Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Întrebare cu apel la luciditate : nu cine ați dori să câștige, ci cine credeți că va câștiga turneul ? |
Ryan Day |
|
75% |
[ 3 ] |
Dominic Dale |
|
25% |
[ 1 ] |
|
Voturi totale : 4 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 11 Aug 2007, 16:05 Titlul subiectului: |
|
|
După meci
Mark Selby : „Sunt supărat. Dominic a jucat foarte bine, dar eu, nu știu de ce, n-am fost deloc în stare să mă concentrez...”
Dominic Dale : „Azi, ambianța a fost total diferită de cea de până acum : o singură masă și un număr uriaș de spectatori. Faptul că am intrat într-o finală de turneu de puncte înseamnă foarte mult pentru mine. Crezusem că amândoi o să punctăm zdravăn, dar aceste jocuri lungi au fost foarte obositoare. Nici Mark n-a jucat prea bine și nici eu. Pe prietenul meu Ryan Day l-am învins în ultimele noastre meciuri oficiale. Nu mi-ar plăcea deloc să pierd în fața lui acum, tocmai într-o finală de turneu de puncte...
La urma urmei, forma ține de mental. Este o stare de spirit. În acest moment, mă simt în formă, adică știu că pot juca bine. Sper să fac o figură frumoasă în finala de mâine.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Sâm 11 Aug 2007, 17:23, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Mihaela Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 214 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 11 Aug 2007, 19:27 Titlul subiectului: |
|
|
După meci
Graeme Dott : „Sunt dezamăgit de jocul meu. Am jucat din ce în ce mai bine toată săptămâna și nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat. Așa m-așteptam să mă prezint în primul meci, nu în semifinale ! Oricum, trebuie să fiu mulțumit că am ajuns în această fază a turneului, după mai bine de trei luni în care aproape că n-am pus mâna pe tac !”
La a doua finală de turneu de puncte din carieră, Ryan Day se gândește la prima – Malta Cup 2007 (unde a pierdut cu 4-9 în fața lui Shaun) : „Am început prost finala de la Portomaso și asta m-a scos din ritm. Cred, totuși, că am învățat ceva din acea experiență și că mâine o să joc mai bine. Nu prea știu de ce, dar singurele finale în care am ajuns până acum au fost în turnee din străinătate. Poate pentru că mă simt mai relaxat. În orice caz, sper să duc mai departe ceea ce am realizat aici și să am rezultate bune și în competițiile de acasă.
Pentru Țara Galilor e bine : indiferent cine câștigă, campionul va fi un galez. Dar as dori foarte mult să fiu eu galezul acela. Dominic și cu mine suntem buni prieteni, ne antrenăm împreună cu Matthew și cu Mark, iar mie asta mi-a ajutat foarte mult. Până acum, Dominic a jucat cel mai bine dintre noi toți, așa că o să am un meci greu. Sper să nu dureze cât a durat meciul lui cu Mark Selby !” [4 ore și 44 de minute !]
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 12 Aug 2007, 10:54 Titlul subiectului: |
|
|
Excelent standardul de joc in prima sesiune a finalei. Breakuri mari, fluenta, lovituri deosebite si...au completat 9 jocuri in vreo 2 ore si 40 de minute. 8)
Dom a avut vreo 5 rosii-5 negre in jocul 3. Of. Nu s-a petrecut minunea.
Si tot Dom a fost aproape sa faca un break mare in jocul 9 dar nici 100+ n-a reusit.
Foarte bun meciul. 8)
6-3 inca nu insamna ca Dom a pierdut. Mai e o sansa.
Aidi Wales!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|