Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 18 Oct 2013, 14:13 Titlul subiectului: |
|
|
Așa e, Cosmin : te rugăm să fii mai atent la alegerea cuvintelor folosite astfel încât ele să nu facă notă discordantă cu ținuta forumului.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Robertson Vizitator
|
Trimis: Vin 18 Oct 2013, 14:15 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Așa e, Cosmin : te rugăm să fii mai atent la alegerea cuvintelor folosite astfel încât ele să nu facă notă discordantă cu ținuta forumului. |
nu imi poate explica nimeni, norocul lui mehta.e incredibil ,daca am vazut asa ceva decand ma uit la snooker de 10 ani.
Mesaj editat din aceleași motive ca și cel precedent.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 18 Oct 2013, 14:22 Titlul subiectului: |
|
|
Sunt convinsă că, vorba lui MihaiMese, poți să te exprimi și în mod normal, adică fără cuvinte urâte și/sau grosolan-argotice. Dacă nu, mă tem că nu te vei mai putea număra printre membrii forumului.
Aditya a urcat pe un provizoriu loc 63. Ce se va întâmpla în finală ? Reușește noul campion de la Shanghai două titluri de puncte la rând sau reușește Aditya o victorie care (e de dorit) să declanșeze în India ceea ce, în China, a fost "efectul Ding" ?...
Nu cred că, anul trecut, pe când ieșiseră să facă o partidă de golf, la Chengdu, în timpul Campionatului internațional, și-ar fi închipuit că o să se întâlnească, atât de curând, chiar în finala unui turneu de puncte :

_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
zveros A super fan
Data înscrierii: 17/Apr/2013 Mesaje: 65 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
Ciprian(Ding) A super fan
Data înscrierii: 18/Oct/2013 Mesaje: 77
|
|
Sus |
|
pmndaniel Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2012 Mesaje: 134
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 681 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Robertson Vizitator
|
Trimis: Sâm 19 Oct 2013, 23:03 Titlul subiectului: |
|
|
cand faci topic ,se apropie CHINA: International Championship.
|
|
Sus |
|
Mr.GloSs Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2011 Mesaje: 232 Locație: Braila
|
Trimis: Dum 20 Oct 2013, 11:10 Titlul subiectului: |
|
|
Eram sigur ca cine va castiga dintre Robertson-Ding va reusi sa se castige si turneul.Pacat ca eurosportul nu mai difuzeaza toate turneele de puncte, este al doilea in sezonul asta, dupa Australian Open.
_________________ „Nu au râs ei cât am plâns eu.” Charlie Chaplin
|
|
Sus |
|
Robertson Vizitator
|
Trimis: Dum 20 Oct 2013, 21:06 Titlul subiectului: |
|
|
Mr.GloSs a scris: |
Eram sigur ca cine va castiga dintre Robertson-Ding va reusi sa se castige si turneul.Pacat ca eurosportul nu mai difuzeaza toate turneele de puncte, este al doilea in sezonul asta, dupa Australian Open. |
turneul din china il va televiza?
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 20 Oct 2013, 21:31 Titlul subiectului: |
|
|
Da.
|
|
Sus |
|
|