Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine gândiţi că va fi campionul ? |
Mark King |
|
0% |
[ 0 ] |
Jamie Cope |
|
0% |
[ 0 ] |
Ding Junhui |
|
43% |
[ 17 ] |
Graeme Dott |
|
5% |
[ 2 ] |
Peter Ebdon |
|
2% |
[ 1 ] |
Marco Fu |
|
12% |
[ 5 ] |
Mark Allen |
|
15% |
[ 6 ] |
Neil Robertson |
|
20% |
[ 8 ] |
|
Voturi totale : 39 |
|
Autor |
Mesaj |
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locaţie: Brasov
|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 18:37 Titlul subiectului: |
|
|
Sper ca Marco sa se tina aproape de Ding la inceput, caci altfel vom avea o finala destul de scurta.
P.S. Nu prea vad cum Ding ar putea pierde aceasta finala. A inceput bine, si cred ca va juca asa pana la sfarsit.
_________________ Whoever called snooker 'chess with balls' was rude, but right.
|
|
Sus |
|
Daros Addicted to snooker

Data înscrierii: 10/Dec/2010 Mesaje: 417 Locaţie: Flora, NO
|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 19:21 Titlul subiectului: |
|
|
snookerfan97 a scris: |
Nu prea vad cum Ding ar putea pierde aceasta finala. A inceput bine si cred ca va juca asa pana la sfarsit. |
Mai este mult pînă departe, însă dacă Marco nu schimbă ceva în jocul lui măcar în urma pauzei dintre sesiuni, va fi un meci scurt.
Ding nu joacă impecabil, are propriile greşeli, totuşi nivelul de pînă acum al jocului său este categoric superior celui practicat de Marco.
LE: 4-2 pentru Ding, Marco Fu cîştigă jocul şase şi refuză ocazia realizării unui sutar după o lovitură relativ uşoară, obişnuită de joc, pe care o ratează cu seninătate.
Un lucru este cert: niciunul dintre cei doi jucători nu joacă la nivelul la care ne-a încîntat fiecare în parte ieri, în semifinale.
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21282 Locaţie: Snookerland
|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 19:41 Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea m-am aşteptat la un meci din categoria "clasicelor". Miza este prea mare şi, de regulă, în asemenea condiţii, mai ales dacă nu au experienţa unui număr mărişor de finale câştigate, combatanţii tind să joace mai degrabă pragmatic decât spectaculos...
Şi mie mi se pare că, deocamdată (şi nu mă refer numai la scor, ci şi la calitatea jocului), Ding e mult mai aproape de titlu decât Marco.
Scorul http://www.snookerforum.ro/viewtopic.php?t=719
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 19:58 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Nu prea m-am aşteptat la un meci din categoria "clasicelor". Miza este prea mare şi, de regulă, în asemenea condiţii, mai ales dacă nu au experienţa unui număr mărişor de finale câştigate, combatanţii tind să joace mai degrabă pragmatic decât spectaculos...
|
Aşa este, uitîndu-mă la această finală mă urmăresc secvenţe din finala Campionatului Mondial 2010 care, departe de a mă fi încîntat, a fost cîştigată meritat de Neil, fără experienţă anterioară la acel nivel. Graeme avea deja un titlu mondial cucerit, însă tot nu a reuşit să facă un meci mare în faţa australianului.
Deci, chiar dacă nu vom avea ocazia să vedem o partidă spectaculoasă, măcar să fim martorii unui meci bun, dacă se poate cu răsturnări de situaţie. 
|
|
Sus |
|
zenart Addicted to snooker

Data înscrierii: 15/Ian/2011 Mesaje: 353 Locaţie: Ploiesti
|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 20:15 Titlul subiectului: |
|
|
Daros a scris: |
Clara White a scris: |
|
Aşa este, uitîndu-mă la această finală mă urmăresc secvenţe din finala Campionatului Mondial 2010 care, departe de a mă fi încîntat, a fost cîştigată meritat de Neil, fără experienţă anterioară la acel nivel. Graeme avea deja un titlu mondial cucerit, însă tot nu a reuşit să facă un meci mare în faţa australianului.
Deci, chiar dacă nu vom avea ocazia să vedem o partidă spectaculoasă, măcar să fim martorii unui meci bun, dacă se poate cu răsturnări de situaţie.  |
Ce sa vorbin fratioare de "meciuri mari,calitative,spectaculoase",etc,etc...
