Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Discuții
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28, 29, 30  Următoare

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2011-2012 » Seria PTC - EPTC. TURNEUL FINAL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
zenart
Addicted to snooker

Data înscrierii: 15/Ian/2011
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm 20 Aug 2011, 17:26    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clara White a scris:
Nici sfârșitul n-a fost tocmai prost, dar aș fi preferat ca și Ding să fi dat ceva semne că s-ar afla la fața locului. Laughing Gata în 41 de minute : nici n-am avut timp să mă așez bine pe scaun că Ciufulitul a și înșfăcat meciul și a luat-o la fugă ! Laughing (Judd cu trofeul)

Nu pot fi decat 100% de acord cu cele scrise mai sus.Cat despre Ciufulit...RESPECT.
Iar pentru foto,mii de multumiri CLARA

Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Sâm 20 Aug 2011, 18:27    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu plăcere, Zenart ! Smile

Pentru cine nu-l cunoaște pe cel care-l conduce cu 3-0 pe John Higgins și-i ține piept atât de bine chiar și în jocul tactic : Mitchell Mann are 19 ani (va împlini 20 pe 26 decembrie), e din Birmingham, a realizat deja un break maxim și a câștigat Junior Pot Black. S-a apucat de snooker pe la 9 ani, din cauză că a fost oprit de doctori de la a mai juca fotbal, pentru motive de așa-numita „maladie a lui Perthes”. Obligat la odihnă, copilul se plictisea și atunci lui taică-său i-a venit ideea de a-l lua cu el la clubul unde juca snooker. Mitchell a făcut un număr foarte mare de operații de dregere a oaselor & articulațiilor șoldurilor și picioarelor.

(Pozulicea e cam vechișoară, dar asta mi-a căzut la îndemână acum, la repezeală. Wink Laughing )

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
tavy2008
Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Aug/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum 21 Aug 2011, 10:24    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E greu cu John !!! - experienta si valoarea au triumfat a suta mia milioana oara asupra tineretii si fragilitatii !!!

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui tavy2008 Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Clara White
Administrator

MesajTrimis: Dum 21 Aug 2011, 12:13    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Experiența a triumfat – nu știu dacă triumfă chiar atât de des. În orice caz, ca și toți ceilalți tineri, Mitchell Mann are de partea lui un aliat pe care Higgins nu mai poate conta : timpul. Twisted Evil Laughing

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
zenart
Addicted to snooker

MesajTrimis: Dum 21 Aug 2011, 12:42    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clara White a scris:
Experiența a triumfat – nu știu dacă triumfă chiar atât de des. În orice caz, ca și toți ceilalți tineri, Mitchell Mann are de partea lui un aliat pe care Higgins nu mai poate conta : timpul. Twisted Evil Laughing

Inca o data de acord 100%.John e John,stim cu totii asta,insa,tavy2008(cu tot respectul) in cazul de fata,cel al lui Mitchell Mann,e vorba despre o lectie/poveste de viata,chiar ca nu mai conta cine va invinge,experienta sau tineretea si talentul.
Una peste alta,chiar e de urmarit copilul.
Toate cele bune.

Clara White
Administrator

MesajTrimis: Dum 21 Aug 2011, 14:36    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cei opt sfertiști, patru sunt scoțieni. Șanse bune pentru Dotty. După ce, ieri, a jucat slăbuț și totuși l-a eliminat pe O'Sullivan, apoi, cu două breakuri 100plus a trecut (la zero) de Hendry, azi l-a expediat acasă și pe Higgins (cu încă două breakuri 100plus). 8)

Dar (ca întotdeauna Wink ) aș prefera să câștige un jucător mai tânăr – Ben Woollaston, Anthony McGill sau Jamie Jones. Mă bucur foarte mult pentru calificarea lor în sferturi – mă bucur în special pentru calificarea lui JJ, fiindcă era și timpul ca tânărul galez să arate mai mult din potențialul enorm de care dispune. 8)

zenart
Addicted to snooker

MesajTrimis: Dum 21 Aug 2011, 15:08    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clara White a scris:
Din cei opt sfertiști, patru sunt scoțieni. Șanse bune pentru Dotty. După ce, ieri, a jucat slăbuț și totuși l-a eliminat pe O'Sullivan, apoi, cu două breakuri 100plus a trecut (la zero) de Hendry, azi l-a expediat acasă și pe Higgins (cu încă două breakuri 100plus). 8)

Dar (ca întotdeauna Wink ) aș prefera să câștige un jucător mai tânăr – Ben Woollaston, Anthony McGill sau Jamie Jones. Mă bucur foarte mult pentru calificarea lor în sferturi – mă bucur în special pentru calificarea lui JJ, fiindcă era și timpul ca tânărul galez să arate mai mult din potențialul enorm de care dispune. 8)

JUST.

