Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 26 Apr 2006, 15:13 Titlul subiectului: |
|
|
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Paul Hunter - my role model in life. Forever be loved and never be forgotten!
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
andolini Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Ian/2006 Mesaje: 108
|
Trimis: Mar 2 Mai 2006, 15:19 Titlul subiectului: |
|
|
dott castiga primul sau turneu din cariera...si ce turneu...speram intr-o confirmare a acestei maxime performante in sezonul urmator.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mie 3 Mai 2006, 7:47 Titlul subiectului: |
|
|
Întoarcerea acasă a noului campion mondial
După ce și-a onorat primele obligații de campion mondial – fotografii cu trofeul, cu staff-ul 888.com, cu oficialii WSA – Graeme s-a întors acasă cât a putut de repede.
A ajuns înapoi la Larkhall aseară și tot orășelul a ieșit să-l întâmpine. Ziarul comitatului, The Herald de azi, 3 mai, povestește că s-a organizat o petrecere la unul dintre micile hoteluri din localitate – atât în interior, cât și afară, în stradă. Baloane, șampanie și sunete asurzitoare de claxoane de la mașinile care treceau prin zonă.
Scutit de handicapul cu care s-au luptat confrații săi de la sud de Dealurile Cheviot (dintre care unii au propus foarte serios aducerea unui interpret, care să traducă scoțiana susurată de Graeme în limba engleză ! ), un gazetar a reușit să-i smulgă câteva vorbe noului campion mondial. (Problema e serioasă : și așa Graeme vorbește repede și pe un ton scăzut. Din cauza a vreo două răcnete emise către plafonul înstelat de spoturi al foaierului cruciblian, bruma de glas din dottare s-a deteriorat până la dogeală, deci nu degeaba ședea perplex și ... tăcut Marius Ancuța în timpul ceremoniei de premiere – nici presa brită n-a înțeles mare lucru din cele ce fuseră spuse atunci & acolo de larkhallez ! În afară de asta, chiar dacă răcnetul și lacrimile din finalul finalei nu l-ar fi redus la neputință vocală, Graeme tot n-ar fi reușit să se facă înțeles prea lesne fiindcă limba vorbită în zona Glasgow-ului este cea mai ininteligibilă ciripeală scoțiană care se poate imagina – o spun din proprie experiență !...).
Dar gazetarul local n-a avut asemenea dificultăți și l-a abordat pe încă euforic-fericitul nou campion. Graeme : „Mă bucur extraordinar că mă simt atât de apreciat și că acum, cu ocazia asta, se vorbește și despre orașul nostru. Totul pare încă atât de ireal ! Nu-mi vine să cred. Chiar dacă de acum încolo n-o să mai câștig niciodată nici un meci, numele meu va rămâne înscris pe trofeul ăsta ! E incredibil !” La capitolul proiecte pentru viitorul imediat, Graeme a spus : „După petrecerea asta, nu am alt plan decât să mă odihnesc și să țin tacul în cutia lui câtva timp. Poate că o să joc puțin golf...”
Un fapt interesant. Așa cum a povestit abia acum, cu patru nopți înainte de finală (deci după prima sesiune a semifinalelor, când Graeme era condus cu 5-3 !), John Dott, tatăl lui, a visat că firicelul de fiu-său a câștigat titlul mondial !!!... „Lui nu i-am spus nimic, dar când l-am auzit declarând la conferința de presă că victoria e un vis împlinit, m-am gândit că habar n-are el cât adevăr e în cuvintele acelea !... Așa niște emoții mă cuprinseseră în timpul finalei, că n-am fost în stare să urmăresc meciul și chiar atunci când mă uitam la monitor, tot nu reușeam să înțeleg nimic. N-am știut că Graeme a câștigat decât când am auzit publicul urlând. În viața mea nu m-am simțit așa de mândru și de fericit ca în momentul acela !”
Reporterul a cules și impresiile câtorva localnici. Sandy Lambie, 31 de ani, proprietarul unui bar din Larkhall : „A fost mare nebunie pe-aici ! Eram cu toții ca puși în priză. Din cauza ăstora de la primărie, a trebuit să închid barul înainte de terminarea meciului, așa că atunci când Graeme a câștigat, nu eram decât eu singur și m-am apucat să urlu ca un nebun în fața televizorului ! E mare lucru că se vorbește și de orășelul nostru. Nu că asta o să-l schimbe cu ceva pe Graeme. Tot o să vină pe aici joia, la o bilă. Dar el nu intră-n echipă decât dacă iese cineva, că snooker știe, dar la pool e zero !”
Donna MacLellan : „Am plâns de bucurie când l-am văzut campion ! E un om așa de drăguț și așa de cuminte ! Nu bea deloc alcool și chiar mă gândeam că probabil și acum tot cu bere dezalcoolizată își sărbătorește victoria !”
Kerry Brown, barmaniță la clubul de snooker Thistle : „Aici, în clubul nostru, s-a format Graeme ca jucător. Acum, tot orașul nu vorbește decât de el și despre victoria lui !”
Craig Baillie a urmărit meciul la clubul de snooker, împreună cu prietenii : „Ce era aici !... Țopăiam cu toții de bucurie ! Ce realizare extraordinară ! Graeme e un băiat foarte modest, fără fasoane și aere, tare mult ne-am bucurat ! Întregul oraș e foarte mândru de el !”
În acest weekend, Graeme vrea să-și prezinte trofeul pe stadionul echipei Glasgow Rangers, dar i-a pus sponsorului o condiție : să scoată ororile de panglici late cu alb și verde de pe trofeu, pentru că acelea sunt culorile rivalilor de la Celtic ! Reprezentantul celor de la 888.com, Rob Mitchell a declarat : „Suntem încântați să ne conformăm cererii campionului mondial, chiar dacă ea pare oarecum ciudată.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|