Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Joi 3 Feb 2005, 16:02 Titlul subiectului: Rezultate |
|
|
Pentru a nu mai face eu 1000 de topicuri, ma multzumesc sa postez aici sentimentele mele pentru meciurile de astazi:
Go Stephen!
Go Jimmy!
Si... Eh... Higgie cu Ebdon... Interesanta partida... Oare se va lasa intimidat baietzelul cu fatza de portzelan zis si "wizard of wishaw"? Eu ash merge pe Higgie, si sentimental, si pentru ca am impresia ca e intr-o forma mai buna decat Mr. Ebdon... Cu toate astea se anuntza o partida very interesting, dupa cum spuneam.
Vedetzi www.eurosport.com pentru orele de difuzare.
Pupi si fortza-n tac everyone!
P.S. Tanarul Maguire sh-o lua de la domnu` McManus... Opinii?
Asta chiar ca e surpraiz. HUGE ONE!
Stephen Maguire 3 - 5 Alan McManus
(89) 98-0, 0-77, 13-74 (62), 29-77 (50), 93-36, 35-70, 76-21, 0-103 (83)
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20728 Locație: Snookerland
|
Trimis: Joi 3 Feb 2005, 16:25 Titlul subiectului: |
|
|
*Cred ca Stephen-cel-(mai mult ca oricind)Mic nu si-a prea revenit dupa ce Stephen-cel-Mare l-a invins/pus la locul lui. Surprised? Well, yes!
* Ma bucur ca Matthew Stevens mai cistiga si la altceva decit la poker. Mai salvează cîte ceva din onoarea nițeluș cam șifonată a galezilor. Nu e surprinzator, totusi, ca l-a invins pe Mike Dunn.
* GO, Jimmy ! GO, Stephen ! GO, Higgie mmmmm (... si Peter ?!...) !? Ia mai DON'T GO Stuart !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
andrei Fan
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 16 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Joi 3 Feb 2005, 19:57 Titlul subiectului: |
|
|
Well, that was that. Sorry, Jimmy, bad season. Am mai vazut noi "de toutes les couleurs" la viata noastra... Congrats, Stephen, Neil, Higgie ! Sorry, Peter ! (Cam emotional, cam emotional ... )
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Joi 3 Feb 2005, 20:08, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1250 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 4 Feb 2005, 2:13 Titlul subiectului: Poate... |
|
|
Sunt tare curioasa... Oare voi (vom) avea parte de o surpriza placuta, anume sa-i vad in finala pe Higgie si Stephen? Cred ca mai bine pentru mine nu s-ar putea incheia aceasta sesiune (bleah, bleah... Nu puteam sa fac si eu ping pong de performantza sau sa ma apuc sa joc biliard k lumea in loc sa dau la facultate - mda, glumesc... Cred ... Poate daca o faceam acum dormeam ori langa vreun Xang Go Jing, campion la tenis de masa, or langa... Ei, hai sa zicem doar ca in noaptea asta am sa dorm langa cursuri... )
In momentul asta eu zic ca McManus trece de Stevens si mere in finala cu... Well, Stephen I suppose... Totushi... Tom Ford asta... Tz, tz... Sa zica Doherty ca nu l-o vazut vreodata si ca joaca de rupe... IN fine...
In partea cealalta, sper ca Higgie sa poata trece de tinerelul Neil, deshi nici in privintza asta nush ce sa zic, iar Graeme Dott mi-e ca trece de Davis, cu sau fara voia celui din urma. Nu m-ash lua dupa victoria lui Davis asupra lui Pettman, pentru ca nu consider victoria celui de-al doilea in fatza lui Hunter ca fiind relevanta.
In fine... Inima imi zice Stephen - Higgie, ratziunea imi zice... Stephen -Robertson, sau, intr-un caz la care nu vreu sa ma gandesc, Robertson - Ford. Asta chiar ar fi tare.
Cheerio!
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1250 Locație: Germania
|
Trimis: Vin 4 Feb 2005, 3:43 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu as vrea o finala Hendry-Higgins, dar cred ca va fi Hendry-Dott.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Posseidon Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 465 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 5 Feb 2005, 20:28 Titlul subiectului: Da... |
|
|
Ash vrea, de aceasta data, sa-mi cer scuze fatza de Zsolt... Graeme Dott, da...
