Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
mmb147 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Apr/2015 Mesaje: 304
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 19736 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 27 Feb 2022, 20:15 Titlul subiectului: |
|
|
Deh, cam greu de spus, nu-i așa ?!...
(În treacăt fie zis, înainte de a se mărita cu Jason Ferguson, Jing a lucrat în Snookerlandul chinezesc. Între altele, în organizare și relații cu străinătatea. Se știe ce presupune acest lucru.)
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
mmb147 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Apr/2015 Mesaje: 304
|
Trimis: Dum 27 Feb 2022, 20:52 Titlul subiectului: |
|
|
Ronnie a zis exact ce am gandit ,peste 10 ani clasamentul la snooker va fi ca cel de la tenis de masa
_________________ Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2016, China Championship 2016, Masters 2017, Romanian Masters 2018, Players Championship 2022
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 27 Feb 2022, 21:25 Titlul subiectului: |
|
|
Aveți amândoi dreptate. Linia de producție susținută guvernamental merge fără oprire și scoate, unul după altul, roboței programați să trimită bile în buzunarele mesei de snooker. Nu au, în general, o viață competițională cine știe ce lungă, dar vin mereu alții & alții. Nu mă deranjează faptul ca atare : cine joacă mai bine, n-are decât să câștige, indiferent cine este. Mă deranjează lipsa gândirii de perspectivă în UK și incapacitatea unora de a vedea de la distanță pericolele. Cel mai tare mă deranjează însă ura de sine a obositului Occident cândva liber. Altminteri, e plin Twitterul de briți tâmpiți care se bucură când un jucător din UK, unul dintre ai lor, o încasează de la un chinez.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|