Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Alex Fan
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 10
|
Trimis: Vin 25 Feb 2005, 22:04 Titlul subiectului: |
|
|
spuneti-mi si mie unde e o masa de snooker da mai ieftina ca am fost in idm la biliard si in 3 ore mi-au luat aia 500 mii ( ma gandesc ca la snooker e mult mai mult) multumesc anticipat
_________________ Jimmy White Rullzz
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker

Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 25 Feb 2005, 22:40 Titlul subiectului: |
|
|
Parcul Herastrau langa pavilion H este CITY CLUB .... Acolo este o masa buna care in timpu saptamanii de la 10-18 este 100.000 / h dupa 18 in timpu' saptamanii e 150.000 iar in week-end e 200.000 all day !!
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 25 Feb 2005, 22:52 Titlul subiectului: |
|
|
Da e buna masa , adica nu trage , la manta aceeasi problema dar numai daca dai cu toata fortza ! Postavul insa mai lasa de dorit , e prea incet ... imi plac mesele incete dar nici atat , e mult prea inceata . URASC MESELE RAPIDE !!!
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
Alex Fan
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 10
|
Trimis: Vin 25 Feb 2005, 22:55 Titlul subiectului: |
|
|
sincer sa fiu ma udsesem in IDM ca s-a jok snooker dar erau ocupate mesel 3 parca erau si d'aia m-am dus la biliard.... in herastrau cate mese sunt ? doar una? daca e doar una e nashpa ca e mai mereu ocupata
_________________ Jimmy White Rullzz
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 25 Feb 2005, 22:57 Titlul subiectului: |
|
|
Una singura , mai proasta ca cele din IDM , dar mai libera ca toate trei la un loc ! Du-te in timpu' saptamanii , si ai sanse 50% sa o gasesti libera 20% sa ma gasesti pe mine la antrenament 29% sa gasesti nishte penali 1% sa gasesti nishte jucatori de doamne ajuta !
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Vin 25 Feb 2005, 23:03 Titlul subiectului: |
|
|
Cold_Fever a scris: |
Da e buna masa , adica nu trage , la manta aceeasi problema dar numai daca dai cu toata fortza ! Postavul insa mai lasa de dorit , e prea incet ... imi plac mesele incete dar nici atat , e mult prea inceata . URASC MESELE RAPIDE !!! |
Da si aici masa e foarte inceata. Mie imi plac mai mult mesele rapide. Pe mese rapide merg mai bine efectele. Mesele de biliard insa sunt destul de bune. Au o suprafata destul de rapida. Mie imi place mai mult asa.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
k.zoli More than a fan
Data înscrierii: 27/Noi/2004 Mesaje: 29 Locație: ARAD
|
|
Sus |
|
octav_star Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Sep/2005 Mesaje: 147 Locație: bucarest
|
Trimis: Lun 16 Ian 2006, 19:48 Titlul subiectului: |
|
|
da...pe atunci este..dar aceea e finala organizata de fed rom de biliard.. a mai fost o finala organizata si de asociatia romana de snooker
_________________ "Imagination decides everything. "
|
|
Sus |
|
Vizitator
|
|
Sus |
|
ael00
Data înscrierii: 16/Ian/2006 Mesaje: 1 Locație: Cluj-N
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Ian/2006 Mesaje: 119 Locație: Belgia
|
Trimis: Vin 20 Ian 2006, 12:22 Titlul subiectului: |
|
|
Super buna vestea...yahuuuuuu!!!....Tare as vrea sa se infiinteze acolo si un club "sportiv", ca sa ma pot legitima si eu undeva, ca la restu din buc....am avut numa surprize neplacute zilele astea, si mi-am dat silinta nu-i vorba:(
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 25 Ian 2006, 17:04 Titlul subiectului: |
|
|
o sa vedem acum daca o sa se implice si in "viata sportiva ". Oricum eu sper sa se implice pentru ca avem nevoie de multe cluburi sportive:D (si ar fi si foarte aproape de mine:D)
_________________ "Imagination decides everything. "
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|