Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21294 Locaţie: Snookerland
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locaţie: pool hall
|
Trimis: Lun 6 Feb 2006, 2:32 Titlul subiectului: |
|
|
Absolut minunată această finală. Sincer, nu m-aş fi gândit că Ken avea în el puterea să revină, dar pot să spun ca şi eu mi-am dorit să o facă (în primul rând pentru frumuseţea jocului)... Iar de la 7-8 mi-am dorit chiar mai mult.
I mean... Vorba lui Zsolt, în mod normal aş fi ţinut cu Higgie (most obviously), dar... Păi... Păi cum să nu ţii cu Ken azi, mai ales după ce-a luptat atât?
În ultimul joc (sau începutul lui mai ales) cât şi în anumite faze din jocurile precedente, Ken a fost absolut magistral. Parcă a fost cuprins de ceva electric (în acel ultim joc) care l-a facut să zică „GO, BOY!” Sigur... „Go, boy!” ăsta are şi el momentele sale în care merge, în funcţie de multe lucruri începând cu nivelul unui jucator şi terminând cu "elemente superioare", dar tonight IT WAS ALL HIS!
Ce ar mai fi de zis? Bravo, KEN! You’ve made my night, BOY!
Şi Higgie cu siguranţă va reveni foarte curând! Vorba lui Lady Croft, nu cred că se mulţumeşte (eu aş zice potoleşte ) până nu mai ia ceva sezonul ăsta. Şi foarte bine-ar fi să joace la acel nivel care să-i permită. Dar să mai joace şi alţii la nivelul cu pricina şi să vedem ce se întâmplă.    Cum ar spune Michael, the archangel, în filmul cu acelaşi nume: "BATTLE!!!!" „Fortza-n tac” să fie (că tot n-am mai zis asta de ceva vreme)!  
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21294 Locaţie: Snookerland
|
Trimis: Lun 6 Feb 2006, 4:29 Titlul subiectului: |
|
|
După meci :
KEN DOHERTY : „La scorul de 8-5, eram mort şi îngropat. Mă întrebam care o fi primul avion spre casă, pentru că John juca foarte bine şi credeam că meciul e pierdut. Mi-am spus însă că trebuie să rezist, să nu mă dau bătut şi să fiu un adevărat luptător irlandez. Am încercat să-mi reamintesc de unele momente magice, cum a fost cel din semifinala de campionat mondial cu Paul Hunter [când, deşi condus cu 15-9, Ken şi-a revenit şi a câştigat meciul cu 17-16]. Dacă ai încredere în tine, mai ai o şansă.
Când am redus din diferenţă şi scorul a devenit 8-6, aveam impresia că John se gândeşte la acea bilă roşie pe care o ratase. Breakul din ultimul joc a fost unul dintre cele mai bune pe care le-am făcut vreodată, pentru că mi-au reuşit lovituri dificile, din poziţii complicate. E fantastic să câştigi o finală mare, împotriva unui adversar cum e John, adică împotriva jucătorului aflat în cea mai bune formă. În afară de titlul mondial, acesta de aici mi se pare cel mai important din cariera mea. Era şi timpul să mai câştig şi eu un turneu ! Uitasem cum te simţi atunci când ridici un trofeu deasupra capului ! Nu m-am îndoit niciodată de faptul că mai sunt capabil de o asemenea performanţă şi nu mi-am pierdut apetitul pentru competiţie şi pentru victorie, dar nu spre tinereţe mă îndrept şi pe măsură ce timpul trece, victoriile devin tot mai greu de obţinut. Multă vreme m-am izbit ca de un zid : munceam din greu la antrenamente, dar în competiţii nu apăreau rezultatele bune pe care le aşteptam. Cu toate astea, am continuat să mă pregătesc foarte serios. În seara asta, o să-mi permit să mă las în voia bucuriei, dar după aceea mă întorc la programul de antrenament. Sper că mai am în mine resurse pentru încă un titlu mondial. ”
JOHN HIGGINS : „A fost un meci nebunesc, nebunesc. În momentul de faţă nu simt absolut nimic. Abia peste vreo două zile o să-mi dau seama ce şi cum. Când conduceam cu 8-5, jocul îmi mergea foarte bine, dar m-am încurcat la acea penultimă bilă roşie. N-a fost din cauza presiunii, fiindcă diferenţa de scor era suficient de mare ca să fiu sigur de victorie. Dar am început să mă gândesc la ce-o să fac după ce câştig turneul şi aşa mi-am pierdut concentrarea. Pe urmă, am început să joc din ce în ce mai prost, iar Ken din ce în ce mai bine. Loviturile mele era sau prea tari sau prea slabe. În ultimul joc el a făcut breakul acela fantastic şi probabil că a meritat victoria. După felul în care am jucat săptămâna asta, nu meritam să câştig. N-aş fi fost un învingător demn de acest trofeu.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locaţie: Germania
|
Trimis: Lun 6 Feb 2006, 5:47 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
JOHN HIGGINS : „(...) Dar am început să mă gândesc la ce-o să fac după ce câştig turneul şi aşa mi-am pierdut concentrarea.” |
Ei... asta sa nu mai faci niciodata pana ce arbitrul nu zice "the frame and the match".