Cu toate astea nu pot sa nu-mi exprim totala dezamagire fatza de Higgins... Daca la Ronnie voi nu puteatzi sa intzelegetzi ce s-a intamplat... De data asta, de la 3-0, 5-2, chiar nu pot sa-mi imaginez ce s-a intamplat cu Higgins... Sa zicetzi ca s-o fi incalzit Graeme, mda... A mai avut ratari si dupa ce a reushit sa castige niste meciuri...
Dupa cum mai spuneam, fiecare are zilele lui proaste, dar asta nu a fost una dintre ele pentru Higgins. Revin la ce zicea Smaranda, ca-i vine sa-l zmotoceasca (ca sa nu citez exact pentru ca mi se pare prea crud ce vroia sa-i faca) putzin pe John Higgins...
E, in momentul asta ash vrea si eu sa-l zmotocesc putzin si cred ca n-ar fi intr-un mod placut pentru dumnealui...
Poate ma putetzi ajuta voi de data asta sa intzeleg ce s-a intamplat... Avetz` vreo idee? Mi se rupe sufletul pentru John si pentru finala visurilor si chiar nu pot intzelege cum s-a putut intampla asha ceva. Este tare (la puterea 20) trist.
De obicei spunem: A fost un meci mare, cutare a castigat pentru ca a meritat... Cutare a castigat pentru ca celalalt a jucat prost... Meritau amandoi sa castige...
Despre meciul asta ce-am putea spune oare? Mai e ceva de zis? Dott nu cred ca a jucat intr-atat de bine incat sa spunem ca a meritat sa castige... Pe de alta parte nici nu putem spune ca a fost un meci extraordinar (evident, a fost un meci foarte bun, dar nu extraordinar), cu exceptzia anumitor faze absolut superbe (vezi bila roshie la mijloc, etc)... Totushi, eu una n-am cuvinte... Ce s-a putut intampla nu pot sa-mi imaginez... (Daca la Ronnie am presupus ca a fo` vorba de probleme din viatza lui), la Higgins nu-mi pot imagina care ar fi explicatzia, dupa ce a jucat extraordinar (si n-a fost nici presat de baby, jk).
Ei, nu mai pot spune decat, Higgie, get over it, hon and find the freakin reason for which you've lost! si... GO STEPHEN (all the way)!!!!!!!!!
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 5 Feb 2005, 20:29 Titlul subiectului: |
|
|
zsolt_tuser a scris: |
Si eu as vrea o finala Hendry-Higgins, dar cred ca va fi Hendry-Dott. |
MARE DREPTATE AI AVUT, ZSOLT ! Imi pare rau pentru HIGGIE, dar DOTT pare mai puternic psihic ! 6-5 ! ULUITOR modul in care a luptat Graeme ! Toata stima !
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Dum 6 Feb 2005, 0:09 Titlul subiectului: Ei, da... Asha da. :D |
|
|
Very nice! Nu va pot descrie ce zambet am pe face acum, asta pentru a nu numi fortzarea muschilor ranjet.
Daca ar fi sa fac o analogie (cum imi tot place mie sa fac asha ceva) cred ca acest tip de ranjet (yeah, zambet... ) se gaseste pe fetzele oamenilor condushi de leaderul lor catre Mecca. Bineintzeles, sper ca Mecca sa fie la Sheffield, dar finala de maine reprezinta o oaza... Imi este destul de clar ca am luat-o razna cu aceste chestii, dar, ce sa-i faci, mania scrisului sa ma tzina...
Ce pot sa zic, intr-adevar... Frumos meci... Dupa rateul dat de Higgie cu nu mai mult de doua ore inaintea inceperii celei de-a doua semifinale, nu mai stiam ce sa cred, totul era intors pe dos. Nu zic ca Graeme nu e bun, dar... Eh... Asta e.
In ceea ce-l priveste pe Conashul Stephen nu pot decat sa-i urez sa-l spulbere pe Dott maine. Imi cer scuze fatza de fanii acestuia si precizez, yet again, ca asta imi doresc eu, e o dorintza personala.
Cred ca are prima shansa maine cu tot sufletul si imi doresc sa-l vad cu trofeul in bratze. Mai cred si ca multzi dintre noi shi-ar dori acest lucru .
Cu ultimele zambete aparand timid pe fatza-mi, inchei pentru moment aici, in ceea ce priveste acest topique.
Noapte buna si pace-n suflet tuturor. Si fortza-n tac maine!
|
|
Sus |
|
|