Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga turneul ? |
Peter Ebdon |
|
0% |
[ 0 ] |
Ricky Walden |
|
0% |
[ 0 ] |
Judd Trump |
|
36% |
[ 11 ] |
Mark Allen |
|
6% |
[ 2 ] |
Shaun Murphy |
|
13% |
[ 4 ] |
Marco Fu |
|
0% |
[ 0 ] |
Lu Haotian |
|
13% |
[ 4 ] |
Neil Robertson |
|
30% |
[ 9 ] |
|
Voturi totale : 30 |
|
Autor |
Mesaj |
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
Shcarmens Addicted to snooker

Data înscrierii: 30/Mar/2011 Mesaje: 323 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 2 Noi 2012, 8:21 Titlul subiectului: |
|
|
Adi4Ebbo a scris: |
Clara White a scris: |
Azi, cu tot cu punctajul garantat dacă pierde meciul de mâine, dar fără punctele pe care le va pierde oricum, la revizuirea de pe 5 noiembrie, Peter este pe locul 21 și are 44 505 puncte. Dacă mai câștigă și semifinala cu Judd, mai adaugă 1280, ajungând la un total de 45 785 și ar sui pe 19.
N-ar putea reintra în Top 16 decât dacă ar ieși campion : atunci ar mai primi 2880 puncte și ar ajunge la un total de 47 385 (adică 44 505+2880) ceea ce înseamnă că ar urca pe locul 15.
(Uite un premiu de consolare pentru tine, un fan atât de fidel. ) |
..... putin ciudat:D (recunosc nu stiu cum sta treaba cu clasamentele adica cum pierzi unele puncte dupa o revizuire dar ma rog promit sa ma documentez maine) dupa calculele mele (slabe si fara pierdea punctelor Ebdon ar face 51725 )
ms mult pt poza nu stiu de ce dar lui Ebdon ii prieste pe alte continente in europa joaca foarte slab iar in acest an in 3 competitii disputate in China si Australia a reusit sa castige 1 , sa faca o finala si o semi-finala.
revenind la poza daca Peter nu pune mana pe o bucatica de carne in viitorul apropiat o sa aiba nevoie de saculeti cu nisip pentru a ramane pe pamant:D
Sper ca maine de la ora 13:30 sa prind macar 3 jocuri... cu toate ca este greu de crezut ... asta ar insemna sa castige 1-2 jocuri in prima sesiune lucru imposibil
 |
Uite aici un site http://www.snooker.org/res/index.asp?template=20&season=2012 cu clasamentul provizoriu updatat dupa fiecare infrangere si victorie a jucatorilor din cadrul turneelor.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Haikou World Open 2013, China Open 2013
Ultima modificare efectuată de către Shcarmens la Vin 2 Noi 2012, 10:13, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Bleic Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 394 Locație: Iasi
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Golan Trevize Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2010 Mesaje: 248 Locație: Dom's Home
|
Trimis: Vin 2 Noi 2012, 11:49 Titlul subiectului: |
|
|
Peter Ebdon are cam două ore la dispoziție să se pregătească sufletește să piardă meciul cu Judd Trump cu 9-1...
Nu a fost chiar așa lent meciul... Ce matur a jucat Trump. Jucător complet. Așa mai zic și eu...
_________________ #seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Vin 2 Noi 2012, 13:33 Titlul subiectului: |
|
|
Oare se va respecta tipicul acestui sezon?
Ma refer la faptul ca in actualul sezon nici un jucator nu a reusit a castiga doua turnee iar singurul care poate reusi acest lucru ar fi australianul N.Robertson insa cu conditia ca S.Murphy sau J.Trump sa fie de...acord cu asta deoarece P.Ebdon nu cred ca mai are vreo sansa a prinde finala.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin 2 Noi 2012, 21:30 Titlul subiectului: |
|
|
Si uite ca "ciufulici" al nostru a reusit performanta de a fi number one ,
chiar daca unii il priveau pana de curand cu neincredere!
