Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Posseidon Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 459 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 19495 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 18 Feb 2005, 19:27 Titlul subiectului: |
|
|
Nu trebuie sa fii suparat. Cum iti spuneam, Mark isi revine treptat si deja a facut o figura foarte frumoasa la Masters, anul asta. Sigur ca ma bucur pentru Jimmy, dar asta nu inseamna ca nu ma bucur si pentru ca Mark a jucat, sunt sigura, foarte bine : 5-6 numai un scor jenant nu e !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin 18 Feb 2005, 20:16 Titlul subiectului: Victoria lui Jimmy White (Brown) |
|
|
Se pare ca lui Jimmy ii prieste numele de Brown.
Ma bucur pentru el.
Si spun si eu: pacat ca nu am putut vedea meciul.
Si pacat ca nu putem vedea inceputul meciului dintre Ronnie si Ding.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
Posseidon Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 459 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 18 Feb 2005, 20:38 Titlul subiectului: |
|
|
Pe www.globalsnookercentre.co.uk la sectiune Mastres - livescoring puteti vedea si un comentariu al fiecarui frame. Este 1-0 pentru Ronnie!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Vin 18 Feb 2005, 21:40 Titlul subiectului: Mda... |
|
|
Era destul de clar rezultatul White-Williams... Nici nu m-ash fi ashteptat sa fie altfel.
WD Jimmy... Nu pot sa stiu ce s-a intamplat in timpul meciului, dar ma bucur pe de-o parte ca a pierdut blajinul galez. Poate se mai trezeste si el la viatza, ca prea se apropiase de semifinale.
(Acu' pot sa stiu ce s-a intamplat ca e 12.31 AM si am vazut si eu cate ceva pe Eurosport. La un moment dat stiu ca m-am enervat si am schimbat canalul... Ratari ca alea... Rushinica, mon cher, rushinica.)
Alo, domnu' Williams, v-am mai spus eu o data dom'le... Daca tot punetzi mana pe tac pentru bani, apai punetzi-o, dom'le, bine!
(P.S. Mie chiar imi place de dvs. Si... Nu asha, oricum, ci mult. Cucu, e cineva acasa? )
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
Ultima modificare efectuată Mrs. Hendry la Sâm 19 Feb 2005, 0:31, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker

Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 19495 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 19 Feb 2005, 1:21 Titlul subiectului: Re: Mda... |
|
|
Mrs. Hendry a scris: |
Era destul de clar rezultatul White-Williams... Nici nu m-ash fi ashteptat sa fie altfel.
WD Jimmy... Nu pot sa stiu ce s-a intamplat in timpul meciului, dar ma bucur pe de-o parte ca a pierdut blajinul galez. Poate se mai trezeste si el la viatza, ca prea se apropiase de semifinale.
(Acu' pot sa stiu ce s-a intamplat ca e 12.31 AM si am vazut si eu cate ceva pe Eurosport. La un moment dat stiu ca m-am enervat si am schimbat canalul... Ratari ca alea... Rushinica, mon cher, rushinica.)
Alo, domnu' Williams, v-am mai spus eu o data dom'le... Daca tot punetzi mana pe tac pentru bani, apai punetzi-o, dom'le, bine!
(P.S. Mie chiar imi place de dvs. Si... Nu asha, oricum, ci mult. Cucu, e cineva acasa? ) |
Daca MIE imi venea sa schimb canalul !!!... Dar presupun ca miza aiuritor de mare cam ... aiureste si concentrarea. Intr-un anumit fel, si Jimmy, si Mark s-au batut pentru REVENIRE. Nu numai in meci, ci si in cariera, in general. Mark, dupa vreo doua sezoane dezastruoase, Jimmy, dupa un inceput de sezon relativ slab. Poate as fi schimbat, de nervi, canalul, dar asteptam si, cind am vazut-o, mi-a inmuiat inima faza cu pustiul lui Jimmy !...
Tare as fi curioasa cam ce spun snookeristii astia ai noștri dragi atunci cind, ca Jimmy & Mark in seara asta, dau mărunțel din gură in drumul de la masa spre fotoliu !... Lesne de imaginat ?!... Ba bine ca nu !...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Sâm 19 Feb 2005, 1:30, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|

|