Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
subway2hell
Data înscrierii: 31/Mar/2005 Mesaje: 3 Locație: Hell
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
andrei Fan

Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 16 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum 10 Apr 2005, 17:25 Titlul subiectului: dudzen |
|
|
hehe doar pentru cunoscatori!! DUDZEN
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 10 Apr 2005, 19:07 Titlul subiectului: |
|
|
I-auzi !!!... Problema nu e ca asta ar fi sistemul, desi, ce dovezi ai ca sa te lansezi in asemenea presupuneri ?!... Luindu-te dupa mizeria din fotbalul din Romania ?!... Sau dupa "uzantele" din gimnastica ?!... Au fost, cumva, precedente ? Eu as lasa-o mai moale si cu presupunerile si cu pretentiile de "cunoscator". Sunt pe aici oameni care s-au dovedit cunoscatori, fara sa se grabeasca a se si proclama ca atare... Problema e ca doar atita ai gasit de spus in legatura cu turneul, jucatorul, finala... Sincer, Andrei, ma asteptam la mai mult...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 27 Iun 2006, 21:42 Titlul subiectului: |
|
|
Ding despre Cupa mondială. Interviu publicat ieri de către Agencia internacional de noticias.
Unde vedeți meciurile ?
Acum că sezonul de snooker s-a încheiat, m-am întors acasă, în China. Fotbalul e foarte diferit de snooker – lupta este mai înverșunată, spectacolul sportiv stârnește patimi mai intense. Ador snookerul, dar în aceste zile fotbalul mă captivează din ce în ce mai mult.
Ce echipă vă place mai mult ?
Poate pentru că joc în Marea Britanie, țin cu echipa Angliei. Băieții nu au avut deloc o viață ușoară în ultima vreme. Numai ce Rooney și-a revenit că s-a accidentat Owen ! Nu contează, Gerrard, Lampard și Beckham sunt încă pe teren, alături de Peter Crouch și Joe Cole, care se află la prima lor participare la o Cupă mondială. Cred că Anglia poate câștiga.
Ce impresie v-a făcut ultimul lor meci ?
Au făcut un meci bun. S-au confruntat cu o echipă ecuadoriană care s-a dovedit puternică în apărare și, mai ales în prima repriză, am avut emoții mari – poate pentru că Rooney nu este încă pe deplin refăcut și n-a atins încă forma maximă. Din fericire, până la urmă englezii au străpuns defensiva Ecuadorului și, datorită loviturii libere executate de Beckham, au dat și gol. Am sărit de pe scaun când am văzut că au înscris !!!...
Care a fost prima ediție a Cupei mondiale pe care ați urmărit-o ?
Nu-mi amintesc prea bine. Eram mai mic. Parcă țin minte vag că-mi vedeam de antrenament acolo, la masa mea și i-am văzut pe ceilalți puști zumzăind febril, înghesuiți în jurul unui televizor, iar cineva mi-a spus că era Cupa mondială. Reacția mea a fost ceva de genul „Aha, deci asta e Cupa mondială...”
Care echipe credeți că vor juca finala ?
Nu știu... Cruzimea sportului e că nu poți niciodată prevedea rezultatul final... Nu poți decât să contezi pe munca ta. Numai așa reușești să-ți împlinești visurile, asta n-are nimic de-a face cu ghicitul... Bineînțeles, sper că Anglia va ajunge în finală, dar le urez succes tuturor jucătorilor.
Aveți vreun regret în legătură cu această Cupă mondială ?
(râzând !!!) Bineînțeles : că nu e acolo și echipa Chinei !!!... Sper să ne calificăm la ediția următoare.
Care este echipa de club pe care o considerați favorita dv ?
Când sunt în Anglia, programul meu de pregătire este destul de încărcat, n-am niciodată timp să mă duc la meciuri. (Cred și eu ! Nu-i Dom’ Prof’ Ebdon omul care să-l lase pe bietul băiat să haihuiască pe stadioanele brite !!!... ) Acum, că o să mă mut la Sheffield (Academia s-a mutat acolo.), probabil că o să țin cu una dintre echipele locale.
Ce planuri aveți ?
Curând începe sezonul, așa că trebuie să-mi reintru în ritm. În iulie, plec înapoi în Anglia. N-a mai rămas mult timp și trebuie să reajung în formă maximă.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 24 Aug 2006, 21:50 Titlul subiectului: |
|
|
În The Daily Record de azi, John Higgins și-a exprimat părerea despre Ding.
Higgo : „Nici nu cred că se mai îndoiește cineva că Ding va fi campion mondial. Anul viitor, la Sheffield, o să aibă șanse serioase. Nu e decât o problemă de timp, iar eu am impresia că asta se va întâmpla mai curând decât ne-am închipui ! Ding este un talent excepțional. În afară de asta, are un temperament excelent, fără egal în lumea snookerului. Chiar atunci când se află sub presiune, reușește să rămână de un calm neclintit, iar dacă adaugi și acest atu la cel principal, adică la calitatea snookerului pe care-l joacă, obții un rezultat de forță. De asta și spun că pe băiatul ăsta scrie campion mondial.
Absolut fiecare dintre meciurile lui este urmărit de peste 100 de milioane de telespectatori chinezi. Asta ca să vedeți de câtă popularitate se bucură și cât de mare este contribuția lui la promovarea și dezvoltarea acestui sport în întreaga Asie.
Ding are ceva foarte special. Cu toate că e așa de tânăr, asta se simte imediat. Pur și simplu, nu cred că are vreun punct slab : are un temperament minunat, același lucru se poate spune și despre capacitatea lui de a construi breakuri, iar jocul lui tactic este pe zi ce trece mai solid. Știu că acești tineri jucători chinezi care se pregătesc aici muncesc enorm, iar el muncește încă și mai mult decât ceilalți, așa că și despre dedicarea de care dă dovadă se poate vorbi tot la superlativ.
Ding este un adversar greu de clintit. Nu-și îngăduie să-și scape de sub control nici măcar atunci când câștigă – rareori scoate câte un zâmbet, deși e un băiat agreabil. Trebuie să-ți scoți pălăria în fața lui : a venit într-o țară străină, la o vârstă așa de fragedă și cât de bine se descurcă ! Merită toată aprecierea.”
Păi, mare lucru nu cred că mai rămâne de spus... 8)
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
Trimis: Vin 25 Aug 2006, 10:10 Titlul subiectului: |
|
|
Frumoase cuvintele lui Higgie....si intr'adevar Ding e un baiat exceptional....
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 25 Aug 2006, 14:01 Titlul subiectului: |
|
|
Mare dreptate a avut John in privinta lui Ding.Chinezul este pregatit sa dea lovitura la Crucible chiar in acest sezon,mai ales ca nu are de trecut decat un singur tur de calificare.Am vazut ca are destule probleme in astfel de meciuri insa e aproape imbatabil atunci cand evolueaza in fazele superioare. 8)
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 14 Ian 2007, 18:00 Titlul subiectului: |
|
|
BRAVO, XIAO HUI ! FELICITĂRI pentru doborârea recordului de vârstă al autorilor profesioniști de breakuri maxime televizate ! (Precedentul record îi aparținuse lui Ronnie O'Sullivan - 22 de ani și cinci luni).
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Dum 14 Ian 2007, 19:37 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Ding!
La mai multe asemenea reusite!