Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 25 Feb 2019, 16:51 Titlul subiectului: Discutii |
|
|
Turneul este al doilea din seria de trei sponsorizate de Coral – Marele premiu mondial, Turneul Players și Tour Championship.
Așa cum a fost anunțat din capul locului, există și o Cupă Coral pe care o va primi jucătorul care va câștiga cei mai mulți bani din premii, la toate cele trei competiții.
Dacă turneele Coral vor avea un singur campion, el va primi un bonus de 125 000 de lire, ceea ce ar însemna că seria i-ar aduce un total de o jumătate de milion de lire.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 1000 Locație: constanta
|
Trimis: Lun 25 Feb 2019, 19:03 Titlul subiectului: |
|
|
Apropo' de ulimul punct draga Clara:Mai lesne se poate castiga bonusul de 125 000 £ promisi de Coral decat milionul acela promis castigatorului celor patru turnee din Seria Natiuilor Britanice dar si aici concurenta va fi acerba.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 4 Mar 2019, 16:18 Titlul subiectului: |
|
|
Coral s-a angajat să dea câte 100 de lire pentru fiecare break 100(+) marcat în aceste trei turnee sponsorizate în acest sezon (Marele premiu mondial, Campionatul Players (de fapt, „Campionatul jucătorilor,” dar repet & repet, Barry Hearn nu le are deloc cu denumirile, dar asta e altă probemă) și Campionatul circuitului. Banii merg la Jessie May Children’s Hospice at Home, o fundație care asigură îngrijirea paliativă la domiciu pentru copiii bolnavi aflați în fază terminală.

_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
AndreiCS Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 369
|
Trimis: Mar 5 Mar 2019, 21:26 Titlul subiectului: |
|
|
Nu am avut ocazia sa urmaresc sesiunea de dupa amiaza, insa cel putin dupa breakurile realizate, pare ca Williams se pregateste sarguincios pentru luna de foc ce vine.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 5 Mar 2019, 22:18 Titlul subiectului: |
|
|
După câte am aflat, de două săptămâni, mai mult la masa de antrenament își petrece timpul. În fiiiiine, a pus punct sărbătoririi titlului de anul trecut.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
AndreiCS Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 369
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 7 Mar 2019, 0:20 Titlul subiectului: |
|
|
Nu știu ce i s-o fi aliniat lui Higgins, dar a venit momentul să mărturisesc public oroarea mea de breakurile care se termină cu cifra 8. De ce ? Fiindcă setările forumului mă obligă să las un spațiu între afurisitul ăla de 8 și paranteză, fiindcă altfel – adică 8 și imediat ) – dau un... „8)” ! Iar azi am avut cinci asemenea breakuri !
Nu-i nicio nenorocire să las spațiul cu pricina numai că mie nu-mi plac asimetriile. Asimetriile sunt lucru rău, vă spun eu.
De ani de zile mă torturează chestia asta !
Dac-aș putea, aș transforma 8-ul ăla în 9 mai repede decât s-a transformat Ben Williams în Terry Camilleri !
|
|
Sus |
|
mmb147 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Apr/2015 Mesaje: 347
|
Trimis: Joi 7 Mar 2019, 9:30 Titlul subiectului: |
|
|
Ii lipseste o mentalitate de invingator,. Acum multi ani, echipa de volei a Italiei domina total si patronul unei echipe de fotbal , Milan sau Inter a spus ca vrea sa il aduca pe antrenorul nationalei de volei. Jucatorii nu trebuie invatati sa joace fotbal , ca asta stiu deja, ci trebuie sa li se insufle mentalitatea de invingator._________________  Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2016, China Championship 2016, Masters 2017, Romanian Masters 2018, Players Championship 2022, Players Championship 2025 |
|
Sus |
|
mac1951ro Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Apr/2011 Mesaje: 394
|
Trimis: Joi 7 Mar 2019, 11:25 Titlul subiectului: |
|
|
Clara,mi-a placut asertiunea ta cu "asimetriile",lucru rau !Ar merita o discutie mai aprofundata.Cred ca esti prea categorical legat de asta !
Poate ca Jack nu poate sa-l invinga mai des pe Trump, fiindca am inteles ca sunt prieteni si parteneri de antrenament. Poate are un complex de inferioritate in fata prietenului care-l domina si care se manifesta si la masa de joc.Daca ma uit asa, la tv ,la figura lui ,parca imi confirma ca e un tip cu o personalitate mai scazuta.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Players' Championship 2018
|
|
Sus |
|
Seba Addicted to snooker

Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 268 Locație: Timișoara
|
Trimis: Joi 7 Mar 2019, 17:30 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |