Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Întrebare cu apel la luciditate : nu cine ați dori să câștige, ci cine credeți că va câștiga turneul ? |
Ryan Day |
|
75% |
[ 3 ] |
Dominic Dale |
|
25% |
[ 1 ] |
|
Voturi totale : 4 |
|
Autor |
Mesaj |
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 12 Aug 2007, 16:06 Titlul subiectului: |
|
|
BRAVO, DD ! FELICITĂRI !
DD este al 7-lea galez care să câștige un turneu de puncte (după Ray Reardon, Doug Mountjoy, Terry Griffiths, Wayne Jones, Mark Williams & Mathew Stevens) și acum a devenit al 11-lea jucător care să aibă în palmares câte două asemenea titluri. ( http://forum.snookerforum.ro/viewtopic.php?p=16135#16135 )
Ce revenire superbă ! Șapte frame-uri la rând ! Superb ! Superbă victorie ! 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată Clara White la Dum 12 Aug 2007, 16:18, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
Trimis: Dum 12 Aug 2007, 20:07 Titlul subiectului: |
|
|
MULTE MULTE felicitari!!!!
La ce intoarcere de situatie a fost a meritat din plin sa castige!
Well Done!!
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 12 Aug 2007, 20:14 Titlul subiectului: |
|
|
După finală
Ryan Day : „În prima sesiune, am jucat bine și m-am simțit bine. Și în sesiunea de seară m-am simțit bine, dar presiunea era foarte mare. Dominic a început excelent această a doua sesiune și și-a găsit ritmul potrivit, pe când eu n-am mai prea avut șanse să ajung la masă. A avut și ceva noroc, dar adevărul e că a jucat foarte bine. Simțeam cum meciul îmi scapă printre degete. Sunt foarte dezamăgit, dar am avut o săptămână bună, am câștigat multe meciuri și încep sezonul cu prezența într-o finală, ceea ce e bine. Sper ca și restul sezonului să fie bun și să pot construi pe temeliile ridicate aici.”
Dominic Dale : „A fost o finală uluitoare. Ca să vezi ce se poate întâmpla atunci când ai un pic de încredere în tine însuți ! Nu m-aș fi crezut în stare de o asemenea răsturnare de scor. Nici nu-mi vine să cred. Încă nu m-am dezmeticit... E mai mult decât aș fi putut spera : sunt din nou pe podium, după zece ani de la primul titlu ! De-abia aștept anul 2017 !
Asta și datorită tacului – e o frumusețe de tac din arțar. Fără el, cred că aș fi fost eliminat la primul meci ! Când ai un tac nou, ai și tendința de a te antrena cu mai multă conștiinciozitate, pentru că știi că trebuie să te acomodezi cu el. Așa se face că la Shanghai am venit foarte bine pregătit.
M-a mai ajutat și faptul că-mi place foarte mult acest oraș și mă simt foarte bine aici. Sunt mai relaxat. După ce m-am vazut în sferturi, am început să mă simt și mai în largul meu.
În prima sesiune, Ryan a jucat foarte bine. Și-a meritat avantajul de 3 frame-uri. Sigur că la un asemenea scor moralul meu începuse să cam scadă, dar am reușit să câștig frame-ul al 9-lea și asta a contat foarte mult, pentru că la 7-2 mi-ar fi fost foarte greu să mai revin în meci. Știam că nu pot să-mi permit să fac prea multe greșeli și că nu trebuie să-i creez prea multe ocazii. Totuși, nu mi s-a părut că a jucat la adevărata lui valoare, mai ales din punct de vedere tactic, iar eu am avut un pic de noroc, în sensul că, de câteva ori, am scăpat nepedepsit. "
Rectificare - de fapt, DD a câștigat 8 frame-uri la rând. Primul din serie fiind ultimul din prima repriză.
La festivitatea de premiere, DD a luat microfonul din mâna maestrului de ceremonie și a cântat un fragment din șlagărul sinatrian My Way ! Cât de fericit trebuie să fi fost !... 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată Clara White la Lun 13 Aug 2007, 3:10, modificat de 3 ori în total |
|
Sus |
|
|