Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi 10 Iul 2014, 22:05 Titlul subiectului: |
|
|
Mircea Lucescu wannabe, Van Gaal ăsta...
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
Trimis: Sâm 12 Iul 2014, 19:50 Titlul subiectului: |
|
|
Puține momente rămase până la începerea finalei mici. Chiar sunt curios cum se va prezenta echipa Braziliei și dacă va reuși să spele cât de cât rușinea... Oare o să aibă suporterii de partea sa în acest meci ? Oricum, eu tot pe Olanda merg, deși nu văd ce șanse ar avea dacă aplică tot strategia din ultimele două meciuri.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Australian Open 2012, Wuxi Classic 2013
Ultima modificare efectuată de către Redboy la Sâm 12 Iul 2014, 22:51, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 12 Iul 2014, 22:49 Titlul subiectului: |
|
|
La urma urmei, cu 0-2 brazilienii nici nu stau prea rău : în meciul cu Germania, intrau la pauză cu 0-5.
Pe lângă subiect : datorită faptului că se află la perigeu, adică foarte aproape de noi, dar mai ales datorită unei alinieri cu soarele, luna se vede neobișnuit de mare și de strălucitoare, în această noapte. Dacă aveți ocazia, bucurați-vă de imaginea ei. 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
Trimis: Dum 13 Iul 2014, 19:38 Titlul subiectului: |
|
|
Da, am observat și eu luna printre jaluzele aseară. Frumoasă, într-adevăr, însă nu mai sunt eu romanticul de altă dată (glumesc, nu cred c-am fost vreodată ), așa că n-am stat să o admir prea mult.
Cât despre acea afirmație, Clara... Nu cred că poate fi trecută în rândul perlelor de la acest CM. Din câte am auzit, meciurile care se decid la penalty-uri, se regăsesc ulterior în palmaresul echipelor ca fiind meciuri terminate la egalitate.
Anyway, cam liniște pe aici...
Mai este puțin. Care să fie oare câștigătoarea în seara asta? Go Germany!!! 
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Australian Open 2012, Wuxi Classic 2013
Ultima modificare efectuată de către Redboy la Dum 13 Iul 2014, 23:13, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 13 Iul 2014, 23:02 Titlul subiectului: |
|
|
Da, așa e, am văzut și eu cum iau ei rezultatele, dar cred că uzanța asta nu corespunde întregului adevăr, ci numai unei porțiuni de adevăr.
Trebuie să recunosc că finala mică nu mi-a trezit cine știe ce interes...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|