Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeţi că va câştiga de data asta Openul Chinei ? |
John Higgins |
|
47% |
[ 8 ] |
Peter Ebdon |
|
35% |
[ 6 ] |
Ryan Day |
|
17% |
[ 3 ] |
Stuart Pettman |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 17 |
|
Autor |
Mesaj |
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locaţie: Oltenia
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locaţie: Buzau
|
|
Sus |
|
Bleic Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 394 Locaţie: Iasi
|
Trimis: Vin 3 Apr 2009, 7:53 Titlul subiectului: |
|
|
pai explicati-mi si mie care ar fi diferenta intre "fault" si "fault si ratare", sincer eu inca n-am dibuit-o  _________________  ronnie
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2020 |
|
Sus |
|
Razvan Addicted to snooker

Data înscrierii: 13/Oct/2005 Mesaje: 121 Locaţie: Brasov
|
Trimis: Vin 3 Apr 2009, 9:38 Titlul subiectului: |
|
|
La fault sunt 2 optiuni: adversarul celui care a facut faultul il poate obliga pe acesta sa joace din pozitia in care au ramas bilele, sau poate juca el.
La fault si ratare, pe langa situatiile de mai sus, adversarul celui care a facut faultul il poate pune pe acesta sa joace din pozitia initiala.
|
|
Sus |
|
Bleic Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 394 Locaţie: Iasi
|
Trimis: Vin 3 Apr 2009, 10:31 Titlul subiectului: |
|
|
Razvan a scris: |
La fault sunt 2 optiuni: adversarul celui care a facut faultul il poate obliga pe acesta sa joace din pozitia in care au ramas bilele, sau poate juca el.
La fault si ratare, pe langa situatiile de mai sus, adversarul celui care a facut faultul il poate pune pe acesta sa joace din pozitia initiala. |
inteleg, dar cand se decide ca e fault si cand se decide ca e fault si ratare?_________________  ronnie
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2020 |
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locaţie: Oltenia
|
Trimis: Vin 3 Apr 2009, 14:22 Titlul subiectului: |
|
|
Bleic a scris: |
inteleg, dar cand se decide ca e fault si cand se decide ca e fault si ratare? |
Suntem off-topic. Uita-te aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Snooker_rules, in special la paragrafele Fouls si Miss.
Revenind la China Open: nu am vazut meciul lui Hendry, dar dupa scor a fost batut destul de rau. Ce n-as da sa-l mai vad macar o data in forma in care era acum vreo 8-10 ani! Si cred ca to blocajul lui este doar la nivel psihic ...
Mare surpriza, mare! Pettman l-a batut pe Dott. A aparut oare un nou Andrew Higginson?
Astept cu nerabdare meciul Higgins - O'Sullivan.
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locaţie: pool hall
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locaţie: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locaţie: Buzau
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21280 Locaţie: Snookerland
|
Trimis: Sâm 4 Apr 2009, 0:03 Titlul subiectului: |
|
|
După meci
Peter Ebdon : „Sunt absolut încântat. Stephen Hendry este unul dintre cei mai duri şi mai feroce jucători din istoria acestui sport. Orice meci câştigat în faţa lui este o mare victorie.”
Stephen Hendry : „Cu excepţia celui de-al treilea frame – pe care ar fi trebuit să-l câştig eu ! – Peter a jucat mult prea bine pentru a-i face faţă. Atunci când adversarul tău joacă la un asemenea nivel, n-ai altceva de făcut decât să stai pe fotoliu şi aşa am păţit şi eu, azi. L-am prins pe Peter într-una dintre acele zile în care nu ratează nicio lovitură. Totuşi, săptămâna asta, am câştigat şi eu două meciuri. Nu sunt în cea mai bună formă, dar o să mă pregătesc foarte serios pentru Campionatul mondial.”
Stuart Pettman : „Am jucat bine şi am ajuns să conduc cu 4-0 deşi scorul ar fi trebuit să fie doar 3-1, dar Graeme a ratat o bilă maro. După pauză, şi-a mai revenit şi a câştigat două frame-uri, aşa că m-am bucurat că am trecut cu bine linia de sosire. Am jucat bine toată săptămâna – n-am prea ratat şi am făcut breakuri bune, deci aştept cu nerăbdare meciul cu Peter. După ce obţii câteva victorii, începi să-ţi doreşti tot mai mult să mergi mai departe şi să câştigi şi titlul. Am ştiut întotdeauna că sunt capabil să realizez acest lucru. Nu este vorba decât de a juca şi în turnee aşa cum ştiu eu că pot să joc.”
Ryan Day : „Shaun n-a ratat decât o lovitură sau două, dar l-am ţinut sub presiune şi m-am simţit stăpân pe situaţie. Nu sunt în cea mai bună formă, dar snooker pragmatic pot să joc fără probleme. În ultimele două sezoane, am avut rezultate bune aici, în China – nu sunt prea încântat că până acum n-am câştigat niciun trofeu, dar nu se poate spune că nu-mi dau toată osteneala.”
