Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Fortune favours the bold? |
Da |
|
83% |
[ 5 ] |
Nu |
|
16% |
[ 1 ] |
|
Voturi totale : 6 |
|
Autor |
Mesaj |
Smaranda Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
Trimis: Dum 13 Feb 2005, 23:53 Titlul subiectului: Bila rosie din meciul Hunter-Davis |
|
|
DA. Aceasta afurisita de bila rosie merita un topic special pentru ca atenteaza la integritatea principiilor mele existentiale. OK, am mai vazut asa ceva (in breakurile lui Higgins de doua ori ) si OK, a fost important pt un joc, pt un 147... DAR NU PENTRU UN MEEEEEEEEEECI... si pt un om care NU a riscat, NU si-a asumat o posibila greseala... nu si-a asumat pierderea meciului... adica... OK, bila rosie a ramas in apropierea buzunarului, dar daca lovea mai incet atunci bila alba nu mai ramanea pe manta (pentru ca DA, pe manata a ramas ). Ei, ia ganditi-va cam cum ar fi fost daca Davis "rata pana la capat". Nu ati fi considerat necugetat, pripit si pus pe seama emotiilor gestul de a JUCA LA BUZUNAR acea bila de distanta din manta ?!?!?!?!
Eu ce sa mai inteleg din asta? Twist of fate? Reglare de conturi intre Zeus si Mr Hunter? One thing leads to another? Or mere physics?
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1249 Locație: Germania
|
Trimis: Lun 14 Feb 2005, 1:06 Titlul subiectului: Re: Bila rosie din meciul Hunter-Davis |
|
|
Smaranda a scris: |
Nu ati fi considerat necugetat, pripit si pus pe seama emotiilor gestul de a JUCA LA BUZUNAR acea bila de distanta din manta ?!?!?!?! |
Acum depinde din ce punct de vedere privesti. Daca ar fi fost din punctul de vedere al lui Jimmy (Brown) atunci sigur nu ar fi fost necugetata acea lovitura. Daca ar fi fost din punctul de vedere al lui Ken Doherty atunci probabil ca ar fi fost. Din punctul meu de vedere a avut cam 50% sanse sa reuseasca. A fost un risc pe care si l-a asumat. Si se pare ca norocul a fost de partea lui!
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20397 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Dr.Killjoy Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 402
|
Trimis: Mar 15 Feb 2005, 20:16 Titlul subiectului: |
|
|
Adevarul e ca era pacat ca Steve sa nu castige.La fel si Jimmy. Meciuri extraordinare!!!!!!!!!!!Sa fie cat mai multe.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2018, UK Championship 2018, Tour Championship 2019, World Grand Prix 2021
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 16 Feb 2005, 22:31 Titlul subiectului: |
|
|
La lovituri puternice foarte rar raman bilele pe buzunar. La o lovitura puternica tebuie sa ai ghinion foarte mare ca bila sa ramana pe buzunar. Tocmai din aceasta cauza jucatorii lovesc puternic in astfel de situatii, pentru ca in cazul unei ratari sa nu lase bila pe buzunar.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 18 Feb 2005, 0:04 Titlul subiectului: |
|
|
Mi-e somn . Am gresit pt ca mi-e somn!
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
|