Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locaţie: Brasov
|
Trimis: Lun 21 Iun 2010, 8:13 Titlul subiectului: |
|
|
Nationala masculina s-a calificat la MONDIALE!\
Incredibilul s-a PRODUS,BAIETII AU BATUT RUSIA la ea acasa la 5 goluri diferenta .Bravo baieti si felicitari in primul rand lui Vasile Stanga care a reusit sa aduca in teren o echipa pe care ne-o doream de mult!
Campionatul mondial se desfasoara in perioada 13 si 30 ianuarie 2011, in Suedia. Turneul final va fi gazduit de orasele Malmo, Lund, Kristianstad, Goteborg, Skovde, Jonkoping, Linkoping si Norrkoping.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Lun 15 Noi 2010, 13:05 Titlul subiectului: |
|
|
Inca un motiv de bucurie pentru fanii handbalului,OLTCHIM chiar si fara Tadici ,face meciuri bune !Bravo fetelor!Dupa victoria de ieri in fata danezelor de la Randers (28-22),Oltchim s-a calificat in grupele principale ale ediţiei 2010-2011 a Ligii Campionilor.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locaţie: Buzau
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 17 Dec 2010, 12:47 Titlul subiectului: |
|
|
Oare ce-a fost asta?Nu cred ca a mai avut echipa Romaniei o infrangere mai drastica la vreun turneu final.Bun,au fost mai mult rezerve,dar la asa un nivel se prezinta ?Putem sa ne bazam pe ele in meciurile care urmeaza?
Sau face parte din tactica de derutare a adversarului?Ramane de vazut.
Pana atunci sa avem incredere.
HAI ROMANIA!
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Dum 16 Ian 2011, 10:15 Titlul subiectului: |
|
|
Toate partidele vor fi transmise in direct de postul de televiziune DolceSport. Pentru cei care nu reusesc sa vizioneze aceste partide, Sport365 ofera in paralel o transmisiune LIVETEXT ale tuturor partidelor nationalei noastre la Mondialul din Suedia.
Iata programul Romaniei la CM 2011:
16 ianuarie, ora 21:15 Romania - Danemarca 17 ianuarie, ora 19:00 Romania - Algeria 19 ianuarie, ora 21:30 Romania - Australia 20 ianuarie, ora 21:30 Romania - Serbia
rezultate:
14 ianuarie, ora 19:00 Romania - Croatia scor 21-27
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Lun 7 Feb 2011, 15:54 Titlul subiectului: |
|
|
Va castiga Oltchim Liga Campionilor cu Anja Andersen pe banca?
Primul meci a fost cu noroc (multe multumiri si adanca recunostinta Talidei Tolnai ,de departe cea mai buna de pe teren,nu acelasi lucru pot sa spun despre proaspata premiata international Cristina Neagu ,i s-o fi urcat succesul la cap ).Poate sunt rautacioasa dar nu a facut mai nimic pe teren....nici macar un gol si a gresit la foarte multe mingi.
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locaţie: Oltenia
|
Trimis: Lun 7 Feb 2011, 22:44 Titlul subiectului: |
|
|
danacateia a scris: |
Va castiga Oltchim Liga Campionilor cu Anja Andersen pe banca?
|
Da! Dacă cineva poate aduce CL la Vâlcea atunci ea este persoana potrivită! Anja este deja o legendă a handbalului feminin european, iar caracterul său puternic cred că va aduce un plus de încredere și determinare jucătoarelor de la Olchim.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
gi0nel Addicted to snooker

Data înscrierii: 06/Feb/2011 Mesaje: 435 Locaţie: Bistrita, Cluj
|
Trimis: Mar 8 Feb 2011, 3:46 Titlul subiectului: |
|
|
Nu as vrea sa i-au din meritele lui Anja, dar si Romania are cel putin un antrenor cabail de o asemenea performata. Tadici Gheorghe de la Zalau. Eu l-am vazut pe omul asta pe viu in timpu meciului si e pur si simplu remarcabil, iar despre performante nici nu incape indoiala ca il recomanda. Dar se prea poate ca el sa nu mai treaca pe la Valcea deloc, a fost ciudat modul in care s-a renuntat la el, mai ales ca el a fost cel care a scos capu cu noua superechipa in Europa!
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Shanghai Masters 2014, UK Championship 2014
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 8 Feb 2011, 15:24 Titlul subiectului: |
|
|
gi0nel a scris: |
Nu as vrea sa i-au din meritele lui Anja, dar si Romania are cel putin un antrenor cabail de o asemenea performata. Tadici Gheorghe de la Zalau. Eu l-am vazut pe omul asta pe viu in timpu meciului si e pur si simplu remarcabil, iar despre performante nici nu incape indoiala ca il recomanda. Dar se prea poate ca el sa nu mai treaca pe la Valcea deloc, a fost ciudat modul in care s-a renuntat la el, mai ales ca el a fost cel care a scos capu cu noua superechipa in Europa! |
Din cate stiu eu nu a mai fost dorit la nationala si nici la Oltchim nu stiu exact motivele .
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Lun 21 Feb 2011, 9:26 Titlul subiectului: |
|
|
Chiar daca am avut ceva emotii ,normale la asa un nivel al competitiei,victoria Oltchimului a picat bine!Mi-a placut foarte mult Pidpalova ,iar Vizitiu a adus o schimbare in jocul echipei .O nota buna si portaritei Paslaru ,care a avut multe momente bune ,ce au dus in cele din urma la victorie!Bravo fetelor!
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Dum 29 Mai 2011, 8:06 Titlul subiectului: |
|
|
Astazi va fi finala Ligii Campionilor de la ora 19.00 (în direct pe DigiSport),intre FC Barcelona si Ciudad Real iar în deschidere va avea loc finala mică a competiţiei, între învinsele germane din semifinale, Rhein Neckar Lowen, respectiv HSV Hamburg.
Eu cred ca va castiga Barcelona,dar ramane de vazut!
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locaţie: Oltenia
|
Trimis: Dum 29 Mai 2011, 12:58 Titlul subiectului: |
|
|
danacateia a scris: |
Eu cred ca va castiga Barcelona,dar ramane de vazut! |
I-au bătut pe cei de la Real pe unde i-au prins - fotbal, baschet etc.
Barcelona va câştiga!
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
|