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locaţie: Constanţa
|
Trimis: Lun 6 Feb 2006, 11:41 Titlul subiectului: |
|
|
... offf mă bucur pentru Ken .... dart sincer mai mult m'as fi bucurat daca ar fi caştigat Higgi .... ar fi fost mai frumos ... dar asta e ... BRAVO KEN !!!!
_________________ HUNTER Lover 4 EVER!!! ...♥ PAUL!!!!!!
" daca vom ajunge in rai, sa nu ne miram de va fi sa vedem printre ingeri si unul cu tacul in mana..."
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locaţie: bucuresti
|
Trimis: Lun 6 Feb 2006, 15:31 Titlul subiectului: CLASAMENT |
|
|
sorry ca pun intrebarea aici,dar nu stiu unde in alta parte.
Care este clasamentul actual?Ma intereseaza pe ce loc se claseaza dupa Malta Cup, mai ales-Jimmy,Ronnie,Paul,Steve,Dominic,Mark,Matthew.
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 6 Feb 2006, 15:51 Titlul subiectului: |
|
|
Asa cum mi-am dorit sesiunea de seara a fost mult mai interesanta atat prin prisma jocului dar si al comentariului datorita prezentei doamnei profesoare Mihaeala Cristescu pe care doresc sa o felicit la randul meu.
Ken Doherty a facut un meci foarte curajos,in special in jocul decisiv,si a meritat victoria.Bravo Ken!
|
|
Sus |
|
ruxi A super fan
Data înscrierii: 28/Noi/2005 Mesaje: 74 Locaţie: bucuresti
|
Trimis: Lun 6 Feb 2006, 15:53 Titlul subiectului: |
|
|
Recunosc ca, la inceputul finalei, dintr-un pur subiectivism ca un anumit tip sa-si pastreze pozitia a doua in clasamentul general, am vrut sa castige Ken. Insa pe masura defasurarii jocului chiar am tinut pumnii stransi pentru el. A meritat din plin victoria pentru modul in care a luptat si a avut puterea sa-si revina atunci cand putini se mai asteptau.
Pe de alta parte, sunt de acord cu ceea ce a spus John: per ansamblu, a avut un turneu slab, probabil datorita si starii sale de sanatate. Dar cred ca in ultimele jocuri l-a parasit si norocul si a gustat si el din gustul amar al ratarii ultimei bile rosii de care mai avea nevoie pentru a inchide jocul...Si mai cred ca nici el n-a dormit prea bine azi-noapte..
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locaţie: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 6 Feb 2006, 16:38 Titlul subiectului: Re: CLASAMENT |
|
|
snooky a scris: |
sorry ca pun intrebarea aici,dar nu stiu unde in alta parte.
Care este clasamentul actual?Ma intereseaza pe ce loc se claseaza dupa Malta Cup, mai ales-Jimmy,Ronnie,Paul,Steve,Dominic,Mark,Matthew. |
Poti gasi clasamentul reactualizat pe www.eurosport.com. Cei de la worldsnooker vad ca sunt destul de lenesi.
|
|
Sus |
|
Vizitator
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locaţie: bucuresti
|
|
Sus |
|
Razvan Addicted to snooker

Data înscrierii: 13/Oct/2005 Mesaje: 121 Locaţie: Brasov
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locaţie: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locaţie: Germania
|
|
Sus |
|
|