Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
Trimis: Joi 21 Ian 2016, 20:54 Titlul subiectului: |
|
|
Mulțumirile se întorc către Clara, pentru link.
Despre film, nu știu ce să zic - evoluțiile actorilor principali sunt impecabile, cu un plus aș spune pentru Luke Treadaway care are o prestație de zile mari, dar filmului în sine parcă îi lipsește ceva... Poate au vrut să prezinte prea multe momente importante, de-a lungul unei perioade destul de mare (1972-1990), iar cumva dezvoltarea caracterelor (mai ales Higgins) nu este continuă, ci întreruptă.
Probabil este cel mai bun film artistic dedicat snooker-ului, nu că ar fi prea multe, iar cel mai important lucru este că reușește să pună în lumină atmosfera care înconjura acest fenomen în anii '80.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
Ovidiu Addicted to snooker

Data înscrierii: 26/Apr/2015 Mesaje: 215 Locație: Muntenia
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
Trimis: Mie 24 Feb 2016, 9:25 Titlul subiectului: |
|
|
Aș fi postat de la bun început aici, dar neatenția și perioada prin care trec și-au spus cuvântul...
E clar că nu poate lua Oscarul, snooker-ul fiind un subiect mult prea neinteresant pentru unii dar, din partea noastră, cred că poate primi fără probleme premiul Oscue...
Povestea filmului e un pic (...mai mult) grăbită dar cred că este suficient de inteligibilă. În cazul personajelor, cum spunea și Clara, asemănarea este frapantă... Inclusiv vocile. Cred că o să îl vizionez și eu de multe ori...
Mă declar fan pe viață BBC, având acum un motiv în plus, pe lângă transmisiile de snooker și serialul Sherlock... 
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Australian Open 2012, Wuxi Classic 2013
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 30 Apr 2016, 13:58 Titlul subiectului: |
|
|
Colosal, nu-i așa ?!
Revin la discuția începută în pagina anterioară : diseară, la ora (noastră) 23.30, la BBC2, este programat The Rat Pack (o oră și 27 de minute) http://snookerroom.tv/news/the-rack-pack-novyj-film-vvs-o-snukere/
Noi avem, aici, filmul și-l putem vedea oricând, așa că, după părerea mea, ar fi mai bine ca diseară, la ora respectivă, creștinii ortodocși să meargă să asculte slujba de Înviere. 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 3 Mai 2016, 14:17 Titlul subiectului: |
|
|
Un colaj interesant (zic eu), l-am postat aici ca să-l găsim mai ușor.
2016 WSC - Best Incidents and Moments (by BBC)
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
IonRadu
Data înscrierii: 29/Iun/2016 Mesaje: 2
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 13 Mai 2018, 23:17 Titlul subiectului: |
|
|
Delicioasa seria de pe pe Youtube, Snooker with Characters:
1. Part 1
2. Part 2 - O'Sullivan, The One
3. Part 3
4. Part 4
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 13 Dec 2018, 2:19 Titlul subiectului: |
|
|
N-am mai văzut, cred, nici acest moment nici altele similare. Foarte interesant. Jimmy & Tony tinerei, iar Len Ganley, well, în plină maturitate.
Mulțumesc, Mircea !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|