Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeti ca va castiga finala China Open? |
Stephen Hendry |
|
66% |
[ 4 ] |
Ding Junhui |
|
33% |
[ 2 ] |
|
Voturi totale : 6 |
|
Autor |
Mesaj |
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1250 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20744 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 3 Apr 2005, 3:51 Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca Ding il poate inca invinge pe Stephen. Degeaba il compara unii cu Ronnie. Am mai spus pe aici, pe undeva, ca mi se pare, structural, mult mai asemanator cu scotianul decit cu oricine altineva - poate, cu exceptia lui Peter Ebdon, care, insa, are si el destule in comun cu Stephen. Asa ca am votat cu acesta. Daca, insa, (1) chinezul are un curaj (deja) arogant + un calm saracut cu duhul (ambele tinind deocamdata si de inconstienta), (2) Hendry se simte obosit sau/si stresat si nu reuseste sa "ia" primul joc sau primele doua ( desi nu e de asteptat o reactie de lehamite dezarmata, cum a avut Ken Doherty ) si (3) in plus, uita ce spunea cindva : ca "misiunea" lui e sa-si pedepseasca adversarul, atunci am ales gresit. Poate va veni ea si ziua in care Ding sa-l bata pe Stephen, dar nu imi vine a crede ca ziua aceea e azi.
Deci, pina aici :
Stephen Hendry - Robert Milkins 5-1
Stephen Hendry - Ryan Day 5-1
Stephen Hendry - Ricky Walden 5-0
Stephen Hendry - Alan McManus 6-4
Ding Junhui - Mark Davis 5-2
Ding Junhui - Peter Ebdon 5-0
Ding Junhui - Stuart Bingham 5-4
Ding Junhui - Ken Doherty 6-0
Mai stii comedie ?!...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Dum 3 Apr 2005, 13:00, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Dum 3 Apr 2005, 8:30 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am votat cu Stephen Hendry- nu stiu sa motivez in acest moment de ce - dar asa simt (desi asta poate fi doar un motiv emotional).
Sunt de acord cu Clara ca Ding se aseamana mai mult cu Stephen Hendry decat cu Ronnie. Eu nu prea vad nimic din Ronnie la el, doar faptul ca s-a remarcat de foarte tanar.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker
Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Dum 3 Apr 2005, 15:56 Titlul subiectului: |
|
|
Vreau sa-mi exprim si eu surpriza .Parea ca va fi scurt la 4-1. Apoi vine Ding, egaleaza, preia conducerea la 5-4;Stephen egaleaza la 5 apoi Ding inchide.Comentatorii spuneau ca Stephen a avut un tablou usor, cu Milkins, Day si Walden si ca acum e pus la incercare.
Am urmarit meciul pe E2 si, ca impresie "la cald", mi s-a parut ca Stephen n-a fost deloc in apele lui in a doua sesiune. Poate il mai deranja intinderea musculara si in mod sigur blitzurile unor spectatori needucati. Dar ca nota generala, n-am vazut decat sclipiri- lovituri de distanta reusite, safety shots bune, toate construind breakuri promitatoare intrerupte inexplicabil si prematur. In rest, multe ratari-numai bila alba a intrat de cateva ori- si breakuri scurte, parca fara suflu.
Ding a avut momente senzationale-lovituri de distanta, safety, pozitionale-alternate cu ratari si iesiri defectuoase.Si a reusit, desigur deja relaxat, si break de 103 in ultimul frame.
La total, NU mi-a placut aproape deloc a doua sesiune. Cel putin jocurile 11 si 12 au fost exasperante prin lentoare si break-urile anemice.
|
|
Sus |
|
dox
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 9
|
Trimis: Lun 4 Apr 2005, 13:53 Titlul subiectului: |
|
|
INCREDIBILINCREDIBILINCREDIBIL.
Hendry are dublul virstei lui Ding.
Shi totushi...........!!!!!!
Catolicii sunt in doliu ,chinezii sunt fericiti!
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța