Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Ronnie STRATAN O Sullivan More than a fan
Data înscrierii: 17/Feb/2005 Mesaje: 31
|
Trimis: Dum 20 Feb 2005, 18:47 Titlul subiectului: Finala O'Sullivan / Higgins |
|
|
10:3
97-9(95), 0-130 (54,76),7-61, 107-0 (107), 89-24 (58 ), 102-1 (97),135-1(102),45-73 (53)
79-1 (79), 75-56 (75), 79-0 (79), 88-1 (79), 134-0 (134)
Ultima modificare efectuată Ronnie STRATAN O Sullivan la Lun 21 Feb 2005, 7:44, modificat de 13 ori în total |
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Posseidon Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 459 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 20 Feb 2005, 23:42 Titlul subiectului: :) |
|
|
Nu cred ca a mai ramas ceva de zis. La o astfel de "evolutzie" cuvintele sunt de prisos.
N-am sa repet treburile spuse deja de prea multe ori (living poetry s.a.m.d).
N-am sa retrag cele spuse despre John Higgins. Personal imi rezerv dreptul de a crede in el si-n jocul sau superb.
Ronnie... Sunt curioasa, dupa cum spuneam si anul trecut, imediat dupa finala Campionatului Mondial, daca ar putea cineva sa se ridice la valoarea lui in momentul in care joaca asha cum a facut-o azi. John a jucat aproape impecabil... La ce i-a folosit?
Oricum... In ceea ce-l priveste pe Ronnie nu mai comentez decat: "BOW" si "CLAP CLAP CLAP CLAP". It's only natural.
Altceva? Amuzant gestul lui Higgie cu prosopul...
Treaba trista in seara asta, pentru mine cel putzin, nu este ca a pierdut Higgie, ci ca, in acest moment, nu-mi pot imagina cine i-ar putea face fatza lui Ronnie daca acesta continua sa joace asha. Nu ca ar trebui sa fie invins, nu ca nu i-ash dori toate cele bune, dar... 10-3?
Sa ma prefac a fi o persoana amuzanta si sa zic: poate Paul Hunter? ) Fara a incerca sa-l subestimez pe Hunter, incercam doar a fi critica.
Atat.
P.S. Higgie 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1246 Locație: Germania
|
Trimis: Dum 20 Feb 2005, 23:50 Titlul subiectului: |
|
|
A fost un meci foarte frumos, amandoi au jucat bine, dar Ronnie a jucat si mai bine si a meritat sa castige. Totusi scorul mi se pare putin cam aspru. Daca nu ai fi vazut meciul si ai fi aflat ca Ronnie a castigat cu scorul de 10-3 ai fi zis ca precis Higgins a jucat destul de prost. Adevarul este insa ca Higgins a jucat bine dar Ronnie a jucat excelent. Bravo lui!
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
Trimis: Lun 21 Feb 2005, 0:34 Titlul subiectului: |
|
|
Stephen, Paul... Stephen.... somebody....
Lumea are deja un Schumacher... nu mai trebuie si un al doilea...
Imi creste inima cand vad jocul lui Ronnie, cata frumusete (in sensul cel mai propriu) este in el, dar descreste la loc cand vad ca nu mai e Ronnie. Nu mai risca atat cat o facea (si ii iesea), nu mai pleaca pe 147, nu mai da TOTUL in orice moment. Stiu, e mai bine pentru palmaresul lui. Cu mintea il salut pe Ray, dar cu inima.... Am ajuns ca Imparatul Verde (cred ca asa il chema): cu un ochi rad , cu altul plang . A fost snooker de calitate. A fost snooker care excita neuronii si incanta retina. Dar a fost doar snooker. Nu a fost un meci. Si daca a fost, cati isi vor mai aminti de el peste 1 an de zile? 
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
|
Sus |
|
MasterJames More than a fan
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 42 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1246 Locație: Germania
|
Trimis: Lun 21 Feb 2005, 0:46 Titlul subiectului: |
|
|
Iti inteleg punctul de vedere Smaranda. Intr-adevar nu mai e acelasi Ronnie care facea in 5 minute si 20 de secunde un break de 147. S-a schimbat foarte mult de cand il are mentor pe Ray Reardon. Este mult mai calculat si nu mai risca asa de mult iar loviturile sale de siguranta s-au imbunatatit semnificativ. Este o schimbare care reduce spectacolul dar ii imbunatateste performanta.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|