Clara White
Administrator

MesajTrimis: Dum 21 Aug 2011, 23:02    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bruscă scădere de formă la Graeme, dar ce mult contează victoria asta pentru Ben ! Primul titlu la profesioniști. Mămică-sa poate să trăiască momentul pe măsura numelui pe care-l are (o cheamă "Joy" Laughing ). Felicitări, Benny ! Applause Două mii de puncte & 10 000 de lire - are mai mare nevoie de ele decât Dotty. Wink

skorpyo
Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011

MesajTrimis: Lun 22 Aug 2011, 15:44    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Excelentă realizarea lui Ben ! Bravo tinere,ai spart gheaţa Applause Sper să-l vedem şi la alte turnee pe tabloul principal,aşa cum spune că şi-a propus pt viitor:)
Ascensiunea a cât mai multor nume noi sau mai vechi promisiuni, e un lucru îmbucurător pentru întreaga suflare snooker-istică Smile

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui skorpyo Trimite mesaj privat
MihaiMese
Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Lun 22 Aug 2011, 16:54    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Interesant conceptul acestui turneu, parcă ar fi echivalentul unui maraton. Eu unul mă pierd pe pagina cu rezultate, atât de mulți participanți sunt. Nu cred că sunt alte turnee de puncte în care un jucător să participe la mai multe meciuri în aceeași zi; de aici cred că vin și atâtea rezultate surprinzătoare. Mi-a făcut plăcere să-l văd pe Hendry la masa de joc și să aflu că mai "are gloanțe în tac" să adune de un break în zona sutarelor. Măcar cu "ăștia micii" să mai câștige meciuri, că la turneele mari demult nu l-am mai văzut să treacă de al doilea tur. Rezultatele nici nu mai contează atât de mult, deși mi le doresc, e de-ajunsă plăcerea să-l văd jucând ocazional foarte bine.
Amuzant mi s-a părut și faptul că am văzut mai mulți spectatori la Centrul Național de Snooker decât la PTC-ul din week-end. La cel precedent parcă se adunaseră vreo 15 suflete, cu tot cu arbitri.

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui MihaiMese Trimite mesaj privat
snookerfan97
Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie 24 Aug 2011, 9:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu o mica intarziere tin si eu sa-l felicit pe Ben Woollaston pentru reusita din acest turneu ! Very Happy

Clara White
Administrator

MesajTrimis: Vin 26 Aug 2011, 13:59    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vorba de mai sus a lui Mihai : te pierzi printre atâtea rezultate. Niciodată n-am văzut o programare mai aiurită a meciurilor. Am intenționat să merg pe varianta ordinii de disputare, dar în așa un hal au amestecat jumătățile de tablou și rundele încât totul ar fi extrem de confuz. Ca urmare, am optat pentru varianta ordinii meciurilor pe tablou.

Au mai rămas de disputat câteva meciuri din Runda preliminară 3. Se vor juca diseară. Între timp, se va avansa totuși până la runda șaisprezecimilor. Rolling Eyes Laughing

Stuart Bingham nu participă pentru că medicii i-au spus lui Michelle că ar fi posibil să nască înainte de data așteptată (3 septembrie), prezența lui Mark Williams nu este încă sigură din motive de pașaport, iar ieri, Martin Gould a pierdut avionul.

tavy2008
Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Aug/2008

MesajTrimis: Vin 26 Aug 2011, 20:34    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Offfffff, nu mai inteleg nimic din organizare !!! Sad

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui tavy2008 Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
cataline
Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Apr/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin 26 Aug 2011, 21:11    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

INCREDIBIL !!!!!!!!!!!!!!
Iata ca Ronnie face un 147 si daca nu este cine stie ce premiu pentru el!..... Sa nu uit. FELICITARI !!!

P.S. As vrea sa reamintesc, in caz ca a uitat cineva, ca aceasta editie de Paul Hunter Classic reprezinta o noua premiera fericita pentru snookerul romanesc. Alex Crisan, cel mai bun arbitru roman, isi face debutul in Main Tour. Sa ii tinem pumnii si sa speram ca vom avea norocul sa il vedem la una dintre mesele televizate. BRAVO ALEX ! Suntem mandrii de tine.

muti
Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Mar/2009

MesajTrimis: Vin 26 Aug 2011, 21:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multa bafta Alex! Iti tinem pumnii si, de ce nu, poate prinzi si un 147! Wink

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro -> Sezonul 2011-2012 » Seria PTC - EPTC. TURNEUL FINAL Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28, 29, 30  Următoare
Pagina 5 din 30

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum