Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Ian/2006 Mesaje: 119 Locație: Belgia
|
Trimis: Lun 15 Ian 2007, 12:04 Titlul subiectului: |
|
|
Bravo Lui Ding! Mi-a placut f mult ce a facut, si m-a impresionat atitudinea lui.
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 22 Ian 2007, 16:15 Titlul subiectului: |
|
|
Sper ca Ding să-și revină nu atât după trauma eșecului (că doar nu e la prima înfrângere !), cât după cea provocată de atitudinea ostilă a grupului acela de fanatici O'Sullivan (sau, mă rog, ultra-și, cum îi numește Marius Ancuța), grup care l-a insultat in mod repetat.
Dacă Ding nu va trece repede peste acest moment dificil, s-ar putea să rateze calificarea la Malta Cup & Campionatul mondial 2007.
Totuși, a scris în blog-ul lui că e OK, că în ultimele frame-uri nu s-a mai putut concentra, mai ales că Ronnie era de neoprit, că nu se uitase la tabela de scor si habar n-avea că meciul nu era gata, că e mulțumit de breakul maxim și de faptul că a ajuns în finală și că data viitoare nici n-o să se mai lase atins de mitocănia unora dintre spectatori, nici n-o să-l mai lase pe Ronnie să scape de el așa de ușor.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|
chriss Vizitator
|
Trimis: Lun 20 Aug 2012, 11:33 Titlul subiectului: |
|
|
Imi place foarte mult cum abordeaza tactic fiecare partida si este un jucator cu un viitor mare in snooker.
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 10 Apr 2018, 12:59 Titlul subiectului: |
|
|
Ding va deveni tătic, în luna august. Sigur că-i dorim tot binele, lui personal, lui Apple și bebelușului lor, dar nu-mi amintesc ca site-ul oficial să mai fi anunțat nașterile viitoare. Nu cred că s-au publicat știri nici despre unele dintre cele petrecute deja – îmi vine-n minte, acum, la repezeală, nașterea lui Jude Patrick Holt, fiul lui Michael Holt...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 9 Aug 2018, 11:31 Titlul subiectului: |
|
|
Gata, a venit barza : Dingulețul e tată de fetiță ! Să le trăiască !
Știrea a fost dată de Ding, pe Weibo și, în câteva minute, a și primit peste un sfert de milion de ”like”-uri. Mai durează până o vom vedea pe domnișorică, pe la vreo festivitate de premiere. Deocamdată, trebuie să ne mulțumim cu o poză proastă, făcută de tăticu-său (căruia s-ar zice că i-a tremurat mâna mai rău decât la Masters, acum 11 ani) :

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia