Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Vechea întrebare - cine credeți că va câștiga turneul ? |
Ali Carter |
|
36% |
[ 9 ] |
Neil Robertson |
|
32% |
[ 8 ] |
Marco Fu |
|
4% |
[ 1 ] |
Barry Hawkins |
|
28% |
[ 7 ] |
|
Voturi totale : 25 |
|
Autor |
Mesaj |
skorpyo Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 681 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi 31 Ian 2013, 21:45 Titlul subiectului: |
|
|
Frumos masters-ul nemțesc până acum, surprize care mai de care ! Mie personal îmi place că a ieșit Higgins și sper ca acest Peter Lines să dea tot ce poate și împotriva lui Kendo ..who knows Judd face el ce face și iar calcă în străchini, exact cand mă așteptam la prima evoluție notabilă din an .. păcat. Îmi pare că "l-a cam tras serios curentul" celebritații deja, cum se spune în popor și nu arată că e stăpân pe situație.
Selby în schimb e un "roboțel cu tac", joacă de vreo 3 săptămâni aproape zilnic și încă mai câștigă Mâine în optimi are un nou test, greu însă cu Ding. Sper să ne ofere un meci frumos amândoi, mai ales pentru public
Eiii da .. ce prezență plăcută avem la masă acum Mă bucur mult de revenirea Michaelei, oare pe unde a "hoinarit" atata vreme eram aproape să o uit._________________ Enjoy the moment
Laureat al Premiului Oscue - International Championship 2014, World Grand Prix 2019, Campionatul Mondial 2023
Ultima modificare efectuată skorpyo la Joi 31 Ian 2013, 23:07, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 681 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 1 Feb 2013, 20:12 Titlul subiectului: |
|
|
Câștigă pentru că e inteligent și merita, Adi .. aia e !
Selby spre deosebire de alții se concentrează și "pune osul" la antrenamente, iar asta nu o zic eu aici să îl ridic în slăvi după o nouă victorie. Treaba o vede toată lumea cu ochiul liber din ce în ce mai clar, de la un turneu la altul. Pentru englez fiecare lovitura conteaza și astazi cu Ding, ne-a arătat din nou asta.
Meciul putea fi câștigat bine mersi de Ding, statistica chiar i-a fost favorabilă .. însă Selby a reușit să taxeze tot și nu s-a uitat în spate sau pe tabelă .
În ciuda unor mici greșeli și a frecventelor kick-uri suferite, el a luat fiecare frame pe rând și a jucat loviturile potrivite,deasta a câștigat și o să o mai facă dacă nu pățește ceva, Doamne ferește
El chiar nu prea a avut timp să-și sărbatoarească cum se cuvine succesul de la Masters ! A declarat recent pe blogul personal că nu vrea să rămână cunoscut ca unul dintre acei jucători care își alegea la ce turnee să participe și la care zicea pass și asta face.
"Îmi place să joc snooker pentru a-mi câștiga pâinea și așa vreau să rămân."
Îl urmăresc de multă vreme și pot să o spun răspicat : E un profesionist desăvârșit ! Bravo Mark
P.S. Azi în ultimul joc, după ratarea aia de începător, tare neplăcută la bila roz s-a făcut pur și simplu negru la față ! La sfârșit nici nu s-a mai bucurat,dabea a ridicat mâna din respect și în semn de mulțumire pentru fani. A fost atât de nervos pe sine și dezamăgit de acest mic "accident" care l-ar fi putut costa meciul..atitudinea asta l-a adus unde este acum !_________________ Enjoy the moment
Laureat al Premiului Oscue - International Championship 2014, World Grand Prix 2019, Campionatul Mondial 2023 |
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
Trimis: Sâm 2 Feb 2013, 9:20 Titlul subiectului: |
|
|
Deci am numarat Mark Selby are 16 victorii la rand(am luat in calcul si Campionatul Regatului Unit)
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm 2 Feb 2013, 12:20 Titlul subiectului: |
|
|
Si a venit din pacate si infrangerea,dar chiar asa de categorica,nu ma asteptam. 1-5?!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
|