Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21271 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 21 Aug 2005, 17:12 Titlul subiectului: |
|
|
Scorul continuă să fie actualizat "alături", la Meciuri și rezultate !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 21 Aug 2005, 19:08 Titlul subiectului: |
|
|
După meciul de ieri, STEPHEN spusese : "Alan pare întotdeauna să joace bine când joacă împotriva mea... A fost un lucru bun că și-a revenit de la 0-3 și când scorul a ajuns la 3-2 am știut că va fi bătălie." Totuși, scoțianul nu mi s-a părut total încrezător în sine - mai adăugat doar atât : "La sosirea mea aici, nu eram prea sigur de forma în care sunt și mă bucur că am pătruns în finală. Dacă aș mai și câștiga-o ar fi și mai bine, dar sunt convins că Matthew vrea și el, la rândul lui, același lucru."
Nu mi se pare că Stephen era convins că modificările tehnice recent introduse în jocul lui își vor arăta rezultatele așa de repede...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 22 Aug 2005, 1:31 Titlul subiectului: |
|
|
Well, doar cateva lucruri as avea de zis...
Cata nevoie avea Matt de victoria asta, sa-i confirme ca poate sa duca jocul pana la capat. Oare de cand dateaza ultima lui victorie? De vreun an si jumatate? Nu sunt sigura.
Uite, Matt, ca se poate!
Evident ca victoria asta e doar un strop intr-o galeata fata de monumentala ocazie avuta la Mondiale. Sau Masters. Dar nu schimba esential datele problemei.
Si ce meci frumos! Frame-ul 13, cu succesiunea aceea naucitoare de lovituri de siguranta (aproape) perfecte, revenirea lui Stephen-cat p-aci sa avem decisiv!-, tensiunea, dramatismul, spectacolul...Hai ca mi-a placut! Un pas mic pentru snooker, un pas urias pentru Matthew, poate mai mult din punct de vedere psihologic. Vesnicul secund a trecut si el o data la conducere.
Stephen...Teribil de periculos cand e condus (alta fraza-tip a unor comentatori dar, zic eu, adecvata acum). Show am vrut, show am avut !
Sa fac o marturisire...in plen...parca uitasem cine joaca, desi gandul cu care m-am asezat in fotoliu a fost sa savurez un spectacol din postura de "neimplicat", oarecum. Dar in loc de o dupa-masa si seara relaxanta de duminica am avut parte de ceva comparabil cu atmosfera din sezonul propriu-zis.
Congrats, Matthew! Congrats, Stephen!
Mrs.White, ca intotdeauna, multumiri!
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Lun 22 Aug 2005, 1:45 Titlul subiectului: |
|
|
Da... S-a incheiat. N-am sa spun multe lucruri pentru ca din nou mi-e teama ca am sa emit doar judecatzi si nu vreau asta.
Vreau sa-l felicit pe Matthew pentru castigarea NIT si sa-l felicit pe Stephen pentru modul in care a revenit. Dupa cum am mai spus, ma bucur ca, de ceva timp incoace, reusheste sa treaca peste postura de "arici".
Explozia de adrenalina... Da! Explozia de adrenalina, asta vroiam sa zic. E innebunitoare. La un moment dat simt ca nu mai rezist. Si asta nu mi s-a intamplat numai atunci cand a jucat Stephen ci in general, atunci cand cineva se apropie atat.
Ash putea poate sa fac si niste aprecieri obiective la adresa acestei finale, dar prefer sa le tzin pentru mine. Sper sa nu fiu judecata prea aspru pentru acest lucru.
Da... Atat! Atat, atat!
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
Trimis: Lun 22 Aug 2005, 1:59 Titlul subiectului: |
|
|
Just kidding. Oricum... prea multe de spus din pacate nu am... Miss Chigwell dear, ineteleg ca dumneata in plenitudinea fanteziilor snookeresti nutrite fata de debutul de sezon ti-ai gasit implinirea in finala tocmai consumata, dar subsemnata tinde sa nu-ti impartaseasca opiniunea. In sensul ca... singurul factor tensionant al acestui meci a fost frecventa erorilor. Nu, nu a fost un meci tocmai prost. A fost un meci bun. Dar nu de nivelul unei finale. Din pacate Hendry nu a fost in priza. Sau oricum, nu la 220 W. Lovituri rasarite, bune si foarte bune, chiar pana la fanteziste din partea lui Matt si joc strategic de calitate din partea amandorura. Dar mai mult decat atat.... nu prea am mai intrezarit mare lucru. A da... poate doar nuanta cvasi-pseudo-aproximativo-roscata din capul lui Matt (partea superioara, dupa brazda blonda) Ceea ce incerc cu violenta ardoare sa spun este de fapt:
"CUT THE CRAP! WE WANT THE CHAMPIONSHIP!"
Turneul asta mi-a amintit de cursa de la Indianapolis for God's sake!
A,da.. and.... Matt, beloved, data viitoare cand vrei sa castigi un campionat.. MAKE IT ONE THAT COUNTS!!!!!!! 
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 22 Aug 2005, 2:09 Titlul subiectului: |
|
|
Păi, cum, Mrs. Hendry, să le "ții pentru tine" ?!... Mă rog, de data asta, că ești direct implicată, mai treacă-meargă. 8) Că tocmai de aprecieri obiective avem nevoie la belșugul de sensibilitate și de afectivitate de care dispunem.
Anyway, Ladies & Gentlemen, vorba lui Marius ăăă ... Tucă ( ) , "țineți aproape", că forumul merge mai departe și The News nu doarme. Așa că, fără "bye-bye"-uri până-n octombrie. Pe mâine. 
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locație: Germania
|
Trimis: Lun 22 Aug 2005, 2:41 Titlul subiectului: |
|
|
Ce pot sa spun? Congratulations Matt. And Stephen do it better next time.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
|