Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga de data asta Masters-ul ? |
Mark Selby |
|
15% |
[ 6 ] |
John Higgins |
|
2% |
[ 1 ] |
Marco Fu |
|
2% |
[ 1 ] |
Shaun Murphy |
|
2% |
[ 1 ] |
Neil Robertson |
|
15% |
[ 6 ] |
Stephen Maguire |
|
0% |
[ 0 ] |
Ricky Walden |
|
5% |
[ 2 ] |
Ronnie OSullivan |
|
56% |
[ 22 ] |
|
Voturi totale : 39 |
|
Autor |
Mesaj |
hunt3r Addicted to snooker
Data înscrierii: 10/Feb/2012 Mesaje: 145 Locație: sibiu
|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
Trimis: Dum 19 Ian 2014, 16:02 Titlul subiectului: |
|
|
Il urca pe masa pe Selby N-are nici cea mai mica sansa Mark in acest meci.
Toti adversarii sunt rusinati cand se gandesc ca ei practic acelasi sport/joc cu unul care zici ca loveste bilele cu mana.
Ronnie este fantastic (chiar nu gasesc cuvinte ce pot exprima ce face el in acest moment). Daca ramane concentrat si serios ... Selby nu castiga 3 jocuri, dar sunt sigur ca Ronnie o sa se prosteasca dupa cateva jocuri si o sa-i ofere cateva sanse lui Selby.
In primul joc am schimbat sa revad ultimele 2 reprize ale meciului Bute-Pascal, iar cand m-am intors era deja 1-0. Practic in 6 minute a macelarit primul joc.
HAI RONNIE !!! Personal sper sa fie un scor strans pt ca nu sunt fan Ronnie ! si vreau sa vad snooker , dar n-are cum sa se intample asta. Ronnie e ca o bomba cu ceas !! daca a explodat la masa s-a terminat jocul. Momentan a avut 2 explozii de o intensitate mai mica ! asteptam prima explozie concretizata cu un break de peste 100.
@Skorpyo
Nici mie nu mi-a fost dor de tine , dar spre ghinionul tau lui Ronnie i-a fost dor de snooker.
O.Alexandru a scris: |
HAHAHAHa.. tu chiar ai dreptate skorpyo.ronie maine o sa piarda in fata lui Selby.
Si pentru voi astia,fanii lui ronie,daca tot sunteti fani asa,stiti cumva daca cunoaste semnificatia cuvantului "hairdresser" si "personal hygiene" punct,bafta |
Nu cunoaste, el e mai de la tara, dar se pare ca acolo la tara avea o masa de snooker.
Si pentru voi astia, fanii lui Selby, daca tot sunteti fani asa, stiti cumva daca cunoaste semnificatia expresiei "campion mondial"? poate il ajutati cu un dictionar ! si eventual cu cateva poze pt a exemplifica, poze cu Ronnie ca sunt mai recente.
edit: Selby poate sa schimbe doar un singur lucru in aceasta pauza, sa schimbe sportul . N-ai cum cu Ronnie, Mark e un jucator admirabil (chiar daca personal sunt putin enervat de el ca tot ajunge prin finale si le mai si castiga) dar in rest il apreciez !! insa cu Ronnie ai nevoie o lopata ca sa-l bati.
Snooker-ul practicat de Ronnie fabulos !! pur si simplu nu cred ce vad ! zici ca bilele sunt teleghidate catre buzunar.
Pt a se echilibra jocul ! Ronnie trebuie sa plece de la un handicap de minim 50 puncte ! altfel jocul e blitz.
Ultima modificare efectuată Adi4Ebbo la Dum 19 Ian 2014, 16:46, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
mac1951ro Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Apr/2011 Mesaje: 394
|
Trimis: Dum 19 Ian 2014, 16:44 Titlul subiectului: |
|
|
Fabulos!!!! Asa snooker nu am vazut niciodata. Parca nici in meciurile demonstrative nu se vede asa ceva. Ronnie este intr-o sapatamana de gratie!!Duoa ce a aratat nici nu mai conteaza ce va fi. Pentru noi spectatorii, nu mi-asi dori decat sa-l tina cat mai mult un astfel de joc.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Players' Championship 2018
|
|
Sus |
|
Golan Trevize Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2010 Mesaje: 248 Locație: Dom's Home
|
Trimis: Dum 19 Ian 2014, 16:45 Titlul subiectului: |
|
|
Dacă Ronnie își permite gesturi de curtoazie la masă înseamnă că-l simte pe Mark slab de tot. Mă așteptam la o replică mai consistentă din partea lui Selby. Din păcate, se pare că The Rocket se dezlănțuie!
_________________ #seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071
|
|
Sus |
|
Bleic Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 394 Locație: Iasi
|
Trimis: Dum 19 Ian 2014, 16:46 Titlul subiectului: |
|
|
nasol pentru selby e ca ii intra lui ronnie loviturile de distanta si deci poate incepe breakul; asa ca selby nu poate fragmenta jocu si scoate din mana pe ronnie ... sa vedem ce va urma_________________  ronnie
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2020 |
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
hunt3r Addicted to snooker
Data înscrierii: 10/Feb/2012 Mesaje: 145 Locație: sibiu
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Dum 19 Ian 2014, 16:47 Titlul subiectului: |
|
|
Astazi numai Ronnie poate sa il învingă pe Ronnie.
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
Daros Addicted to snooker

Data înscrierii: 10/Dec/2010 Mesaje: 417 Locație: Flora, NO
|
Trimis: Dum 19 Ian 2014, 16:55 Titlul subiectului: |
|
|
Este știută puterea mentală și combativă a lui Selby, dar Ronnie practică un snooker fantastic, pe măsura renumelui său.
Sper să nu se rupă echilibrul finalei, să vedem și replica lui Mark. Este greu, însă, atunci cînd Ronnie joacă la un alt nivel, poți doar să-l privești fascinat!
Go, Magic Rocket!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Bleic Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Oct/2008 Mesaje: 394 Locație: Iasi
|
Trimis: Dum 19 Ian 2014, 18:24 Titlul subiectului: |
|
|
cred ca si Walden se bucura acum, daca-l distruge Ronnie pe Selby in halu asta (numaru 2 in top parca), acel 6-0 o sa para chiar firesc_________________  ronnie
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2020 |
|
Sus |
|
|