Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20812 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 23 Apr 2005, 17:10 Titlul subiectului: Cea mai buna lovitura a Campionatului |
|
|
Propun, deocamdata lovitura lui TONY DRAGO : bila rosie in buzunarul din mijloc stinga, la 4-8 in favoarea lui STEPHEN LEE, in jocul cu numarul 13.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm 23 Apr 2005, 17:30 Titlul subiectului: |
|
|
O lovitura al lui Ronnie la o bila rosie la buzunarul superior drept in jocul decisiv daca nu ma insel.
_________________ "I want to make the balls talk, that's what it is all about." Ronnie
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1250 Locație: Germania
|
Trimis: Dum 24 Apr 2005, 1:52 Titlul subiectului: |
|
|
Mie mi-a placut foarte mult lovitura lui Hendry din meciul cu Anthony Hamilton atunci cand a pierdut putin pozitia la bila neagra si nu a vazut suficient din ea pentru a o introduce, dar a reusit totusi sa o faca cu efect de ocolire. Nici nu imi amintesc daca am mai vazut o asemenea lovitura, ca cineva sa introduca o bila cu efect de ocolire. Parca am mai vazut totusi o data asa ceva dar nu mai stiu cine a fost.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
Trimis: Lun 25 Apr 2005, 16:04 Titlul subiectului: |
|
|
Ja, ja... cum sa nu... si la Jimmy si la Matt si la altii... in special se incearca atunci cand bila e foarte aproape de buzunar.
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 26 Apr 2005, 1:38 Titlul subiectului: |
|
|
Smaranda a scris: |
Ja, ja... cum sa nu... si la Jimmy si la Matt si la altii... in special se incearca atunci cand bila e foarte aproape de buzunar. |
Da, dar la Stephen bila nu a fost foarte aproape de buzunar. Cand bila se afla pe marginea buzunarului, am mai vazut astfel de lovituri, dar dintr-o pozitie asemnatoare imi amintesc sa fi vazut o singura data. Nu zic, poate au mai reusit si altii, dar eu nu imi amintesc sa fi vazut.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20812 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
Trimis: Joi 5 Mai 2005, 20:30 Titlul subiectului: |
|
|
zsolt_tuser a scris: |
Smaranda a scris: |
Ja, ja... cum sa nu... si la Jimmy si la Matt si la altii... in special se incearca atunci cand bila e foarte aproape de buzunar. |
Da, dar la Stephen bila nu a fost foarte aproape de buzunar. Cand bila se afla pe marginea buzunarului, am mai vazut astfel de lovituri, dar dintr-o pozitie asemnatoare imi amintesc sa fi vazut o singura data. Nu zic, poate au mai reusit si altii, dar eu nu imi amintesc sa fi vazut. |
Mda e-adevarat... parca si eu imi amintesc sa fi vazut cel mult o inca o lovitura de-asta, dar nici eu n-am memoria mai viabila.
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|
|