Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Pe cine vedeți campion 2013, la Newport ? |
Robert Milkins |
|
0% |
[ 0 ] |
Ding Junhui |
|
34% |
[ 11 ] |
Ken Doherty |
|
0% |
[ 0 ] |
Stuart Bingham |
|
12% |
[ 4 ] |
Judd Trump |
|
28% |
[ 9 ] |
Pankaj Advani |
|
3% |
[ 1 ] |
Stephen Maguire |
|
21% |
[ 7 ] |
Alan McManus |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 32 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Shcarmens Addicted to snooker

Data înscrierii: 30/Mar/2011 Mesaje: 323 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Golan Trevize Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2010 Mesaje: 248 Locație: Dom's Home
|
|
Sus |
|
hunt3r Addicted to snooker
Data înscrierii: 10/Feb/2012 Mesaje: 145 Locație: sibiu
|
|
Sus |
|
mac1951ro Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Apr/2011 Mesaje: 394
|
Trimis: Sâm 16 Feb 2013, 11:25 Titlul subiectului: |
|
|
Recunosc ca imi place Dominic Dale.Poate si fiindca are ceva in privirea lui care nu denota incrancenare . E singurul pe care-l vad ca joaca de placere chiar si cand ar trebui sa se concentreze pentru rezultate.Am vazut multe meciuri pierdute de el intr-o maneira care denota nonsalanta.
Cat despre omul D. Dale ,cred ca are dincolo de sarm si multa inteligenta,fie si numai pentru ca nu iubeste retelele de socializare.E pe gustul meu!
Cat despre cei ramasi in cursa,sper sa castige Ding. E in forma si a aratat constanta in acest turneu.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Players' Championship 2018
|
|
Sus |
|
pmndaniel Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2012 Mesaje: 134
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 16 Feb 2013, 15:37 Titlul subiectului: |
|
|
Mulțumiri pentru link-uri, Gents. 8)
Interesant palmares : Stuart Bingham 5–4 Ding Junhui (sau 40 de frame-uri la 37). Oare o să fie un meci scrâșnit sau se ve detașa cineva repede & devreme ?...
Arbitrul finalei : Zhu Ying ! 8)
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
pmndaniel Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2012 Mesaje: 134
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 16 Feb 2013, 16:53 Titlul subiectului: |
|
|
Cu plăcere. Mă bucur pentru Zhu Ying.
Ar fi debutat și Olivier Marteel ceva mai devreme într-o finală dacă n-ar fi fost gafa din optimile Campionatului Regatului Unit 2006, când, în meciul dintre Ali Carter și Stuart Bingham, l-a pedepsit exagerat pe cel dintâi ! Pe atunci, meciurile aveau două sesiuni și, în sesiunea a doua, la pauza de după frame-ul al 12-lea (la scorul de 6-6), Ali stătea în cabina lui, cu Terry Griffiths și a întârziat câteva minute – sub cinci ! Marteel l-a taxat cu un frame. Bingo l-a câștigat pe următorul și scorul a devenit 8-6. În ciuda șocului suferit, Ali a reușit să egaleze, dar a pierdut decisivul la bila neagră. Toată lumea a fost de acord că arbitrul a exagerat, iar conducerea l-a invitat să stea pe tușă o vreme, ca să mai mediteze la pericolele excesului de zel. 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 16 Feb 2013, 18:11 Titlul subiectului: |
|
|
Nu pot să cred ce fluke a avut Ding la bila galbenă și, mai ales, câte greșeli au putut comite, pe-ntrecute, ambii jucători, în acest frame ! OK, în fine, egalitate și pe urmă, mai vedem.
|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
|
Sus |
|
|