Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 22 Apr 2025, 12:45 Titlul subiectului: |
|
|
Ocnenodis hg a scris: |
Draga Clara sa stii ca in intalnirile dintre doi jucatori chinezi invinge de obicei cel mai bine clasat. Asta conform indicatilor date de Partid si Guvern!!! Rare sunt exceptile care cred ca vin ca urmari a...dezlegarilor la peste!!! |
Cam știu. Remarca asta am făcut-o și eu, acum vreo câțiva (mulțișori !) ani. O nuanțare e totuși necesară : câștigă nu atât cel mai bine clasat cât cel care, în momentul respectiv, are cele mai mari șanse să ajungă mai departe în turneu. Gândire pragmatică : numai rezultatele bune pot fi folosite propagandistic așa că e susținut jucătorul care are cele mai multe șanse să le obțină. Teoretic, cel mai bine clasat, dar nu întotdeauna – asta explică și excepțiile.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Heri More than a fan
Data înscrierii: 28/Apr/2011 Mesaje: 43
|
Trimis: Mie 23 Apr 2025, 18:49 Titlul subiectului: |
|
|
Uffff, ce de chinezi anul asta pe tabloul principal! Cred c-ar trebui sa ne bucuram de vremurile prezente, nu e departe momentul cand la CM vor fi 3-4 englezi, restul chinezi.... Cam in 10 ani, poate 15....
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Seba Addicted to snooker

Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 268 Locație: Timișoara
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 25 Apr 2025, 13:22 Titlul subiectului: |
|
|
Unii spun că spectatorul care a primit bonusul de 25 de mii de lire ar semăna foarte bine cu Rob Walker. Adică ar semăna de parcă i-ar fi tată. Parcă nu-mi vine însă a crede că șefia ar încerca să jongleze atât de grosolan cu conflictele de interese.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 26 Apr 2025, 11:59 Titlul subiectului: |
|
|
Arbitri
Dintre cei de pe lista pe care am anunțat-o inițial, lipsește Ben Williams, care s-a retras din turneu din motive medicale. Pe el l-a înlocuit, în ultima clipă, Maike Kesseler.
Nu știam ce să cred când am văzut-o în arenă ! L-am întrebat pe bărbatu-său ce caută la Crucible blondina lui cu intonație cântată și așa am aflat că Ben Williams e bolnav. Maike a mai arbitrat la CM în 2017, dar numai în șaisprezecimi (meciul Shaun Murphy vs Yan Bingtao).
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|