Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Invingator? |
Jimmy White |
|
8% |
[ 1 ] |
Mark Williams |
|
0% |
[ 0 ] |
Ronnie O'Sullivan |
|
66% |
[ 8 ] |
Ding Junhui (whatever, nush cum se scrie exact si mi-e lene sa ma uit; oricum, in locul vostru n-as vota cu el) :P |
|
8% |
[ 1 ] |
Peter Ebdon |
|
0% |
[ 0 ] |
John Higgins |
|
16% |
[ 2 ] |
|
Voturi totale : 12 |
|
Autor |
Mesaj |
Posseidon Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 465 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 18 Feb 2005, 11:15 Titlul subiectului: Cine va castiga Masters-ul? |
|
|
Chestionarul e facut inainte de disputarea ultimelor doua sferturi de finala, d-aia apar 6 optiuni.
Puteti vota pana duminica.
_________________ I'm unclean, a libertine
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2019
|
|
Sus |
|
Posseidon Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 465 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Ronnie STRATAN O Sullivan More than a fan
Data înscrierii: 17/Feb/2005 Mesaje: 31
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20490 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 18 Feb 2005, 22:50 Titlul subiectului: |
|
|
Promitem sa tinem minte numele : dar, ce zici, tu promiti sa ne ajuti sa te gasim printre acei englezi, galezi, scotieni etc ? 8) Hai, ca tu ai timp sa-i ajungi din urma - no kidding ! 8)
Acum e tirziu sa mai votam cu pustiul ca ... is out, dar nu as fi votat cu el oricum...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Sâm 19 Feb 2005, 1:04, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 18 Feb 2005, 22:57 Titlul subiectului: |
|
|
Promit sa fac tot ce pot ! De la anu' ma voi ocupa serios , dar daca aveti incredere in mine tineti-mi pumnii anu asta sa iau capacitatea cu nota mare si la anu' va promit ca imi vetzi vedea numele pe net pe la juniori , un vice sau macar un break mai consistent !
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1249 Locație: Germania
|
Trimis: Vin 18 Feb 2005, 23:07 Titlul subiectului: |
|
|
Am votat cu Ronnie pentru ca eu cred ca va castiga el, dar totusi cred ca duminica voi tine cu Higgins. Si poate ca o sa vi se para ciudat, dar nu l-as scoate din carti nici pe Ebdon. Mi se pare ca e intr-o forma foarte buna.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 19 Feb 2005, 1:09 Titlul subiectului: |
|
|
Cold_Fever a scris: |
Promit sa fac tot ce pot ! De la anu' ma voi ocupa serios , dar daca aveti incredere in mine tineti-mi pumnii anu asta sa iau capacitatea cu nota mare si la anu' va promit ca imi vetzi vedea numele pe net pe la juniori , un vice sau macar un break mai consistent ! |
Nu numai ca o sa-ti tin pumnii, dar iti promit ca voi veni sa te sustin la TOATE meciurile ! ( Dar mi-as permite sa-ti spun ceea ce, uneori, imi vine sa-i spun si lui Jimmy : "Numara pina la 10 inainte de a plasa lovitura !" Fiindca, pina una-alta, ceva aveti voi doi in comun : putintel self-control temperamental nu v-ar strica nici unuia ! )
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Sâm 19 Feb 2005, 1:12 Titlul subiectului: Da... |
|
|
Si tocmai cand ma pregateam sa repet ca vine taticu` vostru Ebdon si va arata el voua si o sa stitzi voi ce poate mana lui si azi si maine si poimaine... ))))))
Totushi il acompaniez pe Higgie si-ntr-o armonie desavarshita il vad valsand in finala...
Totushi (again) nu pot sa nu ma intreb... Daca Peter Ebdon ar castiga acest trofeu, well, oare ar reushi sa-shi smulga incordarea de pe fatza si sa ne arate un mic zambet? Clipocind incetishor din ochi... Clip clip... si dupa aia, precum profetul (oricare dintre ei), sa zica: Auf Wiedersehen, k v-a aratat acum taticul si invatzatorul vostru Master Ebdon ce poate manutza lui sa faca in situatzii de maxima presiune precum cea de astazi si maine si poimaine...
E? Mr Ebdon? Avez-vous lu le livre?After this season, ales bules notre longtemps projectiles (long time shots conform traducerii google).
E clar... Din nou am luat-o razna... Sper totushi ca nu v-am rapit pretziosul timp prin enervare.
Apropo, avetz grija ce traducetzi cu google ca traduce un spanac . M-am conversat odinioara cu un italian caruia ii traduceam cu google si de-atunci n-a mai vorbit niciodata cu mine... Oare de ce?
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
Ultima modificare efectuată de către Mrs. Hendry la Sâm 19 Feb 2005, 1:15, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1249 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Ronnie STRATAN O Sullivan More than a fan
Data înscrierii: 17/Feb/2005 Mesaje: 31
|
Trimis: Sâm 19 Feb 2005, 3:09 Titlul subiectului: |
|
|
Iata cine va castiga"
Ronnie "STRATAN" O'Sullivan
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm 19 Feb 2005, 8:06 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am votat cu Ronnie, evident, dar sunt de acord ca si Ebdon este in mare forma si este periculos.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
|