Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21283 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Raul22_Rocket Addicted to snooker

Data înscrierii: 09/Mai/2010 Mesaje: 130 Locație: Sibiu
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 11 Sep 2010, 11:06 Titlul subiectului: |
|
|
Posibil – probabil, chiar, pentru că Mr Cope nu are cu ce câștiga (nici aici, încă cinci frame-uri la rând, nici în general) : talent cu carul, dar asta nu-i suficient atunci când există asemenea mari probleme de atitudine (adică de pregătire mentală) și chiar și de concepție asupra jocului, fiindcă în snooker nu e vorba numai de trimiterea bilelor în buzunare, iar el pare a nu avea nici gândire tactică, nici răbdare !...
.
Felicitări, Jamie Burnett !
Primele patru frame-uri jucate aproape fără greșeală. Mai târziu, au apărut și ratări la bilele „sub presiune" (așa cum a fost cazul și la acea bilă neagră din acel meci cu Stephen Maguire !), dar „buldozerul scoțian" își merită pe deplin calificarea în finală.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Sâm 11 Sep 2010, 12:05 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Posibil – probabil, chiar, pentru că Mr Cope nu are cu ce câștiga (nici aici, încă cinci frame-uri la rând, nici în general) : talent cu carul, dar asta nu-i suficient atunci când există asemenea mari probleme de atitudine (adică de pregătire mentală) și chiar și de concepție asupra jocului, fiindcă în snooker nu e vorba numai de trimiterea bilelor în buzunare, iar el pare a nu avea nici gândire tactică, nici răbdare !...  |
Eu nu l-am vazut pe Jamie Cope la acest turneu, dar am presupus ca s-a mai schimbat si el putin, daca a invins asa cum a facut-o pana acum... Imi pare rau sa citesc ca nu.
Din punctul meu de vedere, nu s-a prea schimbat inca de cand l-am vazut (eu) jucand printre primele dati intr-un turneu de puncte... Mare pacat...
Ma uitam si la Liang, care are si el ceva probleme de acest gen... Observasem dupa un anume turneu ca refuza in continuare sa se tempereze si, in schimb, lucrase mult la loviturile de distanta. Asa a decis el sa-si improve the game. In plus, imi pare ca Liang isi doreste mult mai mult sa castige (strict o parere personala).
Ma bucur ca Ali si-a mai spalat din pacatele inceputului de turneu. Sper sa avem un meci frumos in aceasta dupa-amiaza.
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 11 Sep 2010, 13:50 Titlul subiectului: |
|
|
Câteva vorbulițe după semifinale
Jamie Burnett : „Jamie [Cope] n-a jucat bine, iar eu trebuia să profit de situație. N-am reușit breakuri prea mari și am avut nevoie de cam două vizite la masă în fiecare frame, dar sunt fericit că m-am calificat în cea dintâi finală din cariera mea ! De fapt, azi a fost pentru prima oară când am jucat în aranjamentul de masă unică, plasată în mijlocul arenei și a fost ceva fantastic ! Atmosfera era minunată. Sper să nu fie ultima dată când ajung atât de departe într-un turneu !
Condițiile de aici au fost dificile pentru toată lumea. O mulțime de jucători de top au avut probleme și n-au prea dat randament. Nici eu nu știu cum se face, dar uite că m-am adaptat mai bine decât alții. Caut să-mi văd de treabă, bilă după bilă și trag speranță să mai câștig încă o victorie. Dar n-am venit aici cu obiective mărețe. Știam din capul locului ce meciuri grele sunt în runda wildcardurilor și ce adversar redutabil poate fi Tian Pengfei, astfel încât nici nu țineam să mă gândesc mai departe de acest prim meci. Am auzit de retragerea lui Ronnie când eram în avion spre Shanghai și așa am aflat că, dacă trec de Tian, intru direct în optimi, fapt care m-a pus sub o presiune încă și mai mare în fața lui. Am încercat să mă concentrez numai asupra meciului, fără să-mi fac planuri în legătură cu optimile. Oricum, indiferent de meci, tot outsider sunt considerat, dar am luptat din toate puterile pentru fiecare victorie.
Nici cu odihna nu stau prea grozav : nu pot să dorm decât între două și patru ore pe noapte – azi-noapte, de exemplu, m-am trezit pe la două și pe urmă n-am mai reușit să adorm deloc... În arenă mă simt bine, numai că, imediat ce se termină meciurile, cad din picioare de oboseală ! Sper să prind ceva somn la noapte, fiindcă mâine e nevoie să joc mai bine decât azi și să fac breakuri mai solide.”
Jamie Cope : „N-am început meciul bine, n-am profitat de ocaziile oferite în primele frame-uri și, treptat, asta a devenit un automatism pentru tot restul meciului. Am jucat prost și m-am chinuit fără rezultat să-mi găsesc ritmul și să reintru-n meci...”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
PotWhite Fan

Data înscrierii: 11/Sep/2010 Mesaje: 11 Locație: Din terasa in terasa.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Dum 12 Sep 2010, 11:34 Titlul subiectului: |
|
|
Deci cat de frumos poate sa joace Jamie... Totul curge... Nu face el cele mai bune alegeri uneori (sau poate nu suntem noi obisnuiti cu alegerile lui), dar totul curge foarte, foarte frumos...
Bravo, Jamie ! Nu stiu de unde ai aparut cu stilul asta de joc, dar BRAVO, BRAVO, BRAVO !
p.s. In frame-ul 7, cand a vrut sa introduca o bila prin combinatie la mijloc... Aia chiar n-a fost cea mai fericita alegere... Avea suficiente puncte in fata pentru a juca un safe, daca cealalta bila rosie nu mergea... Meh...
p.p.s. E bine totusi ca are o asemenea incredere in sine (chiar daca mai rateaza)... Asta strica uneori, dar per total cred ca e folositor. Si-mi place mult de tot cum se uita de pe toate partile la foarte multe bile. Asta cere ceva stapanire. 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|