Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21325 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 17 Ian 2005, 3:25 Titlul subiectului: |
|
|
Smaranda a scris: |
Clara White a scris: |
Continuăm să așteptăm și preferințele Smarandei !... Daca tot va încrîncenați voi, fetelor, să vă țineți de căpșorul Luizei ca să vă servească un eseu, așa, uitind de solidaritatea feminină ( ) și de solidaritatea ( dezirabilă ) intre "iubitele"/"soțiile" de staruri snooker, de ce n-aș ține și eu la satisfacerea curiozitatii mele ?!...  |
ps: I hope you've enjoyed the prelude, my dear!
As vrea.. as vrea... ( spus cu voce exagerat de sexy ca la Kiss FM).... as vrea... un eseu de la Luiza  |
Mda. Sexy si colorat, ca intotdeauna ( lexically, I mean... ). Otherwise, no comment. 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Posseidon Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 470 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi 27 Ian 2005, 19:53 Titlul subiectului: |
|
|
Hai sa fac si eu o listuta mica (suporta update-uri )
1. Ronnie O'Sullivan - cine zice ca nu e fan Ronnie, minte. E imposibil sa nu te impresioneze, e ca si cum ai spune ca-ti place fotbalul dar nu ti-a placut Maradona, ca si cum ai spune ca-ti place tenisul si nu ti-a placut Pete Sampras, ca si cum ai spune ca-ti place baschetul dar nu ti-a placut Michael Jordan, Moto GP fara V.Rossi (tin cu Biaggi, dar tot il ador pe Rossi), M.Pantani pentru ciclism etc etc. Exemplele pot continua. Ronnie e acel personaj care face un sport sa nu mai fie un simplu sport, el e acel personaj aproape mitic care te face sa fii de la un privitor al unui sport, un mare fan al acestuia. Fara Ronnie, recunosc ca snooker-ul n-ar mai reprezenta acelasi lucru pentru mine, m-as uita, dar cu mai putina pasiune. Ar fi atat de multe de spus, insa ma opresc.
2. Mark J.Williams - mare pacat ca batranul Mark nu se regaseste, e unul dintre putinii care are acel simt al jocului, unul dintre putinii pentru care talentul prevaleaza, eu cred ca la cea mai mare parte a jucatorilor, ecuatia invingatoare ar arata cam 10% talent - 90% munca. La Mark nu cred ca e valabila, e unul din cei mai talentati jucatori pe care i-am vazut jucand snooker, si am vazut ceva in ultimii ani. Sper intr-o revenire grabnica a lui.
3. Ken Doherty - o alta mare "buba" a mea. As spune ca el e cel mai inteligent jucator din circuit, nu stiu ce se intampla cu Ken, nu l-am mai vazut live de peste un an, se opreste in fazele incipiente ale turneelor. E jucatorul care gandeste cel mai mult la masa de snooker (nu in termeni de durata intre lovituri, nicidecum), anticipeaza foarte bine si loviturile lui de siguranta sunt magistrale.
4. Stephen Hendry - for no particular reason. Glumesc, desigur. El e dovada vie a faptului ca poti ajunge o legenda prin foarte multa munca. Recunosc ca nu sunt un fan al jocului sau, dar asta nu inseamna ca nu privesc cu interes meciurile in care joaca. El e neamtzul snooker-ului, il admir pentru faptul ca s-a dedicat atata de mult acestui sport, pentru faptul ca nu s-a blazat dupa atata timp si pentru ceea ce a dat snooker-ului, cat si pentru ceea ce i-a oferit snooker-ul.
Mentiuni speciale:
Paul Hunter
Joe Perry
Jimmy White
Matthew Stevens
John Higgins
_________________ I'm unclean, a libertine
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2019
|
|
Sus |
|
Cosmin A super fan

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 88 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 28 Ian 2005, 0:10 Titlul subiectului: |
|
|
Posseidon a scris: |
2. Mark J.Williams - mare pacat ca batranul Mark nu se regaseste, e unul dintre putinii care are acel simt al jocului, unul dintre putinii pentru care talentul prevaleaza, eu cred ca la cea mai mare parte a jucatorilor, ecuatia invingatoare ar arata cam 10% talent - 90% munca. La Mark nu cred ca e valabila, e unul din cei mai talentati jucatori pe care i-am vazut jucand snooker, si am vazut ceva in ultimii ani. Sper intr-o revenire grabnica a lui.
|
Ma bucur ca nu sunt singurul care crede asta. Poate ca ne va oferi o revenire spectaculoasa la campionatul mondial. 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 28 Ian 2005, 0:53 Titlul subiectului: |
|
|
"Batrinul Mark" va implini anul acesta 30 de ani. Ca si Ronnie. Mi se pare absurd sa-l scoatem din "calculele" pentru titlurile din circuit. Sper sa-si revina. A suportat deja citeva "dușuri reci". Sper sa-l "trezeasca".
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locație: Germania
|
Trimis: Mar 1 Feb 2005, 1:07 Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea e ca majoritatea jucatorilor care ajung in top o fac doar pentru o perioada relativ scurta de timp, dupa care coboara si nu mai ajung niciodata sus. Unii jucatori joaca extraordinar la un turneu, altii la mai multe turneuri, altii un an intreg sau chiar 2-3 ani. Dar jucatorii care au reusit sa se afle in top timp de cel putin un deceniu ii poti numara pe degetele de la o mana: Ray Reardon, Steve Davis si Stephen Hendry. Dintre jucatorii actuali singurul care doar se poate apropia de o asemenea performanta e Ronnie O'Sullivan. Daca va reusi, ramane de vazut. Eu personal nu prea cred. Probabil ca va mai domina snooker-ul o vreme dar nu foarte mult. La varsta pe care o a are Ronnie acum, Hendry avea deja 7 campionate mondiale. Ma indoiesc ca va reusi de acum incolo ceea ce nu a reusit pana acum. (Nu ca nu a reusit multe pana acum, din contra a realizat foarte multe, dar pana sa se apropie de realizarile celor 3 de care am amintit mai are de muncit putin).
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
|