Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

OFFICIAL FAVOURITE PLAYERS LIST*
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Jucătorul preferat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Smaranda
Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004

MesajTrimis: Dum 16 Ian 2005, 23:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dox a scris:
5.Stevens(este bun, dar ghinionist)

pps: Nu ghinionist, inconsecvent din capul locului. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
cu un sezon in urma l-as fi pus langa cei 3 de mai sus. Mad
Now I've kicked him out and changed the lock!

Clara White
Administrator

Locație: Snookerland

MesajTrimis: Lun 17 Ian 2005, 3:25    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smaranda a scris:
Clara White a scris:
Laughing Laughing Laughing Continuăm să așteptăm și preferințele Smarandei !... Wink Daca tot va încrîncenați voi, fetelor, să vă țineți de căpșorul Luizei ca să vă servească un eseu, așa, uitind de solidaritatea feminină ( Wink ) și de solidaritatea ( dezirabilă ) intre "iubitele"/"soțiile" de staruri snooker, de ce n-aș ține și eu la satisfacerea curiozitatii mele ?!... Laughing Laughing Laughing

ps: I hope you've enjoyed the prelude, my dear! Wink
As vrea.. as vrea... ( spus cu voce exagerat de sexy ca la Kiss FM).... as vrea... un eseu de la Luiza Laughing Laughing Laughing

Mda. Sexy si colorat, ca intotdeauna ( lexically, I mean... ). Otherwise, no comment. Laughing Laughing Laughing

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Smaranda
Addicted to snooker

MesajTrimis: Joi 20 Ian 2005, 20:23    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca una de-asta si il reneg pe Hunter! read my very pink lips: I WILL!!!! Exclamation Exclamation
(hotarare pe care de altfel am decis sa o mai iau de vreo cateva ori pana acum... ultima data inaintea ultimului Masters britanic Laughing Laughing Laughing ... Bad timing!...)

flaviusO
Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004
Locație: Piatra-Neamt

MesajTrimis: Dum 23 Ian 2005, 0:10    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunteti tinere fetelor... n-ar trebui sa va ciondaniti asa de des Razz You should go out often 8)

Smaranda
Addicted to snooker

MesajTrimis: Dum 23 Ian 2005, 2:50    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

flaviusO a scris:
Sunteti tinere fetelor... n-ar trebui sa va ciondaniti asa de des Razz You should go out often 8)

Hai, nu zau!?!? Laughing Laughing

flaviusO
Addicted to snooker

MesajTrimis: Dum 23 Ian 2005, 11:45    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am I wrong?? Mr. Green

Smaranda
Addicted to snooker

MesajTrimis: Lun 24 Ian 2005, 2:15    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

flaviusO a scris:
am I wrong?? Mr. Green

Cel putin in privinta mea... yes... actually, you are!?! Acuma.. tu poti sa ma crezi sau nu, dar... asta deja e la latitudinea ta. Laughing

flaviusO
Addicted to snooker

MesajTrimis: Lun 24 Ian 2005, 16:17    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm... inteleg, deci nu va ciondaneati Rolling Eyes

Aura
Addicted to snooker

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun 24 Ian 2005, 21:32    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca mai e cazul sa postez si eu da totusi o s-o fac.
1. Desigur..number one Ronnie O'Sullivan. De ce? Cred ca am explicat mai demult la un alt topic.
2. John Higgins (aseara am aflat ca cei 2 se inteleg chiar bine ceea ce m-a bucurat enorm Smile )
3. Ma gandeam aici sa-l pun pe Mark King..dar mi-au venit in minte Steve Davis..Stephen Hendry..Stephen Maguire..Ali Carter...si multi multi altii ale caror nume nu le mai mentionez din lipsa de timp si spatiu. Toti sunt jucatorii extraordinari care pe mine ma fac sa ma simt extraordinar de fiecare data cand ii vad. Smile

Posseidon
Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004

MesajTrimis: Joi 27 Ian 2005, 19:53    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai sa fac si eu o listuta mica (suporta update-uri Very Happy )

1. Ronnie O'Sullivan - cine zice ca nu e fan Ronnie, minte. E imposibil sa nu te impresioneze, e ca si cum ai spune ca-ti place fotbalul dar nu ti-a placut Maradona, ca si cum ai spune ca-ti place tenisul si nu ti-a placut Pete Sampras, ca si cum ai spune ca-ti place baschetul dar nu ti-a placut Michael Jordan, Moto GP fara V.Rossi (tin cu Biaggi, dar tot il ador pe Rossi), M.Pantani pentru ciclism etc etc. Exemplele pot continua. Ronnie e acel personaj care face un sport sa nu mai fie un simplu sport, el e acel personaj aproape mitic care te face sa fii de la un privitor al unui sport, un mare fan al acestuia. Fara Ronnie, recunosc ca snooker-ul n-ar mai reprezenta acelasi lucru pentru mine, m-as uita, dar cu mai putina pasiune. Ar fi atat de multe de spus, insa ma opresc.

