Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21271 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 20 Aug 2005, 20:28 Titlul subiectului: |
|
|
După meci (Semifinale - 1)
După ce a pierdut în martie finala Mastersului irlandez în fața lui RONNIE și Finala-cea-Mare în fața lui SHAUN, galezul MATT speră că în cea de-a treia nu va mai rata. "Ar fi frumos s-o câștig pe a treia dintre finalele astea din ultima vreme. Oricum, e întotdeauna bine să fii finalist - e un bun început de sezon. La 1-4 știam că trebuie să câștig 5 dintre cele 6 jocuri rămase și eram nițeluș îngrijorat, dar Neil a început să rateze și am făcut efortul de a mă concentra mai bine."
Totuși Matt a încercat să-l consoleze pe australian : "Loviturile lungi ale lui Neil sunt absolut fantastice. Are un stil foarte curat, are precizie și rapiditate. Sunt sigur că în sezonul viitor va fi în Top 16."
Mai sunt câteva ore și vom vedea dacă printre cadourile pe care i le va face STEPHEN mezinului său, Carter (care mâine 21 august, împlinește un an) se va număra și trofeul noului turneu irlandez... 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 20 Aug 2005, 23:41 Titlul subiectului: Stresant |
|
|
Cred ca de cand urmaresc eu snooker, n-am auzit decat o singura data indemnul: "Go, Stephen!" si nici macar nu era asha, era "Go, Steve!" si a fost ceva de genul: "Go, Ronnie!" "Go, Ronnie!" venind din diferite partzi ale salii, din cate 3-4 voci in acelasi timp, dupa care s-a auzit si un chitzait: "Go, Steve!"
Parca am auzit si-acum un mic chitzait (n-am sa-i zic altfel), chiar mai mic decat cel de-atunci.
Chiar Mr. Hendry a mentzionat la un moment dat ca stie ca nu este iubit ca altzi jucatori, dar chiar asha... Cel putzin mie mi se pare cam stresant.
Eu una cred ca m-ash simtzi putzin prost, intr-o semifinala de campionat mondial sa zicem, cand toata lumea ar striga dupa adversarul meu.
Da, il aplauda cand castiga, dar...
Stiu, o sa zicetzi, valoarea conteaza, nu cine te iubeste ... Si totushi, again, si atunci cand ejti un nimeni si joci biliard intr-o oarecare sala - fara public, tot te uitzi la celelalte mese sa vezi daca ceilalti au remarcat cat de bine joci sau ce lovituri reushesti. Nu va mint, eu asha fac. Ba mai mult, am vazut persoane care aproape vin si stau cu tine la masa (de ce, nu jtiu ).
Eh, s-a incheiat si meciul asta. Din nou lovituri superbe, dar si ratari ciudate. S-ar putea sa mai fi mentzionat asta odinioara. Imi pare ca Mr. Hendry joaca nemaipomenit si ca este si dumnealui mirat de ratari, de genul "What on earth was that?" Dupa cum a spus si el - atunci cand joaca bine, joaca bine si gata...
Si, cu dedicatzie pentru Matthew Stevens (deshi-l apreciez mucho si pe dumnealui si am incetat acum multa vreme sa mai cred ca dushmaniile ishi au locul in acest sport), cred ca maine se va intampla ceva deosebit, ca plata pentru stopul de la CM din sezonul trecut.
Atat, deocamdata. 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locație: Germania
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 20 Aug 2005, 23:48 Titlul subiectului: |
|
|
N-o să ne certăm acum, Mrs. Hendry, pentru cine rămâne în statistici și cine rămîne în inima oamenilor. Esențial este că, dincolo sau dincoace de lirisme, am văzut un meci bun, care ar fi fost însă și mai interesant dacă și Alan ar fi fost în formă.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 21 Aug 2005, 0:38 Titlul subiectului: |
|
|
Sinceră să fiu, nu mă prea omor după pariuri, dar înțeleg și pasiunea asta. Dacă ar fi să-i comparăm pe cei doi, Stephen și Matthew, singurul punct în care galezul îl depășește pe scoțian e cel al câștigurilor din sezonul trecut : 165 350 de lire a cules Stephen, iar Matt (datorită cecului Embassy) s-a îmbogățit cu 180 500 (asta o să-i placă domnului Bontea ) La celelalte capitole e o cruzime (față de galez ) să-i compari ! 
|
|
Sus |
|
|