Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21296 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 24 Sep 2016, 4:30 Titlul subiectului: |
|
|
Off-topic : sper că forumiștii nu s-au cutremurat prea tare, mai ales că lumea cam doarme la ora târzie la care plăcile tectonice au găsit de cuviință să zburde p-acolo, pe jos.
Ca și-n alte situații similare, în primul moment, am crezut că mi se pare, dar în următoarea fracțiune de secundă, a căzut un ditamai samovarul, cu un zgomot ca de fanfară. (În ridicolul limbaj isteric al buletinelor noastre de știri, a fost, adicătelea, „spulberat”. )
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
zenart Addicted to snooker

Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm 24 Sep 2016, 10:31 Titlul subiectului: |
|
|
In sfarsit vad si eu un meci de calitate,Mark-Stuart.
Am urmarit turneul de la inceput si am fost tare dezamagit de nivelul de joc.Slabut tare...
In afara de 147 superb al lui Maguire si constanta lui Selby,nu am remarcat nimic,a,ba da mi-a facut mare placere sa o revad pe Ivy...
Cu aceste semifnale si finala cred ca mastersul de la Shanghai mai drege imaginea unui turneu modest.
Deci sa ne delectam cu snooker !!!!
_________________ Laureat al Premiului Oscue - UK Championship 2011
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 24 Sep 2016, 17:19 Titlul subiectului: |
|
|
Eu n-am văzut mare lucru, iar „traducerea numerică” a jocului în scorurile de frame nu m-a prea entuziasmat. Pare că se conturează o „tradiție” din acelea atât de îndrăgite de comentatorii aflați în permanentă căutare de modalități de a umple tăcerea (mai știi, poate că se va găsi cineva care să vorbească până și de vreun „blestem” ) : în nouă ani, nimeni n-a câștigat acest trofeu de două ori. Asta ar trebui să-i dea scoțianului niscaiva aripi suplimentare. Doar că, la inconstanța lui, de câte ori îl văd că mai câștigă un meci, mă simt de parcă asta e aproape o garanție că-l va pierde pe următorul.
Mda, când am scris cele de mai sus, scorul semifinalei era egal, la trei... Dar tot mă bucur că s-a mai ales praful de încă o „tradiție” de acest fel. Oricine câștigă, mâine, devine dublu campion la SM.
O (parte dintr-o) revanșă Ding pentru finala 2016 de la Crucible ?...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Sâm 24 Sep 2016, 20:33, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 24 Sep 2016, 20:02 Titlul subiectului: |
|
|
Eu chiar i-am spus mamei mele inca din faza sferturilor ca finala va fi Mark Selby-Ding Junhui,din ce vazusem pana atunci asa am gandit.
E adevarat ca am si un favorit pentru finala,apropiatii mei stiu cine este.
Inainte de simpatiile personale,vreau sa vad o finala demna de cei doi finalisti de la Crucible.
Apoi ma duc sa petrec la Leicester...he he he...
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 681 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 25 Sep 2016, 15:34 Titlul subiectului: |
|
|
Da, acel ceva care a devenit specialitatea casei : răsturnarea scorului.
Dar nici Ding nu se lasă. Astea-s cele mai frumoase frame-uri ale turneului. Aproape egali, cei doi, la numărul de sutare : 424, Mark vs 420, Ding.
Nici nu știi la ce poate să mai ajute un plus de fixativ.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 25 Sep 2016, 17:40 Titlul subiectului: |
|
|
Absolut SUPERB...
O FINALA demna de o FINALA,exact ce imi doream...
DING extrem de bun dar mai ales linistit la masa de joc,Mark...exact cum e de obicei,si cu o pregatire mentala interioara...
Le multumesc amandorura pentru o FINALA buna,mult peste nivelul prestat in turneu de ceilalti.
RESPECT DING,FELICITARI MARK !!!
SNOOKERUL A MAI LASAT O FILA DE COLECTIE IN URMA...
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1003 Locație: constanta
|
Trimis: Dum 25 Sep 2016, 19:25 Titlul subiectului: |
|
|
Si cum castigarea turneului trebuie sarbatorita cum se cuvine Ding nu va participa la cele doua tururi de calificare si respectiv turneul European Masters ce se va disputa la Bucuresti.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 26 Sep 2016, 1:24 Titlul subiectului: |
|
|
Ding ar fi avut, probabil, mai puțin de 40 de ore între încheierea tuturor ceremoniilor de la Shanghai și începerea primului său meci de la Preston. Eu zic că are tot dreptul să-și tragă sufletul, după această grea și frumoasă finală și, mai ales, după vulnerabilitatea manifestată (și, sper, „rezolvată”) prin lacrimi.
Fotografii ceva mai bune ale momentului lacrimilor (un moment fericit, de data asta, spre deosebire de cel de la Masters) :
.
Frumoasă atitudinea lui Mark.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|