Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20517 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1205 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Ocnenodis hg Addicted to snooker
Data înscrierii: 18/Sep/2011 Mesaje: 974 Locație: constanta
|
Trimis: Joi 17 Sep 2020, 9:07 Titlul subiectului: |
|
|
Numai cine nu munceste nu greseste draga Clara!Inverseaza,te rog,in clasamentul grupe 7 doar numele jucatorilor de pe ultimele doua locuri caci chinezul ia mia de lire nu englezul!!!
Am urmarut cu atentie evolutile scorurilor si la intalnirea Selt - Woollaston mi-a sarit in ochi faptul ca Selt care conducea cu 2-0 la jocuri si 65-0 a oprit motorul pierzand cu 65-66 jocul al treilea si pe urmatorul.La micuta magarie englezeasca si chinezii le-au facut una asemenea asa ca jocul castigat de Gao Yang in disputa cu Selt i-a adus acestuia mia de lire.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 19 Sep 2020, 7:37 Titlul subiectului: |
|
|
Draga Clara daca stam stramb si judecam drept chinezul Gao Yang macar apare in tabelul breakurilor de peste o suta cu doua reusite dintre care un 107 chiar in disputa cu Ben Woollaston asa ca merita mia aia de lire.
Eu am afirmat de mai multe ori prin grupurile Facebook in care mai comentez dintre care unul privat al lui Hermund Ardalen ca in familia Woollaston mai multi banuti aduce Tatiana care ajunge in faze pe care dragalasul Ben nici nu viseaza sa ajunga!!!
Ultima modificare efectuată Ocnenodis hg la Dum 20 Sep 2020, 10:00, modificat de 3 ori în total |
|
Sus |
|
mmb147 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Apr/2015 Mesaje: 323
|
Trimis: Dum 20 Sep 2020, 9:38 Titlul subiectului: |
|
|
O mica completare la rezultate - Dott a mai avut un break de fix 100 in meciul cu Liang Wenbo.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2016, China Championship 2016, Masters 2017, Romanian Masters 2018, Players Championship 2022
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Dum 20 Sep 2020, 14:00 Titlul subiectului: |
|
|
Mulțumesc. Adăugat. Credeam că am verificat scorurile de frame, dar probabil că m-am bucurat prea tare că scoțianul încă mai are acea îndârjire formidabilă care-l face să continue lupta și mi-a scăpat sutarul. M-am bucurat deși țin tare mult la Liang.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
mmb147 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Apr/2015 Mesaje: 323
|
Trimis: Dum 20 Sep 2020, 20:35 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu il admir pe Dott. Un exemplu de ambitie si indarjire in sens pozitiv. De Liang imi aduc aminte intotdeauna de la meciul cu Swail la Crucible cand a executat o lovitura de siguranta si a intrat o bila si el nu a vazut si s-a dus sa se aseze pe scaun,
_________________ Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2016, China Championship 2016, Masters 2017, Romanian Masters 2018, Players Championship 2022
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 2 Oct 2020, 13:39 Titlul subiectului: |
|
|
Grupa 28 a fost descompletată întrucât chestia asta arhisuspectă care e testarea „covid19” a arătat infectarea lui Lei Peifan, prea târziu pentru a se mai aplica soluția înlocuirii jucătorului. S-a decis ca membrii grupei descompletate să joace de câte două ori în loc de o dată.
Altminteri, credulii dorm în continuare, cuminți & fără minte, asistând la confiscarea libertății (și, curând, a întregii vieți) personale, dar realitatea este că, în legătură cu aceste „testări” există un singur lucru demonstrat științific : că sunt necreditabile.
Numai că realitatea a devenit atât de absurdă, ciudată & neliniștitoare încât se preferă îngroparea capului în nisip.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 2 Oct 2020, 15:10 Titlul subiectului: |
|
|
Sper ca macar pentru jocul in plus jucatorul de pe locul trei sa primeaca mia aceea de £...nu praful de pa toba!!!
Praful de pe toba il primeste Ryan Day pentru breakul maxim caci dragalasii organizatori la acest turneu nu acorda nimic pentru cel mai mare break dupa cate vad.
Ultima modificare efectuată de către Ocnenodis hg la Vin 2 Oct 2020, 15:44, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 2 Oct 2020, 20:59 Titlul subiectului: |
|
|
Ocnenodis hg a scris: |
Sper ca macar pentru jocul in plus jucatorul de pe locul trei sa primeaca mia aceea de £...nu praful de pa toba!!! |
Da, Haydon primește mia de lire.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 2 Oct 2020, 23:43 Titlul subiectului: |
|
|
În Grupa a 24-a, lucrurile vor sta la fel cum au stat în Grupa a 28-a, adică vor concura numai trei jucători (Daniel Wells e, de data aceasta, cel trimis acasă), fiecare urmând să joace cu fiecare de câte două ori.
În aceste cazuri, la stabilirea clasamentului în grupă, departajarea jucătorilor cu același punctaj depinde de diferența +/-, de rezultatul general al celor două meciuri directe, de valoarea celui mai mare break și, în ultimă instanță, de valoarea celui de-al doilea mai mare break.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 3 Oct 2020, 23:03 Titlul subiectului: |
|
|
Acum un sfert de oră, au venit rezultatele la testările pentru covid : fără probleme, iar duminică avem două grupe complete.
Barry Hearn a ieșit „pozitiv” și s-a izolat acasă pentru următoarele câteva zile.
(Bineînțeles, Ronnie O'Sullivan s-a retras din competiție.)
Altminteri, trăiască China (care, în toate cele care contează cu adevărat, este de vreo 70 de ani) comunistă !
|
|
Sus |
|
|