Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
andreiu16 Fan
Data înscrierii: 22/Apr/2012 Mesaje: 12
|
Trimis: Mar 3 Ian 2017, 18:12 Titlul subiectului: Sheffield 2017 - vreau sa ma duc sa vad live |
|
|
Buna ziua,
Vreau sa ma duc in aprilie o saptamana (ultima de joc) la Sheffield pentru a urmari live cel mai important turneu de snooker. Am rezolvat cu biletele de intrare la eveniment + biletele de zbor.
Intrebarile mele sunt:
- sfaturi pentru chirie accesibila? A mai fost cineva in trecut? Sau doar pe booking.com? Vom fi 4 persoane (2 cupluri).
- ce se mai poate face pe acolo in putinul timp liber cand nu sunt in sala de joc? Stiu ca gasesc pe google informatiile astea, dar daca cineva a fost deja sunt convins ca ma poate ajuta mai mult decat google.
- alte sfaturi, idei, la ce sa fiu atent etc?
- s-a mai discutat in trecut pe undeva asa ceva? Eu nu am gasit.
Multumesc si un An Nou Fericit tuturor!
|
|
Sus |
|
andreiu16 Fan
|
Trimis: Vin 20 Ian 2017, 21:44 Titlul subiectului: |
|
|
Intre timp am gasit cazare pe airbnb, 2200RON pentru toata perioada.
Mai astept pareri si sfaturi pentru restul intrebarilor. Multumesc!
|
|
Sus |
|
Roumain Rolland Fan

Data înscrierii: 17/Apr/2017 Mesaje: 14
|
Trimis: Mie 19 Apr 2017, 12:50 Titlul subiectului: Re: Sheffield 2017 - vreau sa ma duc sa vad live |
|
|
andreiu16 a scris: |
Buna ziua,
Vreau sa ma duc in aprilie o saptamana (ultima de joc) la Sheffield pentru a urmari live cel mai important turneu de snooker. [...] |
Salutare. Să ne povestești și nouă cum a fost.
|
|
Sus |
|
andreiu16 Fan
|
Trimis: Joi 20 Apr 2017, 23:04 Titlul subiectului: Re: Sheffield 2017 - vreau sa ma duc sa vad live |
|
|
Roumain Rolland a scris: |
Buna ziua,
Vreau sa ma duc in aprilie o saptamana (ultima de joc) la Sheffield pentru a urmari live cel mai important turneu de snooker. [...] |
Salutare. Să ne povestești și nouă cum a fost. |
Salut. Inca sunt in fata micului televizor. Marti am avionul catre Doncaster si poate poate ajung marti la sesiunea de seara. Voi lasa niste opinii cand ma intorc inapoi in tara.
|
|
Sus |
|
Roumain Rolland Fan

|
Trimis: Vin 21 Apr 2017, 11:08 Titlul subiectului: Re: Sheffield 2017 - vreau sa ma duc sa vad live |
|
|
Salut. Inca sunt in fata micului televizor. Marti am avionul catre Doncaster si poate poate ajung marti la sesiunea de seara. Voi lasa niste opinii cand ma intorc inapoi in tara. |
Păi baftă, distracție plăcută ! Și abia aștept să citesc impresiile tale.
|
|
Sus |
|
Roumain Rolland Fan

|
|
Sus |
|
andreiu16 Fan
|
|
Sus |
|
AndreiCS Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 369
|
Trimis: Sâm 19 Feb 2022, 1:29 Titlul subiectului: |
|
|
Cu cine impart si eu o camera in Sheffield pe perioada calificarilor, 4-12 Aprilie?
Sper sa nu am parte de vreo surpriza si sa fie motate de la EIS.
|
|
Sus |
|
|