Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Pe cine vedeți campion 2013, la Newport ? |
Robert Milkins |
|
0% |
[ 0 ] |
Ding Junhui |
|
34% |
[ 11 ] |
Ken Doherty |
|
0% |
[ 0 ] |
Stuart Bingham |
|
12% |
[ 4 ] |
Judd Trump |
|
28% |
[ 9 ] |
Pankaj Advani |
|
3% |
[ 1 ] |
Stephen Maguire |
|
21% |
[ 7 ] |
Alan McManus |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 32 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 2 Feb 2013, 1:02 Titlul subiectului: Discuții |
|
|
Formatul Openului galez este tot atât de "aplatizat" ca al Mastersului german : primii 16 intră în competiție încă din a doua rundă a calificărilor.
Premiile sunt mai mari decât anul trecut : cu 20 000 în cazul campionului, iar în cazul vicecampionului, premiul s-a dublat.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Vin 15 Feb 2013, 0:01, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Adi4Ebbo Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Sep/2010 Mesaje: 1194 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
hunt3r Addicted to snooker
Data înscrierii: 10/Feb/2012 Mesaje: 145 Locație: sibiu
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Vin 8 Feb 2013, 13:40 Titlul subiectului: |
|
|
Nu este in ordinea calendaristica...
...trebuie mentionata ca un eveniment important prima victorie obtinuta de M.Dunn in actualul sezon care conteaza in clasament!!!A mai reusit el inca doua dar ele vor conta in clasament abia dupa disputarea Openului Mondial si dupa China Open.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 8 Feb 2013, 16:41 Titlul subiectului: |
|
|
Rod Lawler 4–3 Li Yan : 258 de minute !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
MihaiMese Moderator

Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 761 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin 8 Feb 2013, 17:29 Titlul subiectului: |
|
|
"Regele a murit, trăiască regele!" Văd că dl. Lawler a preluat coroana lui Ebdon - nu e la prima tentativă de record de Guiness Book. A, nu intrați în panică, din câte știu, Ebdon nu a pățit nimic, era doar o metaforă, nu mă ocup cu lansarea de zvonuri.
_________________ "Snooker is a game of simple shots played to perfection." - Joe Davis
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2012
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 8 Feb 2013, 18:31 Titlul subiectului: |
|
|
multumesc clara.... (rapida pe naiba ca de 7 zile stau numai in pat... reusesc sa intru cate 10 min sa-mi verific adresa de mail)
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 8 Feb 2013, 19:33 Titlul subiectului: |
|
|
MihaiMese a scris: |
"Regele a murit, trăiască regele!" Văd că dl. Lawler a preluat coroana lui Ebdon - nu e la prima tentativă de record de Guiness Book. A, nu intrați în panică, din câte știu, Ebdon nu a pățit nimic, era doar o metaforă, nu mă ocup cu lansarea de zvonuri. |
O fi, mai nou, o domnie prin rotație, cu Rory așteptând cu răbdare prilejul de a întregi triumviratul meticuloșilor.
Mihai a făcut, mai sus, o glumă, altfel, nu, ferească Dumnezeu ! Așa cum bine a subliniat și el, aici nu ne ocupăm cu lansarea de zvonuri. Pasul următor ar fi să colportăm bârfe culese din locuri discutabile și să deschidem un thread pentru „Se spune că” / „Am auzit că” / „Gurile rele zic, ” ca să punem în circulație așa-zise „știri” eronate sau chiar inventate, pentru a căror dubioasă calitate ne-am descărca de răspundere prin anonimitatea sursei !...
|
|
Sus |
|
pmndaniel Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2012 Mesaje: 134
|
Trimis: Vin 8 Feb 2013, 20:13 Titlul subiectului: |
|
|
Steve Davis s-a "chinuit" să câștige meciul cu Kurt Maflin, după ce a condus 2-0 și 3-1. S-a terminat 4-2 până la urmă, după mai bine de 3 ore de joc. Meciul a fost transmis pe platforma LiveSport.tv și arbitrat impecabil de românul Alex Crișan.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 8 Feb 2013, 20:40 Titlul subiectului: |
|
|
Dacă nu mă-nșel, lui Alex îi face întotdeauna plăcere să-l arbitreze pe Marele Steve. S-ar putea să nici nu se fi simțit obosit. Plictisit, cu atât mai puțin.
|
|
Sus |
|
pmndaniel Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Noi/2012 Mesaje: 134
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 8 Feb 2013, 22:03 Titlul subiectului: |
|
|
Jamie Cope n-a absentat cu intenție : înaintea lui, pe șosea, a avut loc un accident grav și a fost blocată circulația.
|
|
Sus |
|
tavy2008 Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Aug/2008 Mesaje: 380 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|