Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Dr.Killjoy Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 438
|
Trimis: Vin 11 Oct 2024, 17:07 Titlul subiectului: |
|
|
Break-ul maxim reusit de Si Jiahui:
https://www.youtube.com/watch?v=WadU1Q4Dpfk
Edit: Cu placere !
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2018, UK Championship 2018, Tour Championship 2019, World Grand Prix 2021
Ultima modificare efectuată de către Dr.Killjoy la Vin 11 Oct 2024, 17:16, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21279 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 12 Oct 2024, 12:55 Titlul subiectului: |
|
|
Finala, după cum mă așteptam, e slăbuță. Nu știu de ce foarte multe meciuri între chinezi arată așa. Foarte multe meciuri. Parcă nu mai sunt jucătorii care s-au calificat până acolo, uneori, în manieră categorică & spectaculoasă. Brusc, nivelul scade, strălucirea se stinge, ritmul trenează. În cazul de față, parcă Si & Xiao nu mai sunt jucătorii care au învins în semifinale.
Evident, nu pot să dau vina pe armonicele din glasul plăcut al lui Sandi Bontea, dar aproape că mi s-a făcut somn. Am trecut la Il Lombardia, pe Eurosport 2 și am sărit ca arsă : am aflat că nu știu care ciclist „este unul dintre cei care nu are contract.” Faptul în sine nu m-a impresionat cine știe ce în schimb dezacordul gramatical m-a trezit din toropeală mai ceva decât cafeaua.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 12 Oct 2024, 16:58 Titlul subiectului: |
|
|
De la 4-9, la 7-9.
Oare ?...
Si Jiahui are „lipici” la public. Sper doar că vrea & poate să arate că nu este un alt Jack Lisowski.
Sau este ?...
Cred însă că e din ce în ce mai hotărât să ducă acasă perechea de gâște wuhaneze.
Perechea de gâște va ajunge însă acasă la Xiao Guodong.
Finala a început modest & anost, dar, treptat, a „crescut.” Până la urmă, a fost un meci bun.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|