Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
andrei Fan
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 16 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi 3 Feb 2005, 19:47 Titlul subiectului: Ultima ora????? |
|
|
aveti ceva info ?? de ultima ora cine joaca ??
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry undercova Vizitator
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20728 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Joi 3 Feb 2005, 22:33 Titlul subiectului: |
|
|
Clara, darlin, interventziile tale sunt mai presus de cuvinte in special din cauza of the "NEWS" pe care ni le dai... Cine crezi ca nu se bucura de interviuri, de spicy stuff, de declaratzii la cald pe care nu le putem obtzine decat de la tine atat de bine si repede? A? Cotributzia ta este imensa...
Recunosc, poate am greshit cand n-am dat si linkul de la noutatzi, dar... Eu una tind sa cred ca oamenii care citesc acest forum citesc tot ce apare nou... Daca baietzelul asta vroia doar scorul, poate n-o vrut sa citeasca chiar totul pentru a-l gasi si poate n-are habar ce-i pe acest forum... Si, mai stii, poate nici nu jtie ce-i aia forum...
Oricum, aiurea din partea mea ca n-am dat si linkul pentru noutatzi... Ma voi revansha, I hope.
Oricum, cross my heart ca nu te obosesti degeaba... Informatziile date de tine sunt un deliciu...
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Joi 3 Feb 2005, 22:43 Titlul subiectului: |
|
|
INCREDIBIL ! I AM SPEECHLESS ! Probabil si Ronnie...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Alexa87
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 7 Locație: undeva
|
Trimis: Vin 4 Feb 2005, 13:59 Titlul subiectului: |
|
|
inca nu pot sa cred ca a fost batut Ronnie
cat despre Hendry si Dott... tot respectul
apropo, stiu ca suna cam tamp dar ce se stie de Hunter?
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin 4 Feb 2005, 14:49 Titlul subiectului: Infrangerea lui Ronnie |
|
|
Sunt foarte suparata de FELUL cum a pierdut Ronnie O’Sullivan meciul de aseara (03.02.2005).
Am vrut sa intru imediat pe Internet si sa-mi vars amarul pe forum, dar n-am reusit. Asa ca scriu abia astazi (04.02.2005), dupa ce m-am calmat un pic. Dar numai un pic!
Sunt foarte dezamagita. Nu pentru ca a pierdut. Ci pentru cum a pierdut (la ce scor!!!!!!!) si pentru cum a jucat! Si pentru ca in jocul cu nr. 3 si-a pierdut firea cand a ratat la bila roz si a cedat jocul!
Luiza cred ca este suparata ca nici la acest turneu nu i-a vazut pletele blonde lui Paul Hunter. Eu l-am vazut pe Ronnie, dar ce folos! Unde este frumusetea jocului lui de snooker?
Cand a pierdut la UK Championship in primul tur in fata lui Stephen Maguire n-am fost foarte suparata pentru ca a jucat bine si a fost un joc frumos.
Dar aseara n-am vazut nimic din jocul lui Ronnie. Oare ce s-a intamplat cu el? Pentru ca este imposibil, dupa parerea mea, ca la o saptamana dupa ce ai castigat un turneu sa joci astfel. Nu vreau sa-i gasesc circumstante atenuante, dar acela parca n-a fost Ronnie pe care il stiu eu. Sper ca nu are iar probleme emotionale!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 4 Feb 2005, 17:44 Titlul subiectului: |
|
|
... si inca cum (sic!) !!!... Nu stiu de ce ne-am astepta de la niste oameni ( asa zei cum sunt ei in inima noastra ! ) sa se comporte asemenea unor ... automate ?!... Un bun prieten al meu, baritonul Visarion Huțu, profesor la Academia de muzica din Iasi, mare impatimit al snookerului si mare pedagog ( intre discipoli, tenorul Ionel Voineag ) ii reproseaza lui Ronnie, altfel favoritul sau, greselile de comportament. Si aici as gasi destule explicatii, mai cu seama avindu-se in vedere mediul familial si traumele traite, plus o anumita fragilitate emotionala nativa. Reactiile la limita dintre "copilăreală"/clovnerie ( scosul limbii, faza cu prosopul, alintaturile de prin declaratiile date presei, teribilismele ) si nesportivitate dovedesc, mi se pare mie, ca Ronnie mai are nevoie de ceva timp ca sa se maturizeze emotional - asa cum s-a maturizat ca jucator. Ieri a avut o zi execrabila si a cedat jocul al treilea din cea mai exasperata frustrare care exista !!! Dar o sa-si revina. Tare as vrea sa aflu ce ii va spune Ray !...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 4 Feb 2005, 18:03 Titlul subiectului: |
|
|
Eu tare as vrea sa aflu ce i s-a intamplat, pentru ca sunt sigura ca ceva i-a provocat aceasta stare.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 5 Feb 2005, 16:51 Titlul subiectului: |
|
|
Sper ca finala sa fie Higgins - Hendry!!
*Superba lovitura lui Higgins la ultima bila rosie din jocul 3! Chiar daca a fost si putin norocoasa!
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 5 Feb 2005, 20:26 Titlul subiectului: |
|
|
AIUREA !... Si-a revenit si a cistigat !
|
|
Sus |
|
Vizitator
|
Trimis: Dum 6 Feb 2005, 12:25 Titlul subiectului: Re: Infrangerea lui Ronnie |
|
|
CristinaRo a scris: |
Sunt foarte suparata de FELUL cum a pierdut Ronnie O’Sullivan meciul de aseara (03.02.2005).
Am vrut sa intru imediat pe Internet si sa-mi vars amarul pe forum, dar n-am reusit. Asa ca scriu abia astazi (04.02.2005), dupa ce m-am calmat un pic. Dar numai un pic!
Sunt foarte dezamagita. Nu pentru ca a pierdut. Ci pentru cum a pierdut (la ce scor!!!!!!!) si pentru cum a jucat! Si pentru ca in jocul cu nr. 3 si-a pierdut firea cand a ratat la bila roz si a cedat jocul!
Luiza cred ca este suparata ca nici la acest turneu nu i-a vazut pletele blonde lui Paul Hunter. Eu l-am vazut pe Ronnie, dar ce folos! Unde este frumusetea jocului lui de snooker?
Cand a pierdut la UK Championship in primul tur in fata lui Stephen Maguire n-am fost foarte suparata pentru ca a jucat bine si a fost un joc frumos.
Dar aseara n-am vazut nimic din jocul lui Ronnie. Oare ce s-a intamplat cu el? Pentru ca este imposibil, dupa parerea mea, ca la o saptamana dupa ce ai castigat un turneu sa joci astfel. Nu vreau sa-i gasesc circumstante atenuante, dar acela parca n-a fost Ronnie pe care il stiu eu. Sper ca nu are iar probleme emotionale! |
din cate am auzit el nici nu vroia sa mearga la malta cup si masters-ul chinez..........
|
|
Sus |
|
|