Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Dum 21 Noi 2004, 14:15 Titlul subiectului: Ronnie O'Sullivan |
|
|
Daca doriti sa aflati amanunte despre Ronnie, pe mine ma puteti intreba. Sunt un fan Ronnie O'Sullivan.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 21 Noi 2004, 17:07 Titlul subiectului: |
|
|
flaviusO a scris: |
A tras pe nas sau a cazut doar in patima alcoolului?? Acuma serios, ce stii despre el?? Are vreo prietena?? |
Ambele sunt questii ce apartzin trecutului, thanks ( also ) to Ray Reardon... Acum, o noua imagine. De seriozitate, de profesionalism. Adio plete ! ( Totusi, tunsoarea nu pare sa-i fi purtat noroc... ) Parca preferam insa look-ul vechi, mai romantic ...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
allyn
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 3 Locație: arges
|
Trimis: Dum 21 Noi 2004, 17:27 Titlul subiectului: ronnie |
|
|
GO!RONNIE THE ROCKET.GOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ allyn.yo
Ultima modificare efectuată allyn la Dum 21 Noi 2004, 19:12, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
MasterJames More than a fan
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 42 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Vizitator
|
Trimis: Lun 22 Noi 2004, 15:11 Titlul subiectului: :) |
|
|
Ronnie are sanse sa castige uk dar nu cred ca va castiga; parerea mea este ca-i statea mult mai bine inainte, cu parul mai lung, il facea mai sexi si totodata mai atragator. Acum se situeaza in randul oamenilor comuni care nu au nimic de spus. In fine , poate in viitor isi va mai lasa plete( are mai mult succes cu ele atat pe plan sentimental cat si pe plan profesional)
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 22 Noi 2004, 15:47 Titlul subiectului: Re: :) |
|
|
Anonymous a scris: |
Ronnie are sanse sa castige uk dar nu cred ca va castiga; parerea mea este ca-i statea mult mai bine inainte, cu parul mai lung, il facea mai sexi si totodata mai atragator. Acum se situeaza in randul oamenilor comuni care nu au nimic de spus. In fine , poate in viitor isi va mai lasa plete( are mai mult succes cu ele atat pe plan sentimental cat si pe plan profesional) |
Voi chiar suntetzi dushi, bey... Ronnie a pierdut inca de Sambata, daca nu ma inshel... Sa repet pentru toata lumea? 6-9 cu Maguire? What's the matter with you people?
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 22 Noi 2004, 16:41 Titlul subiectului: Tz tz tz |
|
|
flaviusO a scris: |
si te bucuri nu?  |
Nu, draga, nu ma bewkur Obor... Cu toate astea nu pot spune nici ca sunt in tears. Ma bucur ca exista cineva care-i poate tzine pept... Altfel, daca ar tot castiga Ronnie, ar ajunge snookerul cum a ajuns formula 1... Cine se mai uita?
Pe de alta parte, daca ar castiga Stephen intr-una cred ca m-ash uita... De ce sa mint? Pe de alta parte (da, stiu ca ma repet, stiu ca-s varza din punctul asta de vedere, mai spuneam in alt mesaj de expresiile folosite de mine), de Stephen ma leaga mult mai multe chestii decat ma leaga de Ronnie sau de Schumacher. ))))))))))))))))))))) yaya 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
|
Sus |
|
K3vlar Fan

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 10 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 24 Noi 2004, 10:04 Titlul subiectului: |
|
|
K3vlar a scris: |
In primul rand ca nu avea cleme avea o cordelutza stilata care si mie imi placea (am si eu parul lung cum mentionezi tu), in al doilea rand acum cu parul scurt pare amator , nu stiu, imi displace. Si parul ala mare ii dadea putere, deoarece cred eu ca e putin depresiv sau a cazut intr-o patima mai veche, dar o sa-si revina el... cu par cu tot  |
Ba pardon... Avea si agrafe... Le-am vazut cu ochishorii mei. In primul rand pentru ca am vazut foarte putzini barbatzi cu agrafe si el e unul dintre ei. Oricum, daca tot am postat aici, tzin sa va zic ce le-am zis si comentatorilor... Ronnie era mult mai sexy cu coditza. That japanese look of his era super original, cam asha cum este el, si i se potrivea ca o manusha (parerea mea). Sunt tare curioasa de ce a ales sa-shi taie parul (nu cred ca are vreo legatura cu jocul, dupa cum v-atz dat totzi cu parerea). Oricum... Pacat...
|
|
Sus |
|
K3vlar Fan

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 10 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
|