Până acum cel puțin, finala pare cam primul & singurul meci mai acătării din actuala ediție a turneului. S-a pus capăt „monologurilor” chinuite sau anoste care au dus la atâtea rezultate jenante. Nu că asta ar salva mare lucru : a fost un turneu slab și rămâne un turneu slab. Ceea ce mă întristează și mă îngrijorează este că toată treaba asta nu e de bine pentru toți oamenii absolut remarcabili care se ocupă de organizare (Thomas Cesal și ai lui). Se ocupă este o exprimare palidă : de fapt, ar trebui să spun se luptă. Pentru sponsorizări mai ales, ceea ce în Germania a fost mereu o mare problemă. Ar fi foarte trist să pierdem și acest turneu european. Performanțele sportive ar constitui un argument forte, dar dacă ele nu se ridică la cine știe ce nivel impresionant, singura speranță rămâne dragostea pentru snooker a publicului german.
Sper ca Shaun să se adune înainte de sesiunea a doua. Ca să nu asistăm la un Xi'an 2. Sper ca turneul să se încheie altfel decât a (de)curs până acum.
M-am lămurit : pentru Shaun e exact scenariul de la Xi'an ! O săptămână de vis și apoi naufragiul. Peter Ebdon are de lucrat la găsirea unor soluții.