Ronnie O'Sullivan : „A fost o porcărie de meci. Amândoi am fost de groază. Nu mă simţeam în stare să trimit în buzunar nici măcar o bilă, ce să mai vorbim de închiderea mesei !... Nu credeam că o să-i ofer lui John şanse la masă, dar i le-am oferit şi au fost multe, iar el tot n-a reuşit să profite de ele. A fost o seară pe care o să încerc s-o uit cât mai repede !”
John Higgins : „A fost un meci captivant, dar nivelul la care s-a jucat a fost foarte scăzut. Dădeam dintr-o ratare în alta şi sunt convins că şi spectatorii au rămas cu impresia că au avut, la rândul lor, o seară ratată. Am jucat prost, dar, spre norocul meu, Ronnie a jucat încă şi mai prost decât mine. Totuşi dacă şi mâine o să joc la fel ca azi, Ryan o să câştige meciul fără probleme. E drept că am mai făcut un pas spre titlu, dar tot mă simt departe de el. Până acum, în China n-am câştigat decât un singur turneu, dar era la Shanghai, acum zece ani şi aş dori tare mult să câştig unul şi la Beijing.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snookerella Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Feb/2009 Mesaje: 266
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locaţie: pool hall
|
Trimis: Sâm 4 Apr 2009, 1:01 Titlul subiectului: |
|
|
Poate pentru ca n-are. Glumesc. I think. Sunt cam rautacioasa lately. Apologies, again.
Foarte ciudat turneul asta... N-am prins mai nimic din el, abia daca am vazut o mica parte din meciul lui Higgins de azi si aia fara prea mare interes.
O fi astenia de primavara.
Oricum timpul merge asha de repede ca-i ceva de speriat. Pac, pac, semifinale. Pac, pac: Ryan Day, Stuart Pettman, Peter Ebdon si John Higgins. =)))
Eu am votat cu Peter Ebdon. Nu stiu in mod deosebit de ce. Asha zice my hunch. Poate ca ar fi momentu' sa-si mai revina si el. La cum a mers turneul asta insa, probabil ca va castiga Ryan Day. =))))))))) Pettman oricum n-ash crede.
Ma consolez in spusele lui Joe Swail care sustinea ca principalul sau scop in continuare are legatura cu Campionatele Mondiale si nu sufla nicio vorbulitza despre China. =)))
Cam departe China asta, cam mici orele si altele. In fine...
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 4 Apr 2009, 14:39 Titlul subiectului: |
|
|
După meci
Peter Ebdon : „Sunt absolut încântat să sunt în finală. De mult n-am mai ajuns în această fază a unui turneu ! Am avut un sezon dificil, dar lucrurile revin la normal tocmai la momentul potrivit. Mă bucur că, în sfârşit, ajung şi fanii chinezi ai snookerului să mă vadă jucând bine ! Şi chiar am jucat bine : am făcut câteva breakuri bune şi am executat câteva lovituri de siguranţă excelente şi, în plus, am mai avut şi un pic de noroc, ceea ce nu strică deloc.”
Stuart Pettman : „Tot meciul am fost urmărit de ghinion. Am avut câteva ocazii, dar Peter a jucat bine şi a avut şi noroc. N-am putut intra în meci, dar a fost o experienţă necesară şi interesantă – sper ca la anul să depăşesc şi acest stadiu. Am avut un sezon în care am reuşit pentru prima oară să trec de optimile unui turneu şi asta datorită faptului că am investit mult timp şi multă muncă în pregătire. Ce-i drept, în ultimii zece ani, am cam pierdut vremea aiurea însă asemenea rezultate parcă îţi dau un nou imbold spre masa de antrenament !”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locaţie: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 4 Apr 2009, 22:41 Titlul subiectului: |
|
|
După meci
John Higgins : „Este excelent că m-am calificat în finală. Sunt încântat. Când eram condus cu 3-1, mă temeam de tot poate fi mai rău, fiindcă mă simţeam epuizat, iar Ryan părea foarte sigur pe sine. În acele momente, nici nu visam că aş putea ajunge să câştig meciul cu 6-4, mai ales că nici aseară, cu Ronnie O'Sullivan, n-am jucat bine. Azi, la fel, am avut un început slab de meci, dar după pauză, am jucat mult mai bine. E incredibil că stau aici, la conferinţa de presă, după ce am fost condus cu 4-0 încă din primul meu meci !... Mi se pare că visez... Meciul cu Peter o să fie foarte greu. Peter e în revenire de formă şi joacă aşa cum ştim cu toţii că este capabil să joace. A avut două sezoane slabe, dar nici forma proastă nu te ţine o veşnicie. Este un adversar de temut, care, în cariera lui, a câştigat tot ce se poate câştiga.”
Ryan Day : „M-am şi mirat că, la pauză, aveam un avantaj de două frame-uri, pentru că nu mă simţeam în largul meu şi nu jucam atât de bine pe cât o arăta scorul. Am început meciul cu o oarecare teamă şi speram că, după pauză, o să mă mai liniştesc, dar John a revenit mai în formă decât în prima repriză, iar eu n-am mai apucat să intru în meci...”
|
|
Sus |
|
|