Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Sâm 17 Oct 2009, 11:48 Titlul subiectului: |
|
|
Orientativ, cam cât câştigă un arbitru din MT pe an din meciurile arbitrate? Cât câştigă pentru un meci? Cât poate câştiga la un turneu?
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum 18 Oct 2009, 8:55 Titlul subiectului: |
|
|
mircea22 a scris: |
Orientativ, cam cât câştigă un arbitru din MT pe an din meciurile arbitrate? Cât câştigă pentru un meci? Cât poate câştiga la un turneu? |
Buna intrebare Mircea, si eu as vrea sa stiu !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 18 Oct 2009, 14:26 Titlul subiectului: |
|
|
Arbitrii pe care-i vedem noi la TV sunt angajații WSA și primesc salarii diferențiate, în funcție de grad și vechime. Plus unele bonusuri. Colaborările cu alți organizatori (de turnee pro-am, meciuri demonstrative etc) se negociază, de la caz la caz.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 5 Iun 2016, 1:39 Titlul subiectului: |
|
|
mircea22 a scris: |
Două întrebări (dacă se poate răspunde la ele):
1. Câți ani are actuala doamnă Verhaas?
2. Cum s-au cunoscut cei doi? Snooker-ul a jucat vreun rol în această poveste?  |
Multe mii de scuze, Mircea : n-am mai ajuns pe aici de muuuuultă vreme (noroc de interviul lui Leo !) și n-am apucat să răspund. Îmi pare foarte rău.
1) După câte știu eu, 29-30. E de aceeași vârstă cu Tatiana Woollaston. Ambele sunt din Belarus. Trăiască exportul de frumuseți est-europene către Main Tour.
2) Cei doi s-au întâlnit în 2012, la un demonstrativ, apoi s-au revăzut la Turneul final PTC de la Galway, în martie 2013, dar amândoi spun c-a fost dragoste la prima vedere. Deocamdată, nu au copii. Au numai doi motani foarte răsfățați, (de la stânga la dreapta) Jimmy & Ronnie :
Felinofil și Jan, care preferă să-i amorțească mâna decât să deranjeze pisoiul :

_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|