Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cunoscuta întrebare : cine credeți că va fi campionul ? |
Mark Williams |
|
7% |
[ 2 ] |
Mark Selby |
|
46% |
[ 12 ] |
Shaun Murphy |
|
11% |
[ 3 ] |
Jack Lisowski |
|
3% |
[ 1 ] |
Marcus Campbell |
|
0% |
[ 0 ] |
Neil Robertson |
|
26% |
[ 7 ] |
Stephen Maguire |
|
3% |
[ 1 ] |
Stuart Bingham |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 26 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mie 27 Mar 2013, 15:36 Titlul subiectului: |
|
|
Cadou de consolare pentru fanii lui Selbs (probabil, mai neconsolați decât el) : vreo 200+ pozișoare într-un album beijinghez realizat acum două zile. Dacă Judd & Jack au fost la un showroom Ferrari, Mark & Vikki au fost în vizită la Mini și, mai ales, la marca mea favorită, Jaguar. 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie 27 Mar 2013, 16:26 Titlul subiectului: |
|
|
Nu pot sa cred ca Selby a ratat break-ul maxim.Am vazut lovituri mult mai grele reusite pentru a incheia un astfel de break.
_________________ Whoever called snooker 'chess with balls' was rude, but right.
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 27 Mar 2013, 16:43 Titlul subiectului: |
|
|
Pacat ptr bila neagra ratata, cred ca a pus prea mult efect dreapta la lovitura de la bila roz.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - World Open 2010, Shanghai Masters 2011, World Grand Prix 2015
|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 681 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 28 Mar 2013, 12:52 Titlul subiectului: |
|
|
Cu plăcere.
Frame-ul cel nemernic deja a fost adus aici de către Redboy http://www.snookerforum.ro/viewtopic.php?t=879
Vestea bună pentru fanii lui Selbs este că, după acest meci din optimi, leicesterianul a redevenit Numărul 1 mondial – în clasamentul provizoriu, evident, fiindcă, de fapt, în clasamentul oficial (cel rezultat în urma revizuirii generale din data de 10 decembrie 2012), Mark nici n-a încetat să ocupe această poziție.
În ceea ce mă privește, ziua parcă a devenit și mai frumoasă după ce Jack Lisowski s-a calificat în primul său sfert de finală pro ! Bineînțeles, va avea de jucat în calificările pentru Crucible. S-ar putea reîntâlni, acolo, tot cu Mark Davis. Sper într-un rezultat similar (că același scor n-are cum că fie). 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 28 Mar 2013, 17:16 Titlul subiectului: |
|
|
Au rămas numai opt competitori, adică a venit vremea pollișorului nostru : pe cine vedeți campion 2013 ?
Forumul nostru e deștept și când trec, aici, numele candidaților la titlu, intră în acțiune comportamentul smart, care completează numele „abonaților" la poll îndată ce tastez prima literă. De data asta, a trebuit să scriu întreg numele, atât în cazul lui Jack, cât și în cel al lui Marcus. Presupun că mai ales cel dintâi nume va fi memorat, fiindcă sper să-l regăsim de multe, multe alte ori în asemenea pollișoare.
Ladies & Gents, poftim la vot ! 
|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi 28 Mar 2013, 20:39 Titlul subiectului: |
|
|
Shaun Murphy președinte! Votat!
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 29 Mar 2013, 13:52 Titlul subiectului: |
|
|
Mi-a plăcut, azi, una dintre replicile scurte & casante care sunt specialitatea lui Shaun Murphy (băiat mai educat și mai bun vorbitor decât alți snookeriști) – de data asta, nu atât la adresa ziariștilor, cât a arbitrilor : „Jack Lisowski o să fie pe-aici mult timp de-acum încolo așa că lumea ar trebui să-nvețe să-i pronunțe corect numele."
Frumos și puternic careul (nu știu dacă-s popi sau ași, dar sigur nu-s valeți) : semifinaliștii de la Beijing sunt patru dintre primii cinci din clasamentul mondial al momentului.
|
|
Sus |
|
Bleic Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 394 Locație: Iasi
|
Trimis: Sâm 30 Mar 2013, 8:38 Titlul subiectului: |
|
|
com`on Maguire, neil him  _________________  ronnie
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2020 |
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 30 Mar 2013, 16:42 Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca as prefera o finala intre Maguire si Selby.Pe Robertson l-am tot vazut in sezonul acesta, dar pe Maguire nu l-am mai vazut asa de des, desi a castigat un turneu.
_________________ Whoever called snooker 'chess with balls' was rude, but right.
|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 30 Mar 2013, 20:03 Titlul subiectului: |
|
|
Dupa cate ocazii de a castiga un turneu a ratat Neil in ultima vreme, as zice ca Selby este favorit, dar nici nu as fi surprins daca ar pierde.
In opinia mea , cei doi sunt alaturi de Ronnie(daca va fi in forma) favoritii principali la titlul de campion mondial anul acesta.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 31 Mar 2013, 12:23 Titlul subiectului: |
|
|
Înțeleg că prietenii noștri de la Eurosport au aflat ce discută soții Selby între ei – teren nesigur pentru presupuneri & speculații. Mai sigură este informația (reală, aceasta) că, din păcate pentru el și pentru fanii lui, Mark suferă, de ieri, de toxiinfecție alimentară. E sub tratament, dar nici pe departe în forma necesară susținerii unei finale. Deh, ai cam zice că, după atâtea călătorii prin zonă, bagi seamă ce-ți priește și ce nu-ți priește, mai ales înainte de un meci important. 
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 31 Mar 2013, 14:13 Titlul subiectului: |
|
|
Ouuuch Acum se explică starea sa în arenă și acele ratări din prima sesiune, evident nu-i în apele lui. Nasol moment,iar dacă nu ști sigur ce minune ai farfurie și cum a fost pregatită de la maestrul cuțitar, măcar înainte de finală, cum bine spuneți ar fi fost mai înțelept să aleagă un KFC sau vreun restaurant european,ceva..zic
Oricum, îmi pare că a mai reglat ceva la pauză, arată mai bine acum Doamne ajuta !
GO MARK !!! _________________ Enjoy the moment
Laureat al Premiului Oscue - International Championship 2014, World Grand Prix 2019, Campionatul Mondial 2023 |
|
Sus |
|
|