Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga turneul ? |
Peter Ebdon |
|
0% |
[ 0 ] |
Ricky Walden |
|
0% |
[ 0 ] |
Judd Trump |
|
36% |
[ 11 ] |
Mark Allen |
|
6% |
[ 2 ] |
Shaun Murphy |
|
13% |
[ 4 ] |
Marco Fu |
|
0% |
[ 0 ] |
Lu Haotian |
|
13% |
[ 4 ] |
Neil Robertson |
|
30% |
[ 9 ] |
|
Voturi totale : 30 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 18 Aug 2012, 20:31 Titlul subiectului: Discuții |
|
|
Contractul cu organizatorii chinezi este încheiat pentru cinci ani. Turneul va avea loc la Chengdu. Aștept unele precizări referitoare la format și premii. Vor exista opt wildcarduri.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Mie 31 Oct 2012, 19:37, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Mie 22 Aug 2012, 15:34 Titlul subiectului: |
|
|
O surpriza placuta a acestor calificari...
...este fara indoiala Pankaj Advani care a castigat toate cele patru intalniri pe care le-a disputat asigurandu-si biletul pentru pentru turneul final.Daca mi-a parut rau ca l-a scos din competitie pe veteranul Steve Davis in compensatie l-a scos si pe Alan McManus,vechea mea"simpatie", ca apoi in final sa ii bareze si drumul lui M.Holt.Mai are de trecut inca un hop sigur pana sa ajunga pe tabloul principal in asa zisa faza a wildcardurilor si apoi sa vedem ce adversar va avea in primul tur al turneului propriu zis.
|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 22 Aug 2012, 18:09 Titlul subiectului: |
|
|
După înformațiile de până în acest moment, finala ar fi best of 19, Cristian, dar, așa cum notam mai sus, se mai așteaptă unele precizări legate de format. Cred însă că așa va rămâne, fiindcă se merge pe ideea paralelei cu Campionatul Regatului Unit. În materie de premii, IC-ul ar fi, deocamdată, mai sus, fiindcă premiul campionului este de 125 000 de lire, adică mai mare decât cel de la Campionatul Regatului Unit cu ditamai 25 000 lire. Presupun totuși că, în acest sezon, premiul de la York va fi aliniat cu acela de la Chengdu. Sau nu.
Ultimele două meciuri s-au terminatazi, joi, la orele (României) 03.05 și 03.10 – Ebdon v Bond și Perry v Pinches. Impresionant Peter "The Force" : a fost condus cu 5-1 ! După aceea, s-a transformat într-un buldozer.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Vin 26 Oct 2012, 9:18 Titlul subiectului: |
|
|
Deci cu alte cuvinte P.Advani...
...s-a ales numai cu o penalizare de 400 puncte primind doar 1840 puncte in clasament in loc de 2240 daca s-ar fi prezentat si invins in faza wildcardurilor sau in saisprezecimi.Gresesc cumva draga Clara?
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
cristian99 Addicted to snooker
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 435 Locație: Slobozia
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 26 Oct 2012, 21:26 Titlul subiectului: |
|
|
m-am uitat pe wikipedia sa vad cate puncte se acorda in fiecare faza a turneului insa nu apare.
Daca stie cineva si are timp il rog sa posteze.
|
|
Sus |
|
skorpyo Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Mar/2011 Mesaje: 681 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 26 Oct 2012, 21:34 Titlul subiectului: |
|
|
Îmi încolțea în minte o știre "bombă" de genul ăsta săptamâna trecută )) Hai gata cu telenovela Ronnie ... ohh my amor,..really ?! Cut the crap man !
Eu îmi doresc să vină cu explicatii reale și serioase, nu doar plauzibile, în interesul milioanelor de fani ai lui și ai snookerului adevărat în general.
Sunt convins că orice jucător profesionist cu mintea pe umeri ar face orice îi stă în putință și uneori ceva în plus numai să fie prezent și să-și poată apara cât poate de bine șansele într-un turneu (nou, mai ales) mare și asteptat de atâta lume. Mie îmi pare ca Ronnie nu se "potoleste" cu una cu două. După atata tămbălau cu vine/nu vine/semnează/ar semna/sau mai bine nu, acum..peste noapte e bolnăvior sărăcuțu de el și cine știe ce maladie nemiloasă îl împiedică să urce in avion.
Sper să mă înșel și să fi vorbit fără rost aici, dar chiar mă înoiesc de data asta și părerea mea e ca pe el il interesează momentan trei turnee din circuit .. doar cm-ul,uk championship și mastersul. Asta e tot  _________________ Enjoy the moment
Laureat al Premiului Oscue - International Championship 2014, World Grand Prix 2019, Campionatul Mondial 2023 |
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 26 Oct 2012, 21:52 Titlul subiectului: |
|
|
Adi4Ebbo a scris: |
m-am uitat pe wikipedia sa vad cate puncte se acorda in fiecare faza a turneului insa nu apare.
Daca stie cineva si are timp il rog sa posteze. |
Punctele apar întotdeauna (alături de datele despre istoric, format, premii și calificări), la secțiunea Meciuri și rezultate a fiecărui turneu, în primul articol, unde este prezentat turneul respectiv. De data asta http://www.snookerforum.ro/viewtopic.php?t=1002 (Mai înțeleg să întrebe asta un începător, dar tu, Ady, ești deja om de bază & forumist cu vechime. )
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|