Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti ca va castiga in acest an ? |
Judd Trump |
|
40% |
[ 4 ] |
Jack Lisowski |
|
10% |
[ 1 ] |
Ronnie OSullivan |
|
50% |
[ 5 ] |
John Higgins |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 10 |
|
Autor |
Mesaj |
hunt3r Addicted to snooker
Data înscrierii: 10/Feb/2012 Mesaje: 145 Locaţie: sibiu
|
Trimis: Sâm 18 Noi 2017, 13:43 Titlul subiectului: |
|
|
Imi aduc aminte foarte bine de finala din 2004, la care se face referire...o superba revenire, din partea lui Paul Hunter, in fata unui Ronnie cu parul lung🙂.
Diferenta este ca desi Trump este capabil sa joace la fel de bine ca Paul in acea finala, Ronnie este mult mai matur si mai putin labil psihic, acum☺.
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21287 Locaţie: Snookerland
|
Trimis: Sâm 18 Noi 2017, 13:59 Titlul subiectului: |
|
|
Reiau din pagina precedentă (precedentă în paginația mea cel puțin) pentru că, adineaori, a apărut și anunțul oficial :
Mastersul de la Shanghai va deveni un nou Masters. Adică, un prestigios și, mai ales, bogat turneu invitațional (Top 16 mondial + următorii profesioniști chinezi clasați în afara Topului 16 + 4 wildcarduri chinezești). Fondul de premiere va crește cu 25 000 de lire/sezon, astfel încât, față de 700 000 de lire acum, la anul va fi de 725 000 de lire, în 2019, de 750 000 etc, iar în 2022, de 825 000 de lire.
Problema e că sponsorul vrea să câștige bani. La Shanghai, da, se pot câștiga bani și din organizarea unui turneu (ceea ce nu e valabil, de exemplu, la București) pentru că banii vin din drepturile de difuzare TV, publicitate și abia apoi din vânzarea biletelor. Ca urmare, sponsorul are nevoie de nume mari. Nu mă omor după invitaționale, am mai spus asta de câteva ori, dar trebuie să recunosc că există și părți bune ale situației : pe lângă promisiunea unor meciuri spectaculoase între jucători de prim rang, apar și șansele acordate jucătorilor chinezi de a fi văzuți și, mai ales, de a învăța. Șanse pe care, la București, jucătorii români nu le-au avut.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1002 Locaţie: constanta
|
Trimis: Sâm 18 Noi 2017, 14:09 Titlul subiectului: |
|
|
Cu alte cuvinte inseamna ca daca nu si-a dat duhul in aceasta editie ca turneu de clasament dupa finala asta in mod cert ii...putem pune cruce!!!!
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21287 Locaţie: Snookerland
|
Trimis: Sâm 18 Noi 2017, 14:53 Titlul subiectului: |
|
|
S-a tot întâmplat de multe ori, în istoria snookerului, ca turneele să apară, să se transforme, să revină apoi la forma inițială, ba chiar să și dispară pentru a reapărea după câteva sezoane etc. În mod evident – iar termenul relativ lung al noului contract o arată – există un proiect serios în spatele schimbării. Asta nu înseamnă însă că, după aceea, lucrurile vor rămâne așa cum se conturează acum.
Revenind la finală, nu cred nici eu că isprava lui Paul Hunter ar mai putea fi reeditată, acum, de către Judd Trump. (S-ar putea să nu existe nici stimulentele de care dispunea Paul, atât în 2001, cât și-n 2004. )
Judd ar trebui să se concentreze asupra misiunii de a da o oarecare „respectabiliate” scorului și astfel eliberat de grija victoriei, ar putea chiar începe să joace la adevărata lui valoare.
În treacăt fie zis, Ronnie folosește și el noua cretă.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mr.GloSs Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2011 Mesaje: 232 Locaţie: Braila
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1002 Locaţie: constanta
|
Trimis: Sâm 18 Noi 2017, 18:07 Titlul subiectului: |
|
|
Iata deci un prim calificat pentru editia de anul viitor a turneului Champion of Champions caci turneele din China nu sunt chiar de mana a doua.
Detinatorul trofeului este calificat cumva din oficiu?Ca nu prea sunt in tema...
|
|
Sus |
|
|