Titlul subiectului: |
|
|
Nu am prins prea mult din finală, doar ceva din prima repriză și frame-ul decisiv care a fost halucinant.
Bingham reușește o lovitură senzațională cu alba lipită de manta superioară, sigur trebuie să câștige doar are masa la dispoziție... Bingham face un fault de un ghinion cum rar s-a mai văzut, șansa lui Mark... Williams ratează... Bingham ratează o lovitură ușoară la buzunarul de mijloc din partea stângă... ce lovitură cu manta reușește Williams, dar de ce se hazardează să atace buzunarul galben?!... Bingham mai are nevoie doar de o bilă roșie; și o reușește, cu manta!... Williams revine la masă pentru un snooker, poziția e perfectă la bila verde, dar... Stuart câștigă!
Well done, lads!
P.S. În 7 din cele 8 frame-uri câștigate de Williams acesta a reușit un break de peste 50 de puncte, al 8-lea venind într-un frame câștigat de Bingham.
P.S.2 Williams după meci: „Am condus cu 8-5 [...] asta am spus și eu, de câte ori mai vrei să repet? [...] mai spun o dată, am avut 8-5...”
P.S.3 Pentru cine nu a văzut: 2011 Australian Goldfields Open F - Williams vs Bingham, frame 17.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
mac1951ro Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Apr/2011 Mesaje: 394
|
Trimis: Lun 25 Iul 2011, 14:00 Titlul subiectului: |
|
|
Ma alatur si eu felicitarilor pentru victoria lui Stuart.
Bravo pentru minunatul meci si superba victorie !Sper sa vina si altele.
M-a impresionat in mod special ceea ce exprima fata lui dupa incheierea meciului. Rar mi-a fost dat sa vad atata autenticitate in exprimarea sentimentelor de bucurie,fericire care i se citea in expresia fetei.
Mi-a placut mult in acest turneu si Domonic Dale ,care la fel de fericit arata dupa victoria in fata lui Robertson.
Multumiri d-nei Clara pentru informatiile oferite in timp real despre acest turneu!
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Players' Championship 2018
|
|
Sus |
|
Shcarmens Addicted to snooker

Data înscrierii: 30/Mar/2011 Mesaje: 323 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator