Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 31 Ian 2025, 20:33 Titlul subiectului: |
|
|
Ricky Walden a ieșit din spital și speră să joace în calificările pentru Openul galez, dar diagnosticul nu-mi place deloc : pancreatită. (The Sun)
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Dr.Killjoy Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 436
|
Trimis: Dum 2 Feb 2025, 11:49 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Iată că nu va fi o finală chinezească.
Nu sunt în doliu pe chestia asta. |
Ma bucur ca nu va fi o finala chinezeasca. Sper sa castige Barry Hawkins. Ma bucura si faptul ca finala va fi comentata de catre dl Bontea. In ceea ce ma priveste, asta inseamna ca este asigurat comentariul de inalta calitate.
In alta ordine de idei, deoarece a intrebat Dexter de Oscue zilele trecute, ma gandeam daca ati putea organiza si la Campionatul Players, desigur daca timpul va permite. Formatul este unul favorabil, turneul incepe din optimi. Daca bine retin, rundele nu se suprapun. In ceea ce ma priveste, organizarea Oscue este intotdeauna binevenita, mai ales atunci cand se intrunesc si conditiile necesare.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2018, UK Championship 2018, Tour Championship 2019, World Grand Prix 2021
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 2 Feb 2025, 18:26 Titlul subiectului: |
|
|
Și eu sper. Ca de fiecare dată când joacă în meciuri importante și, după cum am văzut prin Snookerlandul brit, cam toată lumea dorește victoria lui Barry. Cred că e cel mai iubit jucător și, o știm prea bine, nu e nici datorită frumuseții (!), nici datorită invincibilității (!), nici datorită spectaculozității. Presupun că e fiindcă simțim cu toții ce om bun e și, pur și simplu, ne e drag de el. Alt motiv nu văd.
Cred că putem face Oscue la Players. Datele sunt bune (adică nu e prea aproape nici de concursul trecut, nici de cel de la CM). Încă n-am văzut formatul și ar mai depinde și de timpul liber al lui Zsolt.
Lui Dexter trebuie să-i cer scuze pentru că i-am răspuns luându-mă după ce a fost în sezoanele trecute : în acest an, nemții au descurcat încurcăturile formatului și s-ar fi putut face Oscue. Scuze, Dexter !
Sigur că e cel mai bine când comentează Daniel Bontea. Substanța, experiența, glasul, dezinvoltura. Le are pe toate. Dar trebuie să fie atent că, de câtva timp, i se mai întâmplă să-și complice verbele la modul conjunctiv cu un absolut inutil „ca” (exemplu : „Îl obligă ca să greșească”).

_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
AndreiCS Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 369
|
Trimis: Lun 3 Feb 2025, 15:53 Titlul subiectului: |
|
|
In speranta ca viitorii posibili spectatori pot fi ajutati in luarea deciziei celei mai bune, aveti mai jos experienta traita in Tempodrom weekendul trecut. Din pacate pentru nemti si din fericire pentru spectatorii care ar trebui tratati cat mai "nobil" posibil, o voi compara cu cea recent avuta la Londra.
Am achizitionat biletele prin intermediul site-ului oficial www.wst.tv, fiind directionat catre Dragonstars Event Management GmbH <tickets>
!!!(1) Dupa pasii parcursi in a selecta biletele, realizezi ca locurile nu sunt nominalizate, urmand sa te bucuri de acestea cand iti vor fi trimise, nu se pot livra electronic:
Dupa selectarea biletelor, ajung la plata, unde singura optiune e transferul bancar. Fiind vineri seara, te poti intreba daca vei reusi sa intri in posesia lor inaintea decolarii spre Berlin, in proforma aparand adresa de livrare si o taxa aferenta livrarii. Am avut o usurare luni la pranz, cand am primit confirmarea ca banii au fost incasati si biletele ma asteapta la casa de bilete a Tempodromului:
!!!(2) Sambata, la box office-ul Tempodromului esti intampinat de fituica "cash only" ("In welcher Welt lebt ihr im Jahr 2025?"), asa ca-mi piere orice chef de a ma pune in situatia de a consuma ceva din interior si-mi asigur cele necesare supravieturii pana la inceperea primei semifinale.
Pentru semifinale erau disponbile doar bilete categoria a 2-a (am stat pe ultimul rand), in timp ce pentru finala am avut "norocul" sa stau 4 randuri mai jos, randul 5 al blocurilor galbene.
!!!(3) N-am putut repera pe nimeni care sa ma indrume catre sectorul locului ocupat sau care sa confirme ca stau unde trebuie. Linistea a venit cand s-au ocupat locurile si am rugat pe unul dintre vecini sa confirme ca stau unde trebuie ("eu am locul 19, deci ori stau pe locul corect ori amandoi stam unde nu trebuie")
Nu am directionat resursele in a clarifica de ce sunt sectoare cu galben si altele cu alb, biletele cumparate de la Snookerstars era alocate in blocurile galbene, cele de sus. Am aflat doar ca au fost si alti resaleri (Eventim), insa mai bune la Dragonstars decat biletele din categoria 1 si 2 erau cele VIP, care banui ca erau in numar limitat (10-20).
Compar weekendul final al Mastersului german, ziua de sambata cu semifinalele si ziua de duminica cu finala, cand gradul de oucupare ar fi trebuit sa fie >85% si interesul ridicat si pe transmisiunile televizate, insa modul de organizare a lasat de dorit, duminica cu 15 minute inaintea inceperii erau poate chiar suta de persoana in coada la bauturi.
Imi permit sa compar cu Mastersul de la Londra, zile de luni si marti, turneu abia inceput, desi gradul de ocupare a fost departe de 100%, unde, cred ca erau zeci de persoane care sa te indrume unde sa mergi sa cumperi sau care este cea mai scurta cale spre locul regasit pe bilet. Nu aici e supararea, la Alexandra Palace stiam ce loc platesc, Nu stiu daca mi-as mai fi cumparat biletele la Berlin daca eram informat ca locuri mai bune nu sunt disponibile, desi, ajuns in Tempodrom, de-a lungul celor 4 sesiuni puteau fi identificate locuri foarte bune neocupate, insa nu am dorit sa incerc a le ocupa.
!!!(4)Ce m-a deranjat cel mai mult, era faptul ca scorul era aratat pe alte 4 televizoare pe langa cele doua proiectoare din "fata" jucatorilor, fiind obisnuit ca pe acele televizoare sa fie redate transmisia televizata sau oferita reluari din alte unghiuri, cu siguranta la Masters erau cel putin 6-8 televizoare, in timp ce in Tempodrom, singurul televior care reda transmisia tv era obturat de un reflector.
Publicul?! Nu asa mare cunoscator precum vor nemtii sa se creada sau Kyren sa-i considere. In prima sesiune a finalei, doamna in rosu ofta la orice fault, fiind acompaniata de un cuplu ce-mi statea la stanga si impartea o portie de floricele, el ascultand la un volum ridicat comentariul german in casca. Am avut noroc sa vad 6 locuri libere pe randul din spate si sa ma repozitionez la mijlocul acestora.

|
|
Sus |
|
|