Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
break147 Fan

Data înscrierii: 03/Mai/2010 Mesaje: 10 Locație: Cluj-Napoca
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
Vlad Răzvan Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2010 Mesaje: 116 Locație: București
|
Trimis: Sâm 12 Iun 2010, 18:04 Titlul subiectului: |
|
|
Buna seara!
Scriu rar aici, dar asta nu inseamna ca nu urmaresc zilnic ce se discuta.
De curand, mi-am facut un loc al meu pe internet, dar nu asta este important.
Ce vreau eu defapt, este sa intreb daca pot pune un banner cu trimitere la acest loc, la mine pe blog.
De asemenea, voi aborda constant si subiecte legate de snooker (istorie, turnee etc.) care isi vor avea o parte din informatii luate tot de aici. Bineinteles ca voi cita persoana respectiva care a dat informatia si voi face trimitere la acest forum.
Prin urmare, tot ce astept este aprobarea/dezaprobarea oamenilor de aici.
P.S. - Va intreb acestea, tocmai pentru ca am observat ca snookerforum.ro sta oarecum in umbra, nu este mediatizat (nu ca as face eu mare promovare, dar ideea asta este ) si este oarecum ferit de ochii lumii.
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar 15 Iun 2010, 9:16 Titlul subiectului: |
|
|
razvla a scris: |
Buna seara!
Scriu rar aici, dar asta nu inseamna ca nu urmaresc zilnic ce se discuta.
De curand, mi-am facut un loc al meu pe internet, dar nu asta este important.
Ce vreau eu defapt, este sa intreb daca pot pune un banner cu trimitere la acest loc, la mine pe blog.
De asemenea, voi aborda constant si subiecte legate de snooker (istorie, turnee etc.) care isi vor avea o parte din informatii luate tot de aici. Bineinteles ca voi cita persoana respectiva care a dat informatia si voi face trimitere la acest forum.
Prin urmare, tot ce astept este aprobarea/dezaprobarea oamenilor de aici.
P.S. - Va intreb acestea, tocmai pentru ca am observat ca snookerforum.ro sta oarecum in umbra, nu este mediatizat (nu ca as face eu mare promovare, dar ideea asta este ) si este oarecum ferit de ochii lumii. |
Cred ca administratorii forumului au un cuvant de spus despre asta,eu personal cred ca e o idee buna ,dar eu nu sunt decat un "superfan"asa ca cei in drept sa dispuna!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 15 Iun 2010, 10:42 Titlul subiectului: |
|
|
Administratorii forumului am observat ca evita subiectul. In fine, nu-i bai.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 15 Iun 2010, 21:17 Titlul subiectului: |
|
|
Uite, Razvla, sincer, nu te prea ajuți : declari că scrii rar aici, pe forum, că suntem, vai, în umbră (în umbra cui ?...), că evităm subiectul și că, dacă tot nu dăm semne de viață, nu-i bai.
Nu cred că existase vreun termen până la care să ne dăm sau nu aprobarea.
În principiu, ar fi OK, dar trimiterile la forum sunt obligatorii pentru orice material publicat aici.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Joi 12 Aug 2010, 23:34 Titlul subiectului: |
|
|
Am observat că pe forum diacriticele "ş" şi "ţ" nu sunt afişate corect (butoane, subiecte, descrierea subiectelor, regiunea cu iconiţe, opţiuni etc.) - cam tot ce ţine de bucătăria internă a forumului. Credeţi că se poate face ceva în această privinţă?
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
Razvan Addicted to snooker

Data înscrierii: 13/Oct/2005 Mesaje: 121 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum 29 Aug 2010, 15:18 Titlul subiectului: |
|
|
Puteti sa introduceti plugin-ul "tapatalk" pentru a putea accesa si de pe mobil forumul?
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Vin 3 Sep 2010, 0:31 Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate nu este posibil deoarece acest plugin este doar pentru phpBB3 (noi avem phpBB2). Va trebui sa facem un upgrade la un moment dat, dar pana atunci nu este posibil.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
zahgelu
Data înscrierii: 24/Sep/2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin 24 Sep 2010, 8:01 Titlul subiectului: |
|
|
Buna ziua tuturor, numele meu este Zah Gelu, bine v-am gasit, apreciez acest forum si munca depusa.
Este primul mesaj ce il exprim pe acest forum, avand un mare magazin de informatii si ma bucura faptul ca pot inregistra ceea ce ma intereseaza din sportul acesta. Mi-am dat seama destul de tarziu de acest forum si regret nespus, este bine si acum, decat niciodata.
Doresc sa va intreb, la ce firma este gazduit domeniul snookerforum.ro ?
Pot spune ca ma descurc destul de bine in limbajul de programare web, de aceia mi-ar face placere sa ofer ajutor la orice dificultate al acestui forum. Cat despre versiunea PHPBB3, este o versiune foarte stabila, securizata, optimizata si usor de utilizat, v-as recomanda sa instalati acea versiune, pentru a nu exista neplaceri. Decizia va apartine.
Va multumesc pentru atentie !
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
zahgelu
Data înscrierii: 24/Sep/2010 Mesaje: 3
|
|
Sus |
|
istvannonn
Data înscrierii: 16/Apr/2011 Mesaje: 1 Locație: Romania
|
Trimis: Dum 17 Apr 2011, 21:00 Titlul subiectului: |
|
|
Buna ziua,
sunt un alt fan al snooker-ului , totusi din pacate nu am ocazia sa practic la un nivel la care sa pot participa si la vreun turneu.
In schimb va pot oferi un ajutor pentru realizarea unui site "decent". Aici, ultimul post e destul de vechi, din sept. 2010, asadar ramane sa va intreb daca mai exista dorinta de a realiza un site, sau poate deja e in constructie.
Va pot oferi web design, web development si hosting suficient pentru gazduirea unui site cu un aspect modern si cu un continut bogat.
Va multumesc si astept raspunsul d-voastra.
PS: apreciez foarte mult munca depusa, tocmai de aceea incerc sa vin in ajutorul d-voastra, si va doresc mult spor in continuare.
|
|
Sus |
|
|