Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va fi campionul mondial 2010 ? |
Steve Davis |
|
3% |
[ 2 ] |
Neil Robertson |
|
25% |
[ 14 ] |
Ali Carter |
|
1% |
[ 1 ] |
Shaun Murphy |
|
1% |
[ 1 ] |
Graeme Dott |
|
23% |
[ 13 ] |
Mark Allen |
|
3% |
[ 2 ] |
Mark Selby |
|
14% |
[ 8 ] |
Ronnie OSullivan |
|
26% |
[ 15 ] |
|
Voturi totale : 56 |
|
Autor |
Mesaj |
WeeDoo A super fan
Data înscrierii: 18/Oct/2009 Mesaje: 92 Locație: Arad
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Mar 4 Mai 2010, 21:05 Titlul subiectului: |
|
|
Miss Chigwell a scris: |
Eu ASTA asteptam:
http://www.youtube.com/watch?v=neR56FiI8GU
Cele mai cele momente de la Sheffield 2010. Lovituri norocoase, balbe de-ale arbitrilor, Selby facand ca la nunta de greci, Rob Walker dand chifla vietii, Michaela, Marteel, Allen, Mark Davis (now that's a hottie!) etc.
Savurati! |
Super clip, MC ! Acum am vazut.
Thank you. Mai vreau !
Frumoasa si declaratia fratelui lui Neil. Bucurie mare in familia Robertson.
Thanks ! 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 4 Mai 2010, 21:07 Titlul subiectului: |
|
|
Din Australia.
Ian Robertson, tatăl noului campion mondial, a preferat să rămână acasă fiindcă nu știa cum va face față emoțiilor, dar alte vreo 30 de persoane, rude și prieteni cu Robertsonii, s-au adunat într-o încăpere nu prea mare a clubului Princes Entertainment Centre ca să urmărească împreună finala de la Crucible. Printre cei prezenți, Mark, fratele lui Neil și Garry, fratele lor vitreg. Ei au venit primii, pe la 7 seara (ora lor !). Se vede că speranțele erau mari pentru că se cumpăraseră multe sticle de șampanie, care au așteptat cuminți & răbdătoare clipa cea mare.
Garry nu s-a mirat deloc de succesul lui Neil : „E un tip foarte relaxat, foarte puternic și foarte ușor de iubit. Sunt sigur că-i place grozav și lupta, și bucuria victoriei. Mi-aduc aminte că totul a început când tata a cumpărat clubul de pool, prin 1993. Puștiul se învârtea pe-acolo de dimineață până seara și le punea tuturor jucătorilor tot felul de întrebări, de ce una, de ce alta, cum se face aia, cum se face ailaltă. S-a ales cu o grămadă de sfaturi idioate, dar și cu unele bune. Le-a luat pe toate în serios și, cu timpul, s-a lămurit singur ce și cum. Că singur a învățat jocul. Știu și simt că acum e fericit. Dar el e întotdeauna fericit, orice se-ntâmplă. E mereu vesel. Așa-i firea lui. Dar cred că acum e mai fericit ca oricând.”
Mark : „De când se știe, Neil a visat să devină campion mondial. Numai asta contează – banii sunt un bonus binevenit, dar pentru el numai titlul contează. Eu nu prea sunt un tip emoțional, puține-s lucrurile care să mă tulbure așa că am urmărit finala cu destul calm. Numai că, pe la jumătatea ultimului frame, când el deja știa că nu mai există nimic pe lumea asta care să-l oprească, l-au arătat în plan apropiat. I-am văzut expresia feței și tot calmul meu s-a dus naibii. În clipa în care el a știut că e campion mondial, am priceput și eu ce importanță enormă are, pentru noi toți, tot ceea ce se întâmplă la Sheffield. M-am prăbușit pe scaun și am izbucnit în plâns.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
geo0o0o
Data înscrierii: 03/Mai/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar 4 Mai 2010, 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
emotionanta declaratia lui Mark
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar 4 Mai 2010, 22:38 Titlul subiectului: |
|
|
multumiri pt filmulet mrs hendry! foarte haios....mai ales ca steve davis era...dennis taylor!!! hahahahahaahahahahahah
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|
alexandra0003 Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Aug/2006 Mesaje: 230 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|