Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
AndreiCS Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 369
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Vin 6 Dec 2019, 19:33 Titlul subiectului: |
|
|
Iata ca avem in mod cert un chinez in finala de anul asta la York.Deh Ion scotianu fu mantuit de un jucator care nici macar nu era in proiect cand el era profesionist deja.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Vin 6 Dec 2019, 21:03 Titlul subiectului: |
|
|
Aseară, în frame-ul numărul 10, Stevens a executat o lovitură „de siguranță” prin care a deschis practic mănunchiul de roșii. Ceva de genul: „hai să terminăm odată cu circul ăsta”, apoi au urmat ratările lui Selby... nu cred că l-am văzut vreodată jucând așa. Apoi alte ratări, de ambele părți.
Și apoi m-am încăpățânat, rămân până la final, nu poate fi mai prost de atât în decisiv! La un moment dat am adormit, probabil eram eu prea obosit.
Nici nu vreau să-mi închipui cum s-au simțit cei doi, lăsând la o parte luminile, spectatorii, telespectatorii, fanii. Trecem peste!...
Sper să avem ceva spectacol astă-seară și puțină dramă, dacă se poate.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 6 Dec 2019, 23:03 Titlul subiectului: |
|
|
Noroc că, pe TVR1, sunt programate documentarele „Decembrie roșu,” despre 1989...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Seba Addicted to snooker

Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 268 Locație: Timișoara
|
Trimis: Vin 6 Dec 2019, 23:50 Titlul subiectului: |
|
|
consider lipsă de respect si comportament nesportiv din partea lui Mugs să joace în adidași
|
|
Sus |
|
Ovidiu Addicted to snooker

Data înscrierii: 26/Apr/2015 Mesaje: 215 Locație: Muntenia
|
Trimis: Sâm 7 Dec 2019, 0:10 Titlul subiectului: |
|
|
Seba a scris: |
consider lipsă de respect si comportament nesportiv din partea lui Mugs să joace în adidași |
A avut probleme medicale, nu a venit de capul lui așa. Ba chiar a jucat și cu piciorul in ghips mi se pare (parcă la Campionul Campionilor).
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Tour Championship 2021
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 7 Dec 2019, 2:57 Titlul subiectului: |
|
|
Mult mai tensionate si interesante in acelasi timp sferturile din sesiunea de seara. La pranz am preferat sa stau in zona mesei televizate, sperand ca Higgins va reusi sa etaleze un snooker de inalta calitate, lucru ce nu s-a intamplat, nereusind nicio clipa sa-l puna sub presiune pe tanarul adversar, nu ca Bingtao s-ar fi clatinat in astfel de situatii, insa nu stiu ce s-ar fi intamplat nici acum doua zile cu Neil daca ar fi reusit sa mai castige 2-3 frameuri cand chinezul parea ca se clatina, sau ieri daca scotianul realiza back to back centuries si se apropria la 4-5.
Masa doi a fost fara istoric, Wenbo nereusind sa se ridice la nivelul adversarului.
In sesiunea deseara am optat pentru a doua masa, fiind pozitionat intre mese insa privirea imi era directionata mai mult catre intalnirea dintre Stevens si Maguire, decizie ce s-a dovedit reusita, cel putin pana la scorul de 4-3, timp in care galezul a reusit sa fure 2 frame-uri, dupa care scotianul a etalat poate acelasi snooker ca in ultima parte a intalnirii cu Michael White.
Surprinzator aceasta a fost masa la care jucatorii si-au incheiat socotelile, in timp ce la cealalta, "taraie tac" nu se lasa dus acasa, nici la 4-5 cand Mark a avut sanse sa inchida frameul, nici in decisiv cand adversarul sau a ratat neagra fiind pe un break de 69 de puncte.
Vad o finala Ding-Maguire!
Astazi parca am avut mai mult timp liber decat in precedentele doua zile, dupa prima sesiune avand timp sa iau masa la restaurantul chinezesc situat vis a vis de Barbican, unde pare-se ca ar fi cazat Bingtao, dand nas in nas cu el cand ieseam grabind pasul spre sesiunea de seara, acesta fiind insotit de manager, presupun.

|
|
Sus |
|
Seba Addicted to snooker

Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 268 Locație: Timișoara
|
Trimis: Sâm 7 Dec 2019, 10:12 Titlul subiectului: |
|
|
Ovidiu a scris: |
Seba a scris: |
consider lipsă de respect si comportament nesportiv din partea lui Mugs să joace în adidași |
A avut probleme medicale, nu a venit de capul lui așa. Ba chiar a jucat și cu piciorul in ghips mi se pare (parcă la Campionul Campionilor). |
saracutul... dar nu am sesizat nicio problema de deplasare... probabil "refacerea" merge bine nu?
pentru el... find mai corpolent... e mai confortabil cu adidasi...
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 7 Dec 2019, 15:07 Titlul subiectului: |
|
|
Astăzi sala este cu adevărat ca la televizor, ocupată 85-90% cu 5 minute înainte să înceapă prima semifinală, doar balconul având momentan un grad de ocupare de ca 50%.
Astăzi la checul-out am avut o mică discuție cu doamna de la Guests House, aceasta mărturisind ca zilele trecute i-a avut ca oaspeți pe Ryan Day, Robert Milkins, Jimmy Robertson, părinții lui Judd Trump.
Un alt lucru care merită amintit, comentatorul Virgo arăta foarte rău ieri la BBC, pe lângă faptul că își ținea capul înclinat, bâțâia din cap, cei din jur întrebându-se dacă suferă de Parkinson!
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 7 Dec 2019, 16:12 Titlul subiectului: |
|
|
Aceeași doamnă afirma că jucătorii care i-au trecut pragul săptămâna aceasta afirmau cât de mult s-a antrenat zilele acestea.
În primele doua frame-uri din această după-amiază a jucat extraordinar, mă încumet să afirm că de forma aceasta ar fi avut nevoie în finala de campionat mondial pentru a avea cu adevărat șanse!
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 7 Dec 2019, 16:30 Titlul subiectului: |
|
|
Plăcut comentariul duo-ului Ken Doherty&Dennis Taylor, adevărată afirmația ultimului-“Ken, de remarcat acuratețea lui Ding de trimitere a bilelor în buzunare, chiar pe centrul buzunarelor!”, imediat Ding pierzând poziția la colorată și ratând bila roz la buzunarul de mijloc.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|