2. Mark J.Williams - mare pacat ca batranul Mark nu se regaseste, e unul dintre putinii care are acel simt al jocului, unul dintre putinii pentru care talentul prevaleaza, eu cred ca la cea mai mare parte a jucatorilor, ecuatia invingatoare ar arata cam 10% talent - 90% munca. La Mark nu cred ca e valabila, e unul din cei mai talentati jucatori pe care i-am vazut jucand snooker, si am vazut ceva in ultimii ani. Sper intr-o revenire grabnica a lui.

3. Ken Doherty - o alta mare "buba" a mea. As spune ca el e cel mai inteligent jucator din circuit, nu stiu ce se intampla cu Ken, nu l-am mai vazut live de peste un an, se opreste in fazele incipiente ale turneelor. E jucatorul care gandeste cel mai mult la masa de snooker (nu in termeni de durata intre lovituri, nicidecum), anticipeaza foarte bine si loviturile lui de siguranta sunt magistrale.

4. Stephen Hendry - for no particular reason. Glumesc, desigur. El e dovada vie a faptului ca poti ajunge o legenda prin foarte multa munca. Recunosc ca nu sunt un fan al jocului sau, dar asta nu inseamna ca nu privesc cu interes meciurile in care joaca. El e neamtzul snooker-ului, il admir pentru faptul ca s-a dedicat atata de mult acestui sport, pentru faptul ca nu s-a blazat dupa atata timp si pentru ceea ce a dat snooker-ului, cat si pentru ceea ce i-a oferit snooker-ul.

Mentiuni speciale:
Paul Hunter
Joe Perry
Jimmy White
Matthew Stevens
John Higgins

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Posseidon Trimite mesaj privat
Cosmin
A super fan

Data înscrierii: 23/Noi/2004

MesajTrimis: Vin 28 Ian 2005, 0:10    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Posseidon a scris:

2. Mark J.Williams - mare pacat ca batranul Mark nu se regaseste, e unul dintre putinii care are acel simt al jocului, unul dintre putinii pentru care talentul prevaleaza, eu cred ca la cea mai mare parte a jucatorilor, ecuatia invingatoare ar arata cam 10% talent - 90% munca. La Mark nu cred ca e valabila, e unul din cei mai talentati jucatori pe care i-am vazut jucand snooker, si am vazut ceva in ultimii ani. Sper intr-o revenire grabnica a lui.

Ma bucur ca nu sunt singurul care crede asta. Poate ca ne va oferi o revenire spectaculoasa la campionatul mondial. Smile

Walk on, walk on with hope in your heart
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Cosmin Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator

MesajTrimis: Vin 28 Ian 2005, 0:53    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Batrinul Mark" va implini anul acesta 30 de ani. Ca si Ronnie. Mi se pare absurd sa-l scoatem din "calculele" pentru titlurile din circuit. Sper sa-si revina. A suportat deja citeva "dușuri reci". Sper sa-l "trezeasca".

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Smaranda
Addicted to snooker

MesajTrimis: Lun 31 Ian 2005, 1:17    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clara White a scris:
"Batrinul Mark" va implini anul acesta 30 de ani. Ca si Ronnie. Mi se pare absurd sa-l scoatem din "calculele" pentru titlurile din circuit. Sper sa-si revina. A suportat deja citeva "dușuri reci". Sper sa-l "trezeasca".

dada... asa cum l-au trezit si pe Stevens, nu?
Cu tot respectul, dar cred ca tipul asta si-a pierdut motivatia undeva pe drum.. Rolling Eyes

Clara White
Administrator

MesajTrimis: Lun 31 Ian 2005, 3:19    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Well, de atunci l-a invins pe Steve Davis cu 4-2, in Premier Snooker League. Laughing

zsolt_tuser
Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004
Locație: Germania

MesajTrimis: Mar 1 Feb 2005, 1:07    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea e ca majoritatea jucatorilor care ajung in top o fac doar pentru o perioada relativ scurta de timp, dupa care coboara si nu mai ajung niciodata sus. Unii jucatori joaca extraordinar la un turneu, altii la mai multe turneuri, altii un an intreg sau chiar 2-3 ani. Dar jucatorii care au reusit sa se afle in top timp de cel putin un deceniu ii poti numara pe degetele de la o mana: Ray Reardon, Steve Davis si Stephen Hendry. Dintre jucatorii actuali singurul care doar se poate apropia de o asemenea performanta e Ronnie O'Sullivan. Daca va reusi, ramane de vazut. Eu personal nu prea cred. Probabil ca va mai domina snooker-ul o vreme dar nu foarte mult. La varsta pe care o a are Ronnie acum, Hendry avea deja 7 campionate mondiale. Ma indoiesc ca va reusi de acum incolo ceea ce nu a reusit pana acum. (Nu ca nu a reusit multe pana acum, din contra a realizat foarte multe, dar pana sa se apropie de realizarile celor 3 de care am amintit mai are de muncit putin).

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui zsolt_tuser Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Jucătorul preferat Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum