Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Dum 21 Noi 2004, 15:28 Titlul subiectului: John Higgins |
|
|
Dea... Sunt convinsa ca nu e un secret pentru nimeni ca-mi place mult de tot si dulcele "Higgie", cum a fost poreclit pe grupul nostru de yahoo si poate si in alte locuri.
Eu zic ca baietzelul cu fatza de portzelan, The Wizard of Wishaw, oricum vretz` sa-i spunetzi, ishi va semna numele cu demnitate prin cateva faze ale sezonului 2004-2005, cu putzin noroc si fortza-n tac poate chiar in vreo 2-3 finale urmatoare.
Atat deocamdata... Totushi, deshi n-ash vrea sa ma repet pentru ca multi oameni deja stiu, mi s-au parut al naibii de dulci toate comentariile lui de la British Open fatza de sotzia sa. Pupici, ca sa zic asha, si cinste lui. 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 21 Noi 2004, 17:00 Titlul subiectului: |
|
|
Anybody, any news about Denise ??? Waiting kills me. And not only me, I suppose...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 21 Noi 2004, 17:10 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Anybody, any news about Denise ??? Waiting kills me. And not only me, I suppose... |
Hihihihi... Uitatzi aici, in articolul de la: http://www.sportinglife.com/snooker/news/story_get.dor?STORY_NAME=snooker/04/11/18/SNOOKER_York_Nightlead.html
Imediat dupa meciul pierdut in fatza lui Ricky Walden:
"I've no complaints about how I performed," said Higgins before dashing home to join his wife Denise, who is six days overdue with their second child.
Drept urmare, m-ash mira sa fi nascut inca. Oricum, bebelush frumos si dulce ca mama si ca tata le dorim, ca amandoi sunt scumpici!
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Mariana Vizitator
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 24 Noi 2004, 23:05 Titlul subiectului: |
|
|
WELL DONE, HIGGIE, happy father again !  |
Pana la urma a nascut? Nu-s la curent. Daca da, congratulations!!!!!!!! Daca nu, spor la treaba, sanatate. Imi zici, mey, Clara, your messenger id sau nu?
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 25 Noi 2004, 3:21 Titlul subiectului: |
|
|
Cum iti spuneam via connex, inca nu am id messenger, da' las' ca rezolv eu si treaba asta !
Da, Denise s-a hotarit, in fine. BAIAAAAAT ! Prietenul nostru, Marius Ancuta stia, bata-l norocul sa-l bata, si numele, care, mie, acum,imi scapa. Ceea ce nu m-am lamurit eu e CUM stia Marius Ancuta inca din timpul Open-ului de la Brighton ca urma sa fie baiat - fiindca exact asa a spus atunci, spre infinita mea nedumerire !... Are simpaticul Dr. Ancuta acces la "secretele zeilor" ? ... Tant mieux ! Lucky guess ?... Tant mieux ! Oricum, sunt bucuroasa pentru Johnny-cel- Cuminte si a sa consoarta. God bless them ! All four of them ! 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 25 Noi 2004, 8:53 Titlul subiectului: |
|
|
Cum iti spuneam via connex, inca nu am id messenger, da' las' ca rezolv eu si treaba asta !
Da, Denise s-a hotarit, in fine. BAIAAAAAT ! Prietenul nostru, Marius Ancuta stia, bata-l norocul sa-l bata, si numele, care, mie, acum,imi scapa. Ceea ce nu m-am lamurit eu e CUM stia Marius Ancuta inca din timpul Open-ului de la Brighton ca urma sa fie baiat - fiindca exact asa a spus atunci, spre infinita mea nedumerire !... Are simpaticul Dr. Ancuta acces la "secretele zeilor" ? ... Tant mieux ! Lucky guess ?... Tant mieux ! Oricum, sunt bucuroasa pentru Johnny-cel- Cuminte si a sa consoarta. God bless them ! All four of them !  |
Da` tu de unde jtii, darling? ) Da-ne si noua un link ceva, sa stam si noi la curent cu noutatzile... Sau vrei sa fii tu persoana de legatura? Sau zise tot Marius ca a nascut (n-am prins chiar toate meciurile din turneul asta)?
|
|
Sus |
|
iatgsf Fan
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 21
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Mie 19 Ian 2005, 23:56 Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucur pentru Higgins ca a castigat cu 5-2.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
|