Turneu slabut calitativ cum am mai spus,pana acum finala in nota subliniata,nimic special.Si daca ma gandesc la faptul ca la aceasta editie de Masters,sunt doar 16 break-uri de peste 100,in 15 !!!! meciuri (cu finala cu tot pana acum)....am spus tot.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - UK Championship 2011
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 20:33 Titlul subiectului: |
|
|
Numărul breakurilor 100(+) la ultimele cinci ediţii :
Masters 2010 – total : 20 de breakuri / 5 în finală
Masters 2009 – 31 / 4
Masters 2008 – 23 / 4
Masters 2007 – 24 [un break maxim – Ding] / 3
Masters 2006 – 11 / 3
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 22:13 Titlul subiectului: |
|
|
snookerfan97 a scris: |
Constat ca, la editia trecuta au fost mai putine breakuri pana la finala decat la aceasta editie. |
Cum aşa? 15 sutare pînă în finala Masters 2010, tot 15 la actuala ediţie a Masters-ului.
2009 a fost anul de vîrf al snooker-ului, nu mă refer doar la Masters 2009, ci mai ales la Campionatul Mondial 2009, un campionat excelent cu meciuri care mai de care mai frumoase, plus un număr record de break-uri de peste 100 de puncte.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 700
|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 23:36 Titlul subiectului: |
|
|
Hmm... ce debut de sesiune pentru Fu. Sper sa nu se piarda Ding...
later edit : Nevermind.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Australian Open 2012, Wuxi Classic 2013
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Undergrow Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2010 Mesaje: 306 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 17 Ian 2011, 1:36 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Ding pt. castigarea trofeului! Un meci cam scurt din pacate pt. noi telespectatorii.
In ce priveste interviurile de la final, chiar eram curios cum vorbeste Marco engleza (pe Ding il auzisem la o conferinta de presa). Am ramas masca, pur si simplu. Daca printr-o intamplare nu vedeam imaginea la tv si auzeam doar sunetul, as fi zis fara nici o indoiala ca vorbeste un englez get-beget. Probabil ca si din cauza asta Marco a avut mai multi fani in public care sa il aclame, spre deosebire de Ding.
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locaţie: pool hall
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 17 Ian 2011, 1:49 Titlul subiectului: |
|
|
Ding este noul campion al Masters-ului 2011. Felicitări şi la mai mare!
Aşa cum spuneam, Marco avea nevoie să schimbe ceva în jocul propriu, cel tîrziu în urma pauzei dintre sesiuni. Nu a reuşit, iar jocul său a fost în maniera primei sesiuni, a cîştigat tot două frame-uri şi în cea de-a doua parte a întîlnirii.
Nu sînt de acord cu ceea ce s-a afirmat mai sus, că doar 3 jucători (Mark Allen, Ding şi Marco) au jucat snooker de calitate. Consider că snooker de calitate a jucat şi Higgins, chiar dacă a pierdut în primul meci (după mine, meciul dintre John şi Graeme a fost primul meci cu adevărat frumos de la acest Masters). De asemenea, snooker de calitate a jucat şi Neil, fiind eliminat - asemeni lui Higgins - chiar dacă a jucat bine. Graeme a jucat excelent meciul din optimi, dar s-a stins în sferturi, la fel şi Mark King.
Una peste alta, mă bucur că există şi astfel de turnee atipice: 7 dintre cei 8 favoriţi din primul tur, fiind eliminaţi de către jucătorii mai slab cotaţi. Psihologic, turneul acesta sper să se dovedească benefic atît pentru granzi, cît şi pentru jucătorii cotaţi cu şansa a doua. În cazul granzilor, efectul sper să fie de duş rece: "Va trebui să joc pe măsura valorii mele altfel, I'm out of the game". Pentru ceilalţi, acest turneu trebuie să le dea încredere că sînt capabili să se lupte de la egal la egal cu elitiştii. Nu a fost o singură victorie surpriză în optimi, o excepţie. Dimpotrivă, surprizele au fost 7 din 8. Deci, SE POATE!
Toate acestea sper că vor ajuta la creşterea calităţii jocului şi la dobîndirea unui nivel superior de joc pentru cît mai mulţi practicanţi de snooker.
Ultima modificare efectuată de către Daros la Lun 17 Ian 2011, 1:55, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locaţie: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
|