Eu una l-am simpatizat de la prima vedere si l-am asemuit oarecum cu Ronnie ca stil de joc.Cred ca nu m-am inselat.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - UK Championship 2009, Turneul special de calificare la Masters 2010, China Open 2010
|
|
Sus |
|
Golan Trevize Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2010 Mesaje: 248 Locație: Dom's Home
|
Trimis: Vin 2 Noi 2012, 21:45 Titlul subiectului: |
|
|
danacateia a scris: |
Si uite ca "ciufulici" al nostru a reusit performanta de a fi number one ,
chiar daca unii il priveau pana de curand cu neincredere!
Eu una l-am simpatizat de la prima vedere si l-am asemuit oarecum cu Ronnie ca stil de joc.Cred ca nu m-am inselat. |
Eh, nu cred că e chiar la fel ca Ronnie (parcă Ronnie e ceva mai talentat, deși nu se poate spune că Judd Trump nu e talentat!), dar dacă o să fie la fel de serios în continuare... poate să obțină performanțe mai multe decât Ronnie.
Și istoria are să-l prețuiască mai mult pentru constanță, număr de turnee câștigate, seriozitate și talent...
Ah, și am uitat să remarc dimineața asta... ce bine că s-a tuns și el aproape ca un om... cred că freza aia... cu streașină la ochi... îl cam încurca în momentele când juca snooker.
_________________ #seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 3 Noi 2012, 0:10 Titlul subiectului: |
|
|
Adi4Ebbo a scris: |
urmareste cineva twitteru' lui Judd?? din cate am vazut e prieten bun cu Mark Allen alt baiat serios
|
Nu chiar – cei doi sunt destul de diferiți. Despre altceva e vorba acolo : Mark Allen e „cârligul” cu care OnQ Promotions ar vrea să-l tragă pe Judd Trump ca să li-l „sufle” celor de la Grove Snooker. N-o să reușească fiindcă situația incertă a lui Ronnie îl face pe Judd cu atât mai prețios, așa că Django Fung îl răsfață din ce în ce mai mult. Și mai sunt și alte lucruri care, mai devreme sau mai târziu, o să iasă la iveală...
Ca să fiu sinceră, începe să mă cam scoată din sărite trasul cu urechea & uitatul pe (mă rog, publica) gaură a cheii care este Twitter-ul. Folosesc și eu site-ul pentru comunicare rapidă, dar trebuie știut că nu rareori, cei care postează nu sunt jucătorii, ci managerii lor sau chiar alte persoane (foarte) apropiate. Cele scrise de manageri pot fi informații corecte sau intoxicare mediatică, iar cele scrise de dragii noștri snookeriști sunt, adesea, o grămadă de aiureli și de glumițe simpluțe (emise, eventual, "sub influența" ) deci nu e de pus prea mare bază.
Judd Trump 23
Steve Davis 25
Mark Williams 25
Ronnie O'Sullivan 26
Neil Robertson 28
Mark Selby 28
Cliff Thorburn 33
Ray Reardon 43
.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm 3 Noi 2012, 10:53 Titlul subiectului: |
|
|
A inceput bine Murphy, a terminat bine Robertson.A fost o prima sesiune frumoasa, sper sa fie si in continuare asa.
Ma bucur mult ca Judd a ddevenit numarul 1 mondial.Dupa parerea mea Selby nu merita sa ocupe aceasta pozitie, era doar un ''vanator de puncte''.
_________________ Whoever called snooker 'chess with balls' was rude, but right.
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Sâm 3 Noi 2012, 11:55 Titlul subiectului: |
|
|
In cazul lui Shaun...
...in prima sesiune s-a aplicat prima parte a celebrei legi a lui...Murphy care spune:"Ceea ce incepe bine se termina prost" asa ca nu ne ramane decat sa ne convingem dupa sesiunea a doua daca in cazul lui Neil Robertson va fi valabila partea a doua a legii"Ce incepe prost se termina si mai